Zoek & boek

Over Stena Line

Eén van de grootste ferrymaatschappijen ter wereld


Stel met kind ontmoet kapitein

Door voortdurende ontwikkeling van haar producten en diensten heeft Stena Line een sterke positie met grote marktaandelen in alle sectoren waar zij actief is. Ze heeft een moderne vloot en het meest uitgebreide routenetwerk in Europa, dat bestaat uit ferryroutes in Scandinavië en rond het Verenigd Koninkrijk. Stena Line heeft drie business areas die gebaseerd zijn op de geografische markten: Scandinavië, Ierse Zee en Noordzee. De bedrijfsorganisatie is sterk gedecentraliseerd zodat alle beslissingen zo dicht mogelijk aansluiten bij de klant. Eisen die klanten stellen worden hoger en veranderingen vinden sneller plaats. Stena Line voldoet aan deze eisen door het voortdurend ontwikkelen van nieuwe producten voor zowel vracht- als passagiersdiensten.

Stena Line richt zich op het produceren en verkopen van veilig en betrouwbaar vervoer over zee met een verminderde milieu-afdruk en daarop aansluitende diensten in de haven, zodat

• Passagiers op hun bestemming aankomen na een ervaring die hun verwachtingen heeft overtroffen
• Vervoersbedrijven hun goederen zo kostenefficiënt mogelijk kunnen vervoeren naar hun bestemmingen

Wij leveren efficiëntie en duurzaamheid door zorg - zorg voor onze klanten, zorg voor middelen en zorg voor elkaar.

Stena Line is trotse partner van Mercy Ships
Mercy Ships

In Mercy Ships heeft Stena Line een partner gevonden welke is toegewijd aan het helpen van mensen die het meest nodig hebben, en net als Stena Line de voordelen zien van het hebben van de schepen als hun werkplek.

Informatie Mercy Ships »

Stena Line Big Little Things
Big Little Things

Goede service komt in veel verschillende vormen. Onze medewerkers zetten altijd een extra stapje om je reis zo aangenaam mogelijk te maken. Hier kunt u enkele van hen leren kennen en de grote kleine dingen die ze dagelijks uitvoeren.

Informatie over Big Little Things »

Duurzaamheid bij Stena Line
Duurzaamheid

Stena Line zet haar strategische inspanningen binnen het gebied van duurzaamheid gericht op het verminderen van de ecologische voetafdruk voort.

Informatie over duurzaamheid »

Stena Line - Onze ferry awards
Onze ferry awards

We zijn trots op elke award die we winnen! Graag laten we zien welke prijzen we door de jaren hebben mogen ontvangen.

Bekijk awards »