Ferry naar Göteborg en Kiel

Reis op een directe en handige manier met de ferry tussen Zweden en Duitsland. De Stena Germanica en de Stena Scandinavica Superferries varen naar Göteborg en Kiel met een oversteektijd van 14 uur. Reis in stijl en profiteer van een keuze uit zowel dag- als nachtcruises. Je zult genieten van elk moment aan boord.

 

Je Scandinavische avontuur wacht op je - Kiel naar Göteborg

Verken Göteborg en verder wanneer je aankomt in deze prachtige stad aan boord van de Stena Germanica of de Stena Scandinavica. Gelegen aan de westkust van Zweden geniet je van alles wat deze stad te bieden heeft, met haar ligging als het perfecte vertrekpunt om verder weg door Scandinavië te reizen.

 

Verken Göteborg en zijn archipel

Ervaar alles wat deze vriendelijke stad te bieden heeft met geweldige winkels, musea en cultuur voor de deur bij aankomst - en niet te vergeten de restaurants en bars van wereldklasse waar de stad beroemd om is geworden. Als je even weg wilt van het stadsleven en wat tijd in de natuur wilt doorbrengen, maak dan een uitstapje naar de archipel van Göteborg, die makkelijk te bereiken is vanuit de stad. 

 

Göteborg naar Kiel - een geweldige manier om weg te gaan!

Er is aan boord veel te beleven met een heerlijke verscheidenheid aan eten en drinken, plezier voor alle leeftijden en geweldige koopjes in onze winkel aan boord.  Ontspan overdag of 's nachts in een en-suite hut, zodat je wat rust kunt nemen en fris aankomen voor je verdere reis.

 

Kiel – een ontspannende maritieme stad

Reis per ferry van Göteborg naar Kiel en geniet van de meest noordelijke stad van Duitsland, waar je het populaire winkelgebied kunt verkennen, de musea kunt bezoeken en kunt genieten van de weelderige botanische tuinen, en niet te vergeten de geweldige restaurants en bars die je er kunt vinden. Er is zoveel te zien en te doen in Duitsland en Kiel is het perfecte startpunt voor een roadtrip door het land.

 

We kijken ernaar uit je binnenkort aan boord te mogen verwelkomen!

Reis op een directe en handige manier met de ferry tussen Zweden en Duitsland. De Stena Germanica en de Stena...

Meer weergeven Minder weergeven

Vaar met de Stena Germanica en Stena Scandinavica

naar Göteborg en Kiel

Vanaf € 183 single, auto, chauffeur & hut

Vertrek
Aankomst
Duur
Check-in sluit
FERRY
Status

Ferry’s op deze route

  • Stena Germanica
    Stena Germanica
  • Stena Scandinavica
    Stena Scandinavica

Havenlocaties

Haven van Goteborg (naar Kiel)
Haven van Kiel

Stena Line heeft twee terminals in Goteborg, één naar Kiel, Duitsland en deze terminal voor reizigers die naar Frederikshavn, Denemarken, reizen. De terminal voor Denemarken ligt verder oostelijk aan de  rivier de Gota, dicht bij de  Alvsborgsbron-brug. De terminal is goed aangegeven vanaf de E6 en kan ook met de tram worden bereikt.

Pagina Haven van Goteborg (naar Kiel) bekijken

De haven van Kiel ligt aan de Duitse kust van de Oostzee en is makkelijk bereikbaar via de weg vanaf de A7 en andere belangrijke routes. Openbare vervoersverbindingen zijn goed, omdat de hoofdtrein en het busstation op slechts 10 minuten lopen van de terminal liggen.

Pagina Haven van Kiel bekijken

Vaar met de Stena Germanica en Stena Scandinavica

naar Göteborg en Kiel

Vanaf € 183 single, auto, chauffeur & hut

Vertrek
Retour

Klantenservice

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij je boeking? Neem contact op met onze klantenservice of vind de antwoorden op de meest voorkomende vragen in onze Veelgestelde vragen.