Ferry naar Liverpool en Belfast

Reis per ferry naar Liverpool en Belfast op de Stena Edda en de Stena Embla en zie hoe we reizen met een ferry opnieuw definiëren! Met tot 4 dagelijkse rechtstreekse overtochten en een keuze uit dag- en nachtoversteken tussen Noord-Ierland en het hart van Engeland, vaar je in slechts 8 uur naar de overkant. Deze twee nieuwe veerboten zijn de grootste, ruimste en meest stijlvolle ooit die varen tussen Belfast en Liverpool. Geniet van een drankje in de prachtige Sky Bar, ontspan in een en-suite hut, trakteer jezelf op een upgrade naar onze Stena Plus of Hygge Lounges, allemaal met het stijlvolle Scandinavische design.

 

Cruise in 8 uur van Belfast naar Liverpool

Neem de ferry naar Liverpool en arriveer ontspannen en verfrist voor je verblijf in de stad. Vanuit Liverpool heb je ook toegang tot snelwegen, trein- en busverbindingen om je naar de rest van Groot-Brittannië te brengen. Het centrum van Liverpool ligt op slechts een klein eindje rijden van de haven of je kunt de snelle ferry over de rivier de Mersey nemen.

 

Liverpool - een van de vriendelijkste steden in Groot-Brittannië

De stad Liverpool heet wie haar bezoekt van harte welkom met veel te zien en te doen als je er bent, om nog maar te zwijgen van de leuke winkels en restaurants die je overal in de stad tegenkomt. Het Albert Dock aan de waterkant van Liverpool is een one-stop shop voor amusement. Attracties zijn onder meer de Beatles Story, de Magical Mystery Tour, de Tate Liverpool, het Internationaal Slavenmuseum en nog veel meer, met veel bars, restaurants en winkels voor als je even een culturele pauze nodig hebt!

 

Liverpool naar Belfast - van stad naar stad

Als je de ferry naar Belfast neemt, ligt het stadscentrum op 10 minuten rijden van de Stena Line ferryterminal en de snelwegen naar het noorden en zuiden zijn nog dichterbij. Dublin is binnen 2 uur te bereiken, richting het zuiden, of neem de prachtige kustroute naar het noorden waar de Giant's Causeway minder dan 2 uur verderop ligt.

 

Belfast - een kleine stad met een groot hart

Belfast is een stad van contrasten en de toegangspoort tot Noord-Ierland. Een rijk, boeiend verleden vermengt zich met een levendig, energiek karakter dat mensen van over de hele wereld aantrekt. Geniet van de sfeer van de beroemde kathedraalwijk - een van de levendigste wijken van de stad met een grote keuze aan nachtleven, restaurants en kunstgalerieën. De beroemde wijk Titanic Quarter is een geweldige plek om te verkennen en een bezoek aan Titanic Belfast is een bezienswaardigheid die je niet mag missen!  Door de geweldige pubs, fantastische musea, beroemde muurschilderingen en prachtige groene ruimtes wil je er nooit meer weg! 

 

Er is zoveel om van te genieten in zowel Liverpool als Belfast dat je volop keuze zult hebben. Zonder bagagekosten, pak alles in! Neem de ferry en geniet vandaag nog van een autovakantie met Stena Line!

Reis per ferry naar Liverpool en Belfast op de Stena Edda en de Stena Embla en zie hoe we reizen met een ferry opnieuw definiëren! Met tot 4 dagelijkse rechtstreekse overtochten en een keuze uit dag- en nachtoversteken tussen Noord-Ierland...

Meer weergeven Minder weergeven

Vaar met de Stena Edda en Stena Embla

Liverpool en Belfast

Vanaf 165.00€ enkele reis, auto met bestuurder

Vertrek
Aankomst
Duur
Check-in sluit
FERRY
Status

Ferry naar Belfast en Liverpool

  • Stena Edda
  • Stena Embla ferry docked at Liverpool Port
    Stena Embla

Havenlocaties

Map showing the routes to and from Ireland
Map showing the routes to and from Ireland

Neem een kijkje op onze havenpagina waar je info vindt over onder meer:

• Parkeermogelijkheden

• Openingsuren

• Faciliteiten in de haven

• Reizen naar de haven

• Adres

Pagina Haven van Liverpool bekijken

Neem een kijkje op onze havenpagina waar je info vindt over onder meer:

• Parkeermogelijkheden

• Openingsuren

• Faciliteiten in de haven

• Reizen naar de haven

• Adres

Pagina Haven van Belfast (naar Liverpool) bekijken

Vaar met de Stena Edda en Stena Embla

Liverpool en Belfast

Vanaf 165.00€ enkele reis, auto met bestuurder

Klantenservice

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij je boeking? Neem contact op met onze klantenservice of vind de antwoorden op de meest voorkomende vragen in onze Veelgestelde vragen.