Ferry naar Hoek van Holland en Harwich

Reis in luxe en stijl tussen Engeland en Nederland op de superferry’s Stena Britannica en Stena Hollandica. Harwich naar Hoek van Holland is de meest directe route naar Nederland en Duitsland vanuit het zuiden van Engeland. Kies uit 4 dagelijkse afvaarten of afvaarten met overnachting en een overtochttijd van slechts 6 uur en 30 minuten. Of je nu op onze dag- of nachtafvaarten reist, onze privéhutten met en suite bieden een geweldige besloten ruimte om te ontspannen en tot rust te komen. Kies uit een gevarieerd aanbod aan eet- en drinkgelegenheden met voor elk wat wils aan boord van onze Superferries, upgrade naar de exclusieve Stena Plus Lounge of daag de kinderen uit voor een videogame in de Family Hub. Vergeet niet een koopje op te pikken in onze Duty Free Shop!  Leun achterover, ontspan en geniet van de directe cruise tussen Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

 

Harwich naar Hoek van Holland - ontdek meer

Als je per ferry naar Hoek van Holland reist, kun je de grote steden van Nederland bereiken, met Rotterdam in de buurt en Amsterdam en Den Haag dichtbij. Er zijn ook geweldige vervoersverbindingen naar de rest van Europa, zodat je nog verder weg kunt rijden als je dat wilt. 

 

Ontdek Nederland en daarbuiten

Iets minder dan 40 minuten rijden van Hoek van Holland en reizigers kunnen naar de historische stad Den Haag aan de westkust van Nederland. Als je iets verder reist dan Den Haag, bereik je de middeleeuwse Nederlandse stad Utrecht. De stad brengt bezoekers naar nieuwe hoogten met de prachtige Domtoren, die de oudste en hoogste klokkentoren van Nederland heeft. In iets meer dan vier uur rijden ten noordoosten van Hoek van Holland ben je in het hart van Hannover in Duitsland, een elegante stad vol geschiedenis.

 

Neem je auto van Hoek van Holland naar Harwich

Met de ferry naar Harwich kun je de prachtige zuidkust van Engeland verkennen met zijn pittoreske dorpjes en prachtige uitzichten. Natuurlijk wacht Londen gewoon om ontdekt te worden met alles wat het te bieden heeft op het gebied van cultuur, geschiedenis, eten en entertainment en ligt het binnen een paar uur rijden of een korte treinreis. Als je van plan bent iets verder weg te gaan, kun je de bezienswaardigheden van Wales en de magie van Ierland verkennen: het Smaragdgroene eiland. 

 

Bezoek de zuidkust van Engeland

Geniet van het verkennen van de zonnige zuidkust met de auto met de steden Cambridge, Norwich, Oxford en Londen die allemaal makkelijk te bereiken zijn.  Stop onderweg in de vele schilderachtige dorpjes, neem een duik aan een van de stranden van de Blauwe Vlag en voel het zand tussen je tenen, geniet van de vele UNESCO Werelderfgoedlocaties, kathedralen, kerken, paleizen, kastelen en meer. Pak het allemaal mee voor een kort uitstapje of vakantie – je zult er zeker van genieten.

 

Zonder bagagetoeslag kun je alles inpakken wat je nodig hebt voor je reis en een autovakantie nemen met Stena Line.

 

Nieuw! Duty free winkelen in de haven

Als je met de auto reist, kun je niet alleen uitkijken naar geweldige aanbiedingen aan boord, maar ook grotere hoeveelheden inkopen in onze Duty free-havenwinkel in Harwich! Vind speciale bulkdeals die alleen beschikbaar zijn in de winkel. Parkeer gewoon je auto, koop je Duty free-limiet en laat je auto het zware werk doen. Veel plezier met winkelen! 

Reis in luxe en stijl tussen Engeland en Nederland op de superferry’s Stena Britannica en Stena Hollandica. Harwich naar Hoek van Holland is de meest directe route naar Nederland en Duitsland vanuit het zuiden van Engeland. Kies uit 4 dagelijkse...

Meer weergeven Minder weergeven

Vaar met de Stena Britannica en Stena Hollandica

naar Hoek van Holland en Harwich

Vanaf 101.20€ enkele reis, auto met bestuurder

Vertrek
Aankomst
Duur
Check-in sluit
FERRY
Status

Ferry naar Hoek van Holland en Harwich

  • Stena Britannica ferry at sea
    Stena Britannica
  • Stena Hollandica ferry at sea
    Stena Hollandica

Havenlocaties

Map showing the routes to and from Holland
Map showing the routes to and from Holland

Neem een kijkje op onze havenpagina waar je info vindt over onder meer:

• Parkeermogelijkheden

• Openingsuren

• Faciliteiten in de haven

• Reizen naar de haven

• Adres

Pagina Haven van Harwich bekijken

Neem een kijkje op onze havenpagina waar je info vindt over onder meer:

• Parkeermogelijkheden

• Openingsuren

• Faciliteiten in de haven

• Reizen naar de haven

• Adres

Pagina Haven van Hoek van Holland bekijken

Vaar met de Stena Britannica en Stena Hollandica

naar Hoek van Holland en Harwich

Vanaf 101.20€ enkele reis, auto met bestuurder

Klantenservice

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij je boeking? Neem contact op met onze klantenservice of vind de antwoorden op de meest voorkomende vragen in onze Veelgestelde vragen.