Ferry naar Hoek van Holland en Harwich

Reis in luxe en stijl tussen Engeland en Nederland op de ferries Stena Britannica en Stena Hollandica. Harwich naar Hoek van Holland is de meest directe route naar Nederland en Duitsland vanuit het zuiden van Engeland. Kies uit 4 dagelijkse afvaarten of afvaarten met overnachting en een oversteektijd van slechts 6 uur en 30 minuten. Of je nu op onze dag- of nachtafvaarten reist, onze privéhutten en-suite bieden een geweldige privéruimte om te ontspannen en tot rust te komen. Kies uit een verscheidenheid aan eet- en drinkgelegenheden aan boord van onze ferries met menu's die geschikt zijn voor iedereen, upgrade naar de exclusieve Stena Plus Lounge of pak een film in onze Movie Lounge. Vergeet niet een koopje op te pikken in onze Duty Free Shop!  Leun achterover, ontspan en geniet van de directe cruise tussen Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

 

Harwich naar Hoek van Holland - ontdek meer

Als je per ferry naar Hoek van Holland reist, kun je de grote steden van Nederland bereiken, met Rotterdam in de buurt en Amsterdam en Den Haag dichtbij. Er zijn ook geweldige vervoersverbindingen naar de rest van Europa, zodat je nog verder weg kunt rijden als je dat wilt. 

 

Ontdek Nederland en daarbuiten

Iets minder dan 40 minuten rijden van Hoek van Holland en reizigers kunnen naar de historische stad Den Haag aan de westkust van Nederland. Als je iets verder reist dan Den Haag, bereik je de middeleeuwse Nederlandse stad Utrecht. De stad brengt bezoekers naar nieuwe hoogten met de prachtige Domtoren, die de oudste en hoogste klokkentoren van Nederland heeft. In iets meer dan vier uur rijden ten noordoosten van Hoek van Holland ben je in het hart van Hannover in Duitsland, een elegante stad vol geschiedenis.

 

Neem je auto van Hoek van Holland naar Harwich 

Met de ferry naar Harwich kun je de prachtige zuidkust van Engeland verkennen met zijn pittoreske dorpjes en prachtige uitzichten. Natuurlijk wacht Londen gewoon om ontdekt te worden met alles wat het te bieden heeft op het gebied van cultuur, geschiedenis, eten en entertainment en ligt het binnen een paar uur rijden of een korte treinreis. Als je van plan bent iets verder weg te gaan, kun je de bezienswaardigheden van Wales en de magie van Ierland verkennen: het Smaragdgroene eiland. 

 

Bezoek de zuidkust van Engeland

Geniet van het verkennen van de zonnige zuidkust met de auto met de steden Cambridge, Norwich, Oxford en Londen die allemaal makkelijk te bereiken zijn.  Stop onderweg in de vele schilderachtige dorpjes, neem een duik aan een van de stranden van de Blauwe Vlag en voel het zand tussen je tenen, geniet van de vele UNESCO Werelderfgoedlocaties, kathedralen, kerken, paleizen, kastelen en meer. Pak het allemaal mee voor een kort uitstapje of vakantie – je zult er zeker van genieten.

 

Zonder bagagekosten kun je alles inpakken wat je nodig hebt voor je reis en een autovakantie nemen met Stena Line.

Reis in luxe en stijl tussen Engeland en Nederland op de ferries Stena Britannica en Stena Hollandica. Harwich naar Hoek van Holland is de meest directe route naar Nederland en Duitsland vanuit het zuiden van Engeland. Kies uit 4 dagelijkse...

Meer weergeven Minder weergeven

Vaar met de Stena Britannica en Stena Hollandica

naar Hoek van Holland en Harwich

Vanaf € 96 single, auto & chauffeur

Vertrek
Aankomst
Duur
Check-in sluit
FERRY
Status

Ferry’s op deze route

  • Stena Britannica veerboot op zee
    Stena Britannica
  • Stena Hollandica veerboot op zee
    Stena Hollandica

Havenlocaties

Map showing routes and ports to and from Netherlands
Map showing routes and ports to and from Netherlands

Onze internationale haven in Harwich ligt 137 kilometer ten noordoosten van Londen aan de kust van Essex. Deze is makkelijk bereikbaar met de auto, via de A12 en A120 en met de trein.

 

Bezoek onze Duty Free Shop in de haven

Als je met de auto reist, kun je niet alleen uitkijken naar geweldige besparingen aan boord, maar ook in bulk kopen in onze Duty Free-havenwinkels! Je vindt speciale bulkdeals die exclusief beschikbaar zijn in de havens gelegen in Holyhead, Fishguard en Harwich.

Parkeer je auto, koop je belastingvrije hoeveelheid en laat je auto het zware werk doen, zodat je dat niet zelf hoeft te doen! Onze Duty Free-havenwinkels zijn altijd geopend voor passagiers.

 

Bekijk hier de toegestane belastingvrije hoeveelheden of vraag het aan een medewerker die je graag zal helpen. 

 

Veel plezier met winkelen!

Pagina Haven van Harwich bekijken

Onze haven in Hoek van Holland ligt aan de Nederlandse westkust, op korte afstand rijden van Rotterdam (30 km), Den Haag (20 km) en Amsterdam (85 km).

Pagina Haven van Hoek van Holland bekijken

Vaar met de Stena Britannica en Stena Hollandica

naar Hoek van Holland en Harwich

Vanaf € 96 single, auto & chauffeur

Klantenservice

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij je boeking? Neem contact op met onze klantenservice of vind de antwoorden op de meest voorkomende vragen in onze Veelgestelde vragen.