Ferry naar Rosslare en Fishguard

De Stena Europe biedt een handige en ontspannen manier om naar Rosslare en Fishguard te reizen.  Vaar op de kortste, snelste oversteek tussen Zuid-Wales en Ierland met een keuze uit 4 dagelijkse overtochten om uit te kiezen.  Ga lekker zitten en ontspan in onze exclusieve Stena Plus Lounge, neem een kopje koffie in onze koffiebar Coffee House of geniet als je wilt van wat winkeltherapie in onze Duty Free Shop – je zult je nooit vervelen aan boord! In de algemene passagierslounges aan boord bieden we gratis wifi, zodat je kunt surfen over de Ierse Zee, zonder je stoel te verlaten.

 

Neem een autovakantie van Fishguard naar Rosslare

De ferry nemen naar Rosslare is de beste manier om het zonnige zuidoosten van Ierland te bereiken.  Ontsnap aan het gewone en maak een rondleiding door het nabijgelegen hart van Wexford, Waterford en Kilkenny.  Je kunt gemakkelijk verder weg reizen en de Ierse hoofdstad Dublin bereiken in minder dan 2 uur en Cork in minder dan 3 uur.

 

Geniet van alles wat Zuidoost-Ierland te bieden heeft

Wexford is beroemd om zijn gouden zandstranden, tuinliefhebbers zullen het ontdekken van de prachtige Wexford Garden Trail geweldig vinden en geschiedenisliefhebbers zullen de vele kastelen en attracties die de provincie te bieden heeft, graag verkennen.  Vergeet niet om de aardbeien te proeven - Wexford is er beroemd om!

 

Rosslare naar Fishguard – de kortste, snelste oversteek

Reis per ferry naar Fishguard in het zuidwesten van Wales. Dit prachtige deel van de wereld staat bekend om zijn prachtige stranden en prachtige landschappen. Cardiff, Swansea en Bristol zijn allemaal binnen handbereik van Fishguard en Londen ligt op minder dan 5 uur rijden met de auto.

 

Zuid-Wales verkennen

Zuid-Wales is gewoonweg prachtig. Verken Pembrokeshire met zijn bijzondere landschap, prachtige omgeving, zandstranden en indrukwekkende kliffen aan zee. Ga iets verder weg en geniet van het bruisende nachtleven in Cardiff, de hoofdstad van Wales.  Londen is ook makkelijk te bereiken.

 

Pak zonder bagagekosten alles in en geniet je van een autovakantie met de Stena Line!

 

Nieuw! Duty Free winkelen in de haven

Als je met de auto reist, kun je je niet alleen verheugen op geweldige besparingen aan boord, maar kun je ook in bulk inkopen in onze Duty Free-havenwinkels in Holyhead en Fishguard! Vind speciale bulkdeals die alleen beschikbaar zijn in deze winkels – parkeer gewoon je auto, koop je Duty Free-limiet en laat je auto het zware werk doen. Veel plezier met winkelen! 

De Stena Europe biedt een handige en ontspannen manier om naar Rosslare en Fishguard te reizen.  Vaar op de kortste...

Meer weergeven Minder weergeven

Vaar met de Stena Europe

Rosslare en Fishguard

Vanaf € 167 single, auto & chauffeur

Vertrek
Aankomst
Duur
Check-in sluit
FERRY
Status

Ferry’s op deze route

  • Stena Europe ferry op zee
    Stena Europe

Havenlocaties

Map showing routes and ports to and from Ireland
Map showing routes and ports to and from Ireland

Rosslare Europort ligt aan het einde van de N25 in Rosslare Harbour en is duidelijk aangegeven op alle verkeersborden die naar de haven leiden. De haven ligt op 20 minuten van Wexford, 1 uur en 20 minuten van Waterford, 1 uur en 45 minuten van Kilkenny, 2 uur en 15 minuten van Dublin en 3 uur van Cork.

 

Rosslare is een klein dorp met een supermarkt, bank, hotels, pensions, pubs en restaurants.

Pagina Haven van Rosslare bekijken

De haven van Fishguard ligt op 1,5 km ten noordwesten van het centrum van Fishguard. Fishguard ligt in het zuidwesten van Wales en is bereikbaar via de M4 en A40 vanuit het oosten of de A497 vanuit het noorden.

 

Er zijn het hele jaar door 2 dagelijkse ferry overtochten naar Rosslare met de Stena Europe.

 

Bezoek onze Duty Free Shop in de haven

Als je met de auto reist, kun je niet alleen uitkijken naar geweldige besparingen aan boord, maar ook in bulk kopen in onze Duty Free-havenwinkels! Je vindt speciale bulkdeals die exclusief beschikbaar zijn in de havens gelegen in Holyhead, Fishguard en Harwich.

Parkeer je auto, koop je belastingvrije hoeveelheid en laat je auto het zware werk doen, zodat je dat niet zelf hoeft te doen! Onze Duty Free-havenwinkels zijn altijd geopend voor passagiers.

 

Bekijk hier de toegestane belastingvrije hoeveelheden of vraag het aan een medewerker die je graag zal helpen. 

 

Veel plezier met winkelen!

 

Pagina Haven van Fishguard bekijken

Vaar met de Stena Europe

Rosslare en Fishguard

Vanaf € 167 single, auto & chauffeur

Vertrek
Retour

Klantenservice

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij je boeking? Neem contact op met onze klantenservice of vind de antwoorden op de meest voorkomende vragen in onze Veelgestelde vragen.