Kinderen reizen GRATIS deze zomer

Trakteer je gezin op een fantastische vakantie deze zomer dankzij onze ‘Kinderen reizen gratis’ aanbieding! Neem de ferry naar Engeland voor een bezoek aan Londen of reis verder naar Wales of Schotland, en alle kinderen van 0 - 15 jaar reizen helemaal GRATIS!

 

Reis je met Stena Line, dan bespaar je niet enkel op je gezinsvakantie, er is nog zoveel meer dat je reis eenvoudiger maakt. Neem zoveel bagage mee in je auto als je wilt. Breng je huisdier mee. En geniet van de reis aan boord, want er is genoeg te beleven. Denk aan familiehutten, Happy World* voor de jongere kinderen, Game Zone* voor de oudere kinderen en wifi-pakketten waarmee iedereen verbonden blijft tijdens de reis.

 

Er is geen betere manier om reisherinneringen te maken deze zomer!

 

* Beschikbaar op bepaalde ferry’s.

 

Wat houdt de aanbieding in?

 

ALLE kinderen van 4 - 15 jaar reizen GRATIS als je een Economy- of Flexi- tarief inclusief voertuig boekt.

 

Boek voor 30 juni en reis tussen 1 juni 2024 en 5 januari 2025.

 

Opmerking: Kinderen tussen 0-3 jaar reizen ALTIJD gratis met Stena Line!

 

Hou het flexibel

 

Ben je niet zeker van je plannen? Boek dan een Flexi-ticket en pas je boeking aan zonder wijzigingskosten te betalen - je betaalt gewoon het verschil in tarief.

 

Hoe boeken?

 

Gebruik de actiecode KIDS op het moment dat erom wordt gevraagd in het boekingsproces.

Trakteer je gezin op een fantastische vakantie deze zomer dankzij onze ‘Kinderen reizen gratis’ aanbieding! Neem de ferry naar Engeland voor een bezoek aan Londen of reis verder naar Wales of Schotland, en alle kinderen van 0 - 15 jaar...

Meer weergeven Minder weergeven

Reis naar Engeland

Bespaar op je gezinsvakantie

Zomeraanbieding - Kinderen reizen GRATIS

Algemene voorwaarden

  • Kinderen Reizen Gratis is van toepassing op nieuwe Economy- & Flexi- boekingen inclusief voertuig op de route Hoek van Holland - Harwich.
  • De aanbieding is geldig in beide richtingen op bovenstaande route, dus zowel van Hoek van Holland naar Harwich als van Harwich naar Hoek van Holland.
  • Geldig voor reizen van 1 juni 2024 tot 5 januari 2025.
  • Boek van 16 mei tot 30 juni 2024.
  • De code voor deze speciale aanbieding is KIDS. Gelieve deze in te voeren in het deel ‘Aanbiedingscode’ van het boekingsproces (stap passagier en voertuig). Heb je de code niet ingevoerd, dan krijg je de standaardtarieven te zien in plaats van de speciale aanbieding.
  • Met deze aanbieding kun je Extra-punten verdienen en inwisselen.
  • Deze aanbieding is afhankelijk van beschikbaarheid en is niet geldig in combinatie met andere promoties of kortingen, waaronder Tesco Clubcard Partner Codes.
  • Voor boekingen die niet online gedaan zijn, worden telefonische servicekosten van € 15 gerekend.
  • De korting is niet geldig voor vracht.
  • Je moet 18 jaar oud zijn om zonder ouder/voogd te reizen.

De Algemene voorwaarden van Stena Line zijn van toepassing op alle boekingen. Lees voor meer informatie onze Algemene voorwaarden.

Reis naar Engeland

Bespaar op je gezinsvakantie

Zomeraanbieding - Kinderen reizen GRATIS

Klantenservice

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij je boeking? Neem contact op met onze klantenservice of vind de antwoorden op de meest voorkomende vragen in onze Veelgestelde vragen.