Met de ferry naar Engeland - ga op ontdekkingstocht!

Reis je met de ferry naar Engeland, dan kom je helemaal uitgerust en klaar aan in de haven van Harwich. Van hieruit rijd je makkelijk verder naar Londen of kies je voor het openbaar vervoer. Er zijn uiteraard nog andere populaire plekken die de moeite zijn om te bezoeken. Hier vind je alvast enige inspiratie.

 

Oost-Engeland

Vanuit Harwich bezoek je de historische universiteitsstad Cambridge, de stad Norfolk (UNESCO literatuurstad) en de rustige waterwegen van de Norfolk Broads. 

 

Londen

Als de lichtjes van Londen je roepen, dan is het amper 90 km rijden tot de hoofdstad. Reis je te voet? Het internationaal treinstation van Harwich ligt vlak bij de ferry terminal, met de trein ben je zo in Londen. 

 

Het zuidoosten

Niet ver van Londen ligt Windsor, een fantastische, gezinsvriendelijke plek. De bezoekers zijn dol op het historisch kasteel en de pretparken. 

 

Het zuidwesten

Dit gebied is de thuisbasis van de meest iconische landschappen van Engeland, zoals de Cotswolds, Glastonbury en Stonehenge.

 

Het noordoosten

De Yorkshire Dales meanderen door groene heuvels en karaktervolle dorpjes. De stad York biedt een mix van gotische kathedralen met geschiedenis van de vikingen en middeleeuwse straatjes.

Reis je met de ferry naar Engeland, dan kom je helemaal uitgerust en klaar aan in de haven van Harwich. Van hieruit rijd je makkelijk verder naar Londen of kies je voor het openbaar vervoer. Er zijn uiteraard nog andere...

Meer weergeven Minder weergeven

Kies uit

Geniet van een reis naar Engeland

Vanaf 114.20€ enkele reis, auto met bestuurder

Havenlocaties

Map showing the routes to and from Holland
Map showing the routes to and from Holland

Onze haven in Hoek van Holland ligt aan de Nederlandse westkust, op korte afstand rijden van Rotterdam (30 km), Den Haag (20 km) en Amsterdam (85 km).

Onze internationale haven in Harwich ligt 137 kilometer ten noordoosten van Londen aan de kust van Essex. Deze is makkelijk bereikbaar met de auto, via de A12 en A120 en met de trein.

 

Bezoek onze Duty Free Shop in de haven

Als je met de auto reist, kun je niet alleen uitkijken naar geweldige aanbiedingen aan boord, maar ook grotere hoeveelheden inkopen in onze Duty free-havenwinkels! In de havens van Holyhead, Fishguard en Harwich vind je speciale bulkaanbiedingen die uitsluitend verkrijgbaar zijn op deze locaties.

Parkeer je auto, koop je belastingvrije hoeveelheid en laat je auto het zware werk doen. Onze Duty Free-havenwinkels zijn altijd geopend voor passagiers.

 

Bekijk hier de toegestane belastingvrije hoeveelheden of vraag het aan een medewerker. 

 

Veel plezier met winkelen!

Selecteer bestemmingen

Kies uit

Geniet van een reis naar Engeland

Vanaf 114.20€ enkele reis, auto met bestuurder

Klantenservice

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij je boeking? Neem contact op met onze klantenservice of vind de antwoorden op de meest voorkomende vragen in onze Veelgestelde vragen.