Ferry naar Göteborg en Kiel

Reis op een directe en handige manier met de ferry tussen Zweden en Duitsland. De ferry’s Stena Germanica en Stena Scandinavica varen naar Göteborg en Kiel met een oversteektijd van 14 uur. Reis comfortabel op een nachtovertocht. Je zult genieten van elk moment aan boord.

 

Begin je Scandinavische avontuur op de route tussen Kiel en Göteborg

Reis naar Göteborg aan boord van de Stena Germanica of Stena Scandinavica en ontdek deze charmante stad en haar omgeving. Göteborg ligt aan de westkust van Zweden en biedt een schat aan bezienswaardigheden. De stad is ook het perfecte startpunt voor een reis door Scandinavië.

 

Verken Göteborg en de archipel

Ontdek de hoogtepunten van deze charmante vriendelijke stad met geweldige winkels, musea en culturele evenementen - en niet te vergeten de uitstekende restaurants en bars van de stad. Als je liever weg wilt uit het stadsleven en wat tijd in de natuur wilt doorbrengen, trakteer jezelf dan op een reis naar de archipel van Göteborg. De archipel is gemakkelijk bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer.

 

Van Göteborg naar Kiel - een geweldige manier om er even uit te zijn!

Geniet van alles wat je aan boord kunt beleven, waaronder heerlijk eten en drinken, entertainment voor alle leeftijden en geweldige aanbiedingen in de shop aan boord.  Ontspan in een comfortabele cabine tijdens je oversteek, zodat je wat rust kunt nemen en je accu kunt opladen voor de verdere reis.

 

Kiel – een relaxte stad aan zee

Reis per ferry van Göteborg naar Kiel en geniet van de meest noordelijke stad van Duitsland, waar je het populaire winkelgebied, de botanische tuinen, en niet te vergeten de geweldige restaurants kunt bezoeken. Er is zoveel te zien en te doen in Duitsland en Kiel is het perfecte startpunt voor je trip zuidwaarts.

 

We kijken ernaar uit je binnenkort aan boord te mogen verwelkomen!

Reis op een directe en handige manier met de ferry tussen Zweden en Duitsland. De ferry’s Stena Germanica en Stena Scandinavica varen naar Göteborg en Kiel met een oversteektijd van 14 uur. Reis comfortabel op een nachtovertocht. Je zult genieten van elk...

Meer weergeven Minder weergeven

Vaar met de Stena Germanica en Stena Scandinavica

Göteborg en Kiel

Vanaf € 194 single, auto, chauffeur & hut

Vertrek
Aankomst
Duur
Check-in sluit
FERRY
Status

Ferry naar Göteborg en Kiel

  • Stena Germanica
    Stena Germanica
  • Stena Scandinavica
    Stena Scandinavica

Havenlocaties

Map showing the routes to and from Sweden
Map showing the routes to and from Germany

Neem een kijkje op onze havenpagina waar je info vindt over onder meer:

• Parkeermogelijkheden

• Openingsuren

• Faciliteiten in de haven

• Reizen naar de haven

• Adres

Pagina Haven van Goteborg (naar Kiel) bekijken

Neem een kijkje op onze havenpagina waar je info vindt over onder meer:

• Parkeermogelijkheden

• Openingsuren

• Faciliteiten in de haven

• Reizen naar de haven

• Adres

Pagina Haven van Kiel bekijken

Vaar met de Stena Germanica en Stena Scandinavica

Göteborg en Kiel

Vanaf € 194 single, auto, chauffeur & hut

Klantenservice

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij je boeking? Neem contact op met onze klantenservice of vind de antwoorden op de meest voorkomende vragen in onze Veelgestelde vragen.