Ferry naar Göteborg en Frederikshavn

Reis per ferry naar Göteborg en Frederikshavn en geniet van de meest directe route tussen Zweden en Denemarken. In slechts 3 uur en 30 minuten arriveer je ontspannen, verfrist en klaar voor je verdere reis.

 

Frederikshavn naar Göteborg – in slechts 3 uur en 30 minuten!

Göteborg is de tweede stad van Zweden en de thuisbasis van Stena Line. Vanuit Göteborg kun je de rest van Scandinavië verkennen, met Oslo op slechts 3,5 uur afstand en Stockholm op iets meer dan 5 uur afstand. Neem de auto en ga op ontdekkingstocht!

 

Ontdek Göteborg

Met zijn adembenemende archipel, restaurants van wereldklasse, geweldige attracties en duurzaam leven is het tijd om Göteborg te ontdekken, de tweede stad van Zweden.   Neem de ferry vanaf Frederikshavn en kom aan om alles te ontdekken wat deze geweldige stad te bieden heeft.

 

Göteborg naar Frederikshavn – de meest directe weg naar Denemarken

Stena Danica, Stena Jutlandica en Stena Vinga varen op onze route naar Frederikshavn en welke ferry je ook kiest, je kunt zeker zijn van een warm welkom en een geweldige reiservaring.  Neem plaats in het restaurant en geniet van het prachtige uitzicht op zee terwijl je een hapje eet of geniet van een drankje aan de bar.  We kijken ernaar uit je aan boord te mogen verwelkomen.

 

Frederikshavn – iets voor iedereen

Aangekomen in Denemarken heb je heel Jutland om te verkennen.  In de kleine maar charmante havenstad Frederikshavn kun je genieten van geweldige winkels, heerlijke restaurants en een duik in de zee op het prachtige Palm Beach. Maak een reis naar de dierentuin van Aalborg, het Reef Water Park en het pretpark Fårup Sommarland en ontdek waarom Noord-Jutland voor elk wat wils heeft.

Reis per ferry naar Göteborg en Frederikshavn en geniet van de meest directe route tussen Zweden en Denemarken. In slechts...

Meer weergeven Minder weergeven

Vaar op de Stena Danica, Stena Jutlandica en Stena Vinga

naar Göteborg en Frederikshavn

Van € 63 /Auto+1

Vertrek
Aankomst
Duur
Check-in sluit
FERRY
Status

Ferry’s op deze route

  • Stena Danica
    Stena Danica
  • Stena Jutlandica
    Stena Jutlandica
  • Stena Vinga
    Stena Vinga

Havenlocaties

Haven van Frederikshavn
Haven van Goteborg (naar Frederikshavn)

De haven van Frederikshavn ligt aan de noordoostkust van het  schiereiland Jutland in Noord-Denemarken. Het is makkelijk te bereiken via de snelweg E45 en openbaarvervoerverbindingen liggen op 20 minuten lopen van de terminal. 

Pagina Haven van Frederikshavn bekijken

Stena Line heeft twee terminals in Goteborg, één naar Kiel, Duitsland en deze terminal voor reizigers die naar Frederikshavn, Denemarken, reizen. De terminal voor Denemarken ligt verder oostelijk aan de  rivier de Gota,  dicht bij het district Masthugget. De terminal is goed aangegeven vanaf de E6 en kan ook met de tram worden bereikt.

 

Let op:  je kunt bij vertrek buiten de openingstijden van de terminal of voor vertrek allen per auto aan boord van de Stena Vinga. Instappen als voetpassagier is op deze afvaarten niet mogelijk. 

 

Openingstijden zomer haven van Goteborg (tot 14 augustus):

Maandag – zondag: 06:45 – 20:15 uur

 

Openingstijden vanaf 15 augustus:

Zondag en maandag 06:30 – 18.30 uur

Dinsdag – vrijdag: 07:30 – 18.30 uur

Zaterdag: 07:30 – 15:00 uur

Pagina Haven van Goteborg (naar Frederikshavn) bekijken

Vaar op de Stena Danica, Stena Jutlandica en Stena Vinga

naar Göteborg en Frederikshavn

Van € 63 /Auto+1

Vertrek
Retour

Klantenservice

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij je boeking? Neem contact op met onze klantenservice of vind de antwoorden op de meest voorkomende vragen in onze Veelgestelde vragen.