Ferry naar Rosslare en Fishguard

De Stena Nordica biedt een handige en ontspannen manier om naar Rosslare en Fishguard te reizen. Vaar op de kortste, snelste oversteek tussen Zuid-Wales en Ierland met een keuze uit 4 dagelijkse overtochten. Ga lekker zitten en ontspan in onze exclusieve Stena Plus Lounge, neem een kopje koffie in ons Social Café of ga heerlijk winkelen in onze Duty Free Shop. Je zult je nooit vervelen aan boord! In de algemene passagierslounges aan boord bieden we gratis wifi, zodat je kunt surfen over de Ierse Zee, zonder je stoel te verlaten.

 

Neem een autovakantie van Fishguard naar Rosslare

De ferry nemen naar Rosslare is de beste manier om het zonnige zuidoosten van Ierland te bereiken. Ontsnap aan het gewone en maak een rondleiding door het nabijgelegen hart van Wexford, Waterford en Kilkenny. Je kunt makkelijk verder weg reizen en de Ierse hoofdstad Dublin bereiken in minder dan 2 uur en Cork in minder dan 3 uur.

 

Geniet van alles wat Zuidoost-Ierland te bieden heeft

Wexford is beroemd om zijn gouden zandstranden, tuinliefhebbers zullen het ontdekken van de prachtige Wexford Garden Trail geweldig vinden en geschiedenisliefhebbers zullen de vele kastelen en attracties die de provincie te bieden heeft, graag verkennen. Vergeet niet om de aardbeien te proeven - Wexford is er beroemd om!

 

Rosslare naar Fishguard – de kortste, snelste overtocht

Reis per ferry naar Fishguard in het zuidwesten van Wales. Dit prachtige deel van de wereld staat bekend om zijn prachtige stranden en prachtige landschappen. Cardiff, Swansea en Bristol zijn allemaal binnen handbereik van Fishguard en Londen ligt op minder dan 5 uur rijden met de auto.

 

Zuid-Wales verkennen

Zuid-Wales is gewoonweg prachtig. Verken Pembrokeshire met zijn bijzondere landschap, prachtige omgeving, zandstranden en indrukwekkende kliffen aan zee. Ga iets verder weg en geniet van het levendige nachtleven in Cardiff, de hoofdstad van Wales. Londen is ook makkelijk te bereiken.

 

Pak zonder bagagetoeslag alles in en geniet van een autovakantie met Stena Line!

 

Nieuw! Duty free winkelen in de haven

Als je met de auto reist, kun je je niet alleen verheugen op geweldige besparingen aan boord, maar kun je ook in bulk inkopen in onze Duty free-havenwinkels in Holyhead en Fishguard! Vind speciale bulkdeals die alleen beschikbaar zijn in deze winkels – parkeer gewoon je auto, koop je Duty Free-limiet en laat je auto het zware werk doen. Veel plezier met winkelen! 

De Stena Nordica biedt een handige en ontspannen manier om naar Rosslare en Fishguard te reizen. Vaar op de kortste, snelste oversteek tussen Zuid-Wales en Ierland met een keuze uit 4 dagelijkse overtochten. Ga lekker zitten en ontspan in onze exclusieve...

Meer weergeven Minder weergeven

Vaar met de Stena Nordica

Rosslare en Fishguard

Vanaf 149€ enkele reis, auto met bestuurder

Vertrek
Aankomst
Duur
Check-in sluit
FERRY
Status

Ferry’s op deze route

  • SONY DSC
    Stena Nordica

Havenlocaties

Map showing the routes to and from Ireland
Map showing the routes to and from Ireland

Rosslare Europort ligt aan het einde van de N25 in Rosslare Harbour en is duidelijk aangegeven op alle verkeersborden die naar de haven leiden. De haven ligt op 20 minuten van Wexford, 1 uur en 20 minuten van Waterford, 1 uur en 45 minuten van Kilkenny, 2 uur en 15 minuten van Dublin en 3 uur van Cork.

 

Rosslare is een klein dorp met een supermarkt, bank, hotels, pensions, pubs en restaurants.

Pagina Haven van Rosslare bekijken

De haven van Fishguard ligt op 1,5 km ten noordwesten van het centrum van Fishguard. Fishguard ligt in het zuidwesten van Wales en is bereikbaar via de M4 en A40 vanuit het oosten of de A497 vanuit het noorden.

 

Er zijn het hele jaar door 2 dagelijkse ferry overtochten naar Rosslare met de Stena Nordica.

 

Bezoek onze Duty Free Shop in de haven

Als je met de auto reist, kun je niet alleen uitkijken naar geweldige aanbiedingen aan boord, maar ook grotere hoeveelheden inkopen in onze Duty free-havenwinkels! In de havens van Holyhead, Fishguard en Harwich vind je speciale bulkaanbiedingen die uitsluitend verkrijgbaar zijn op deze locaties.

Parkeer je auto, koop je belastingvrije hoeveelheid en laat je auto het zware werk doen. Onze Duty Free-havenwinkels zijn altijd geopend voor passagiers.

 

Bekijk hier de toegestane belastingvrije hoeveelheden of vraag het aan een medewerker. 

 

Veel plezier met winkelen!

 

Pagina Haven van Fishguard bekijken

Vaar met de Stena Nordica

Rosslare en Fishguard

Vanaf 149€ enkele reis, auto met bestuurder

Klantenservice

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij je boeking? Neem contact op met onze klantenservice of vind de antwoorden op de meest voorkomende vragen in onze Veelgestelde vragen.