Opmerking

Lees hier de meest recente reisadviezen en inreisregels

Haven van Belfast (naar Liverpool)

De haven van Belfast (VT2) is gunstig gelegen dicht bij het snelwegnetwerk vanaf knooppunt 1 van de snelweg M2 (rondweg Fortwilliam), waardoor u gemakkelijk van en naar alle delen van Ierland kunt reizen.

Tickets & reservations

Image
Title
Tickets en reserveringen

Toilets

Image
Title
Toiletten

Baby changing facilities

Image
Title
Faciliteiten om baby's te verschonen

Passenger Lounge

Image
Title
Passagierslounge

Coffee shop

Image
Title
Koffiebar

Vending machines

Image
Title
Verkoopautomaten

Wi-Fi

Image
Title
Gratis Wifi

Disability assistance

Image
Title
Hulp bij beperking

Short Term Car Park (Free)

Image
Title
Kort parkeren (gratis)

Drop off area

Image
Title
Aflevergebied

Disabled toilets

Image
Title
Toiletten voor mindervaliden

Locatie

GPS: 54.630042, -5.892759

 

De terminal van Stena Line Belfast is gunstig gelegen dicht bij het snelwegnetwerk van knooppunt 1 van de snelweg M2 (rotonde Fortwilliam). De haven is duidelijk aangegeven met 'Stena Line' op snelwegen en wegen in de buurt om u te helpen ons te vinden.

 

Er is een kleine parkeerplaats voor kort parkeren. Er zijn nog meer plaatsen beschikbaar in de terminal Belfast - Cairnryan, op nog geen 1,5 km afstand.

 

Alle personen die deze parkeerplaats betreden of gebruiken, doen dit op eigen risico. Stena Line is op geen enkele manier verantwoordelijk voor verlies, letsel of schade opgelopen door hen of voor verlies of schade aan voertuigen en hun inhoud die op de parkeerplaats is achtergelaten.

Er is geen rechtstreekse treinverbinding naar de terminal van de Stena Line in Belfast

Translink biedt metrodienst 96 vanaf Upper Queen Street bij Belfast City Hall naar West Bank Road. Er is ook een retourservice in bedrijf. De reistijd is ongeveer 22 minuten. Klik hiervoor informatie over de dienstregeling.

 

Let op: de Stena Line Belfast naar de terminal van Liverpool ligt halverwege de weg op de westelijke oever. De Belfast naar Cairnryan terminal ligt aan het einde van West Bank Road.

Taxi's kunnen vooraf worden geboekt via FonaCAB

Klantenservice

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij je boeking? Neem contact op met onze klantenservice of vind de antwoorden op de meest voorkomende vragen in onze Veelgestelde vragen.