Haven van Liverpool

De haven van Stena Line Liverpool bevindt zich in de 12 Quays Terminal, Birkenhead, en biedt gemakkelijke toegang tot Liverpool en verder. De terminal bevindt zich binnen 10 minuten van de snelweg M53 en ongeveer 7 minuten van de Mersey tunnel die naar het stadscentrum van Liverpool leidt.

Tickets & reservations

Image
Title
Tickets en reserveringen

Toilets

Image
Title
Toiletten

Baby changing facilities

Image
Title
Faciliteiten om baby's te verschonen

Passenger Lounge

Image
Title
Passagierslounge

Coffee shop

Image
Title
Koffiebar

Vending machines

Image
Title
Verkoopautomaten

Wi-Fi

Image
Title
Gratis Wifi

Disability assistance

Image
Title
Hulp bij beperking

Short term car park (payable)

Image
Title
Kort parkeren (betaald)

Long term car park (payable)

Image
Title
Lang parkeren (betaald)

Drop off area

Image
Title
Aflevergebied

Pay phones

Image
Title
Telefooncellen

Disabled toilets

Image
Title
Toiletten voor mindervaliden

Locatie

GPS: 53.403180,  -3.016542

 

Adres: 12 Quays Terminal,  Tower Road,  Birkenhead,  CH41 1FE, Verenigd Koninkrijk.

 

De haven van Stena Line Liverpool bevindt zich in de 12 Quays Terminal, Birkenhead. De haven is duidelijk aangegeven met 'Stena Line' op snelwegen en wegen in de buurt om je te helpen ons te vinden.

 

Er is een grote parkeerplaats voor het terminalgebouw. De betaling voor de parkeerplaats kan vooraf worden gedaan via de 2 betaalautomaten op de parkeerplaats, telefonisch of online via de Flowbird-app. De naam van de Flowbird locatie is "Stena Port, Birkenhead Long Stay". Voor Flowbird betalingen geldt een boekingstoeslag van £0,20.

 

Parkeerkosten

Tot 24 uur £8

Tot 48 uur £16

Tot 72 uur £24

Tot 96 uur £32

Tot 7 dagen £48

Tot 14 dagen £90

Tot 21 dagen £126

Tot 35 dagen £131

 

Ga voor meer informatie over Flowbird naar  de website van Flowbird.

 

Alle personen die deze parkeerplaats betreden of gebruiken, doen dit op eigen risico; Stena Line is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor verlies, letsel of schade die door hen wordt geleden of voor verlies of schade aan voertuigen en de inhoud ervan die op de parkeerplaats is achtergelaten.

Het treinstation Birkenhead Hamilton Square ligt op 15 minuten lopen van de terminal. Bezoek de website van National Rail voor  informatie over de dienstregeling.

 

Let op: er is geen busverbinding vanaf het treinstation naar de ferryterminal, maar er is een taxiservice beschikbaar op het station. Taxi's kunnen vooraf worden geboekt op  www.traintaxi.nl/

Er is een reguliere National Express busdienst van en naar Liverpool van en naar bestemmingen in heel Groot-Brittannië. National Express bussen gebruiken het Liverpool One busstation.

 

Bezoek National Express voor meer informatie.

Er zijn tal van taxidiensten beschikbaar voor reizen van en naar de terminal. Vraag bij het Travel Centre om een aanbeveling

Klantenservice

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij je boeking? Neem contact op met onze klantenservice of vind de antwoorden op de meest voorkomende vragen in onze Veelgestelde vragen.