Ferry naar Cherbourg en Rosslare

Reis rechtstreeks naar Frankrijk en Ierland per ferry met Stena Horizon of vanaf juni 2023 met Stena Vision en reis op de gemakkelijke manier naar Cherbourg en Rosslare! Met de laagste tarieven en een keuze uit zes overtochten per week, kun je de reistijd kiezen die het beste bij je past. Er is veel te beleven aan boord als je naar Cherbourg en Rosslare reist. Geniet van een heerlijke maaltijd of een drankje aan de bar. Ontspan in een van onze en-suite hutten of Deluxe hutten en kom ontspannen en opgefrist aan voor je verdere reis. Stena Vision heeft ook een grote keuze aan huisdierhutten en op Stena Horizon kan je huisdier gratis reizen als het in je voertuig blijft. Stena Horizon heeft ook vooraf te boeken kennels beschikbaar.  Waarom verwent je jezelf niet in de Pure Nordic Spa van Stena Vision terwijl je vaart? Er wacht je een geweldige ervaring!

 

Vaar rechtstreeks van Rosslare naar Cherbourg

Wanneer je de ferry naar Cherbourg neemt, kom je aan in het noordwesten van Frankrijk. Vanuit de haven van Cherbourg heb je directe toegang tot de regio's Normandië en Bretagne, waar je alle bezienswaardigheden en attracties kunt ontdekken die Noord-Frankrijk te bieden heeft voor een onvergetelijke vakantie.

 

Cherbourg – de toegangspoort tot Frankrijk en verder 

Met bezienswaardigheden zoals Mont St. Michel en de tapijten van Bayeux en prachtige landschappen onderweg mag je een roadtrip door Noord-Frankrijk niet missen. Reis verder naar Parijs en geniet van de talloze bezienswaardigheden in deze prachtige hoofdstad. 

 

Cherbourg naar Rosslare - een Iers welkom wacht op u

Neem de ferry naar Rosslare in Wexford, in het zonnige zuidoosten van Ierland, en verken de prachtige kust met zijn steile kliffen en prachtige landschappen. Reis verder langs steden zoals Dublin, Cork en Limerick, allemaal binnen een paar uur rijden van Rosslare, en geniet van het Ierse welkom dat je onderweg zeker zult vinden. 

 

Verken het oude oosten van Ierland vanuit Rosslare 

Deze meest zuidoostelijke hoek van Ierland heeft geschiedenis als geen ander deel van het land. Een bezoek aan het oude oosten van Ierland is als het openen van een verhalenboek met betoverende verhalen. De harten van Waterford, Kilkenny en Wexford zijn allemaal gevormd door hun legendarische verleden. In deze weelderige regio’s zul je prachtige groene weilanden en fascinerende steden tegenkomen met een turbulente geschiedenis.

Reis rechtstreeks naar Frankrijk en Ierland per ferry met Stena Horizon of vanaf juni 2023 met Stena Vision en reis op de gemakkelijke manier naar Cherbourg en Rosslare! Met de laagste tarieven en een keuze uit zes overtochten per week...

Meer weergeven Minder weergeven

Vaar op de Stena Horizon of de Stena Vision

naar Cherbourg en Rosslare

Vanaf € 199 single, auto en chauffeur

Vertrek
Aankomst
Duur
Check-in sluit
FERRY
Status

Ferry’s op deze route

  • Stena Horizon veerboot aangemeerd in haven
    Stena Horizon

Havenlocaties

Map showing routes and ports to and from France
Map showing routes and ports to and from Ireland

Cherbourg - Octeville is een prachtige stad aan zee, gelegen in het hart van het noorden van Frankrijk en biedt een fantastische keuze aan restaurants en bars, evenals een ongelooflijke jachthaven.

 

De haven ligt ook dicht bij enkele van de beste toeristische attracties en grote steden van Frankrijk. Cherbourg ligt op slechts 1 uur van de stad Bayeux (waar de Bayeux Tapestry te zien is) via de N13. In 1 uur en 30 minuten bereik je de stad Caen en een rit van 2 uur brengt je naar het ongelooflijke Mont Saint-Michel. Parijs ligt op 4 uur rijden en is makkelijk bereikbaar via de A13.

Pagina Haven van Cherbourg bekijken

Rosslare Europort ligt aan het einde van de N25 in Rosslare Harbour en is duidelijk aangegeven op alle verkeersborden die naar de haven leiden. De haven ligt op 20 minuten van Wexford, 1 uur en 20 minuten van Waterford, 1 uur en 45 minuten van Kilkenny, 2 uur en 15 minuten van Dublin en 3 uur van Cork.

 

Rosslare is een klein dorp met een supermarkt, bank, hotels, pensions, pubs en restaurants.

Pagina Haven van Rosslare bekijken

Vaar op de Stena Horizon of de Stena Vision

naar Cherbourg en Rosslare

Vanaf € 199 single, auto en chauffeur

Klantenservice

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij je boeking? Neem contact op met onze klantenservice of vind de antwoorden op de meest voorkomende vragen in onze Veelgestelde vragen.