Zoek & boek

Ferry’s naar Engeland, Ierland & Scandinavië

Zoek & boek
Zoek & boek
Overtochten naar Engeland met de Stena Line ferry

Reis met de ferry naar Engeland

Reis met de trein naar Londen voor een dagje Londen of stedentrip voor een vakantie in Engeland. Reis met uw auto of caravan naar uw vakantiebestemming in Groot-Brittannië. Uw vakantie begint al aan boord van onze ferries. Tijdens de ferry overtocht van Hoek van Holland naar Harwich kunt u slapen in uw eigen hut. De volgende dag komt u uitgerust aan in Engeland.

Overtochten Engeland

Overtochten naar Ierland met de Stena Line ferry

Reis met de ferry naar Ierland

Combineer de route naar Engeland met de overtochten op de Ierse Zee. Vakantie Ierland: neem uw auto, caravan of camper mee aan boord van onze ferry’s en wij brengen u op uw bestemming. Er zijn diverse overtochten naar Ierland. Geniet van uw reis naar Ierland!

Overtochten naar Ierland

Overtochten naar Zweden met de Stena Line ferry

Reis met de ferry naar Zweden

Maak de overtocht naar Zweden en kies uit zeven routes met vertrekhavens in Denemarken, Duitsland en Polen. Reis naar Zweden met uw auto en onze schepen met diverse faciliteiten aan boord brengen u comfortabel naar uw vakantiebestemming.

Overtochten naar Zweden

Overtochten naar Noorwegen met de Stena Line ferry

Reis met de ferry naar Noorwegen

Een stedentrip of autorondreis door prachtige Scandinavië maken? Met de overtocht Frederikshavn - Oslo is dit een geweldige ervaring. Reis comfortabel naar Noorwegen met uw camper op de Stena Line ferry. Zo komt u uitgerust aan op uw bestemming.

Overtochten Noorwegen