Haven van Kiel

KG Schwedenkai, 1 24103, Kiel, Duitsland
KG Schwedenkai, 1 24103, Kiel, Duitsland

De haven van Kiel ligt aan de Duitse kust van de Oostzee en is makkelijk bereikbaar via de weg vanaf de A7 en andere belangrijke routes. Openbare vervoersverbindingen zijn goed, omdat de hoofdtrein en het busstation op slechts 10 minuten lopen van de terminal liggen.

Openingstijden

maandag - vrijdag: 14:00 - 19:00

zaterdag - zondag: 14:00 - 18:00

Locatie

GPS: 54.31999, 10.139069

 

Adres: Stena Line GmbH & Co. KG Schwedenkai, 1 24103, Kiel, Duitsland.

 

Neem vanuit het zuiden de A7 richting Hamburg/Flensburg via de Elbetunnel. Ga verder over de A215 richting "Kiel Zentrum/Fahren". Neem de rechterrijstrook, die rechtdoor gaat. Je kruist verschillende kruispunten voordat je een benzinestation aan de rechterkant ziet. Sla af bij het volgende kruispunt met verkeerslichten (er is een café op de hoek). Volg de linkerrijstrook en volg de borden naar Goteborg.

Er rijden verschillende lokale en langeafstandstreinen naar het centraal station van Kiel. Regionale treinen rijden per uur vanuit Hamburg (reistijd: 1 uur en 15 minuten). Het treinstation bevindt zich direct aan de fjord in het stadscentrum. De Stena Line Terminal is in iets meer dan 800 meter te voet te bereiken via de Kaistraße of door een korte busrit te nemen (meerdere lijnen, naar de halte "Bootshafen" of "Holstenbrücke").

 

Ga voor meer informatie naar www.bahn.de.

Je kunt goedkoop en comfortabel naar Kiel reizen met de groene bussen van Flixbus. Alle vertrekpunten voor je individuele aankomst in Rostock zijn te vinden op: www.FlixBus.de

De terminal ligt op loopafstand van het stadscentrum en het centraal station. Als je een taxi wilt nemen van of naar de terminal, bel dan Vineta Taxis op +49 431 7 70 70

Tickets & reservations

Icon
Title
Tickets en reserveringen

Toilets

Icon
Title
Toiletten

Passenger Lounge

Icon
Title
Passagierslounge

Disability assistance

Icon
Title
Hulp bij beperking

Short term car park (payable)

Icon
Title
Kort parkeren (betaald)

Long term car park (payable)

Icon
Title
Lang parkeren (betaald)

Drop off area

Icon
Title
Aflevergebied

Disabled toilets

Icon
Title
Toiletten voor mindervaliden

Restaurant

Icon
Title
Restaurant

Klantenservice

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij je boeking? Neem contact op met onze klantenservice of vind de antwoorden op de meest voorkomende vragen in onze Veelgestelde vragen.