Ferry naar Dublin en Holyhead

Reis met de ferry naar Dublin en Holyhead en ga op een makkelijke manier naar Ierland en Wales. Geniet van de beste reiservaring op de Ierse Zee aan boord van de Stena Adventurer of Stena Estrid superferry's die 8 keer per dag tussen Dublin en Holyhead reizen in slechts 3 uur en 15 minuten.

 

Holyhead naar Dublin – reis in stijl

Pak de auto in en reis per ferry naar het hart van Dublin. Ga lekker zitten en ontspan aan boord, geniet van een heerlijke maaltijd, een drankje aan de bar of als je jezelf wilt trakteren, waarom haal je dan niet een koopje in onze Duty Free Shop?  Dublin, de hoofdstad van Ierland, is een van de meest opwindende steden in Europa. De cultuur is elektrisch en de stad staat bekend om zijn dichters en toneelschrijvers, artiesten en muzikanten.

 

Dingen om te doen in Dublin

Waar begin je? Met zijn vele musea, prachtige bezienswaardigheden en geweldige winkels is een korte vakantie met de ferry naar Dublin een ideale vakantie.  Verken het Guinness Storehouse en geniet van een pint van het beroemde 'zwarte spul', of als whisky je voorkeur heeft, bezoek dan de beroemde Jameson-distilleerderij.  Geniet van de craic in Temple Bar, wandel door St. Stephen's Green en dompel jezelf onder in de geschiedenis van het wereldberoemde Trinity College en zijn prachtige bibliotheken.

 

Van Dublin naar Holyhead – het is makkelijk met de auto

Reis met de auto naar Holyhead en neem alles mee wat je nodig hebt om te wandelen, fietsen of rond te kijken in Noord-Wales en daarbuiten. Het eiland Anglesey staat bekend om zijn prachtige kustlijn en de steden Liverpool, Manchester, Chester en Birmingham zijn allemaal binnen handbereik.

 

Dingen om te doen in en rond Holyhead

Kajakken, powerboating en strandjutten maken allemaal deel uit van de aantrekkingskracht van Holyhead en Noord-Wales. Geniet van enkele toprestaurants, prachtige steden en dorpen en een warm en vriendelijk welkom.

 

Zonder bagagetoeslag neem je de ferry naar Dublin en Holyhead, dus pak alles in en geniet vandaag nog van een autovakantie met de Stena Line.

 

Nieuw! Duty free winkelen in de haven

Als je met de auto reist, kun je je niet alleen verheugen op geweldige besparingen aan boord, maar kun je ook in bulk inkopen in onze Duty free-havenwinkels in Holyhead en Fishguard! Vind speciale bulkdeals die alleen beschikbaar zijn in deze winkels – parkeer gewoon je auto, koop je Duty Free-limiet en laat je auto het zware werk doen. Veel plezier met winkelen! 

Reis met de ferry naar Dublin en Holyhead en ga op een makkelijke manier naar Ierland en Wales. Geniet van de beste reiservaring op de Ierse Zee aan boord van de Stena Adventurer of Stena Estrid superferry's die 8 keer...

Meer weergeven Minder weergeven

Vaar op de Stena Adventurer en Stena Estrid

Dublin en Holyhead

Vanaf 149€ enkele reis, auto met bestuurder

Vertrek
Aankomst
Duur
Check-in sluit
FERRY
Status

Ferry’s op deze route

  • Stena Adventurer ferry at sea
    Stena Adventurer
  • Stena Estrid ferry leaving the port
    Stena Estrid

Havenlocaties

Map showing the routes to and from Ireland
Map showing the routes to and from Ireland

Holyhead Port bevindt zich in Anglesey, Noord-Wales. De haven is gunstig gelegen aan het einde van de dubbele snelweg A55.

 

Bezoek onze Duty Free Shop in de haven

Als je met de auto reist, kun je niet alleen uitkijken naar geweldige aanbiedingen aan boord, maar ook grotere hoeveelheden inkopen in onze Duty free-havenwinkels! In de havens van Holyhead, Fishguard en Harwich vind je speciale bulkaanbiedingen die uitsluitend verkrijgbaar zijn op deze locaties.

Parkeer je auto, koop je belastingvrije hoeveelheid en laat je auto het zware werk doen. Onze Duty Free-havenwinkels zijn altijd geopend voor passagiers.

 

Bekijk hier de toegestane belastingvrije hoeveelheden of vraag het aan een medewerker. 

 

Veel plezier met winkelen!

Pagina Haven van Holyhead bekijken

De haven van Dublin is een speciaal gebouwde faciliteit voor de superferry’s van Stena Line. De ferryterminal van Stena Line in Dublin bevindt zich 6 km (4 mijlen) ten oosten van het stadscentrum van Dublin. De vele borden op alle hoofdwegen die naar de haven leiden, geven duidelijke aanwijzingen.

Pagina Haven van Dublin bekijken

Vaar op de Stena Adventurer en Stena Estrid

Dublin en Holyhead

Vanaf 149€ enkele reis, auto met bestuurder

Klantenservice

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij je boeking? Neem contact op met onze klantenservice of vind de antwoorden op de meest voorkomende vragen in onze Veelgestelde vragen.