Ferry naar Karlskrona en Gdynia

Neem de meest comfortabele, directe ferryroute naar Karlskrona, Zweden, en Gdynia, Polen, op de ferry’s Stena Vision, Stena Spirit en Stena Nordica met tot 6 dagelijkse overtochten.  Kies tussen dag- of nachttochten en geniet van een geweldige reiservaring met Stena Line.

 

Geniet van een geweldige reis van Gdynia naar Karlskrona

Neem de ferry van Gdynia naar Karlskrona en ontspan terwijl je geniet van het uitzicht op de Oostzee. De veerboten die tussen Polen en Zweden varen hebben een groot aantal faciliteiten, waaronder restaurants, een winkel aan boord, een spa en zelfs een nachtclub. We hebben verschillende hutten voor elk budget, zodat je een goede nachtrust kunt krijgen of een kort dutje kunt doen voordat je aankomt in de haven.

 

Verken Karlskrona en de Zweedse kust

Ervaar de unieke stad Karlskrona, gebouwd op 33 eilanden met zijn historische militaire haven die dateert uit 1680 en een aantal unieke monumenten die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan. Voor degenen die Scandinavië willen verkennen, zijn de opties vanuit Karlskrona eindeloos; ga naar het westen naar Malmö of Kopenhagen, verken de oostkust richting Stockholm of geniet van de uitgestrekte open ruimtes en meren van het centrum van Zweden. 

 

Cruise van Karlskrona naar Gdynia

Neem de ferry van Karlskrona naar Gdynia en ervaar hoe geweldig het is om per veerboot te reizen. We hebben veel leuke activiteiten voor het hele gezin, evenals een grote verscheidenheid aan bars, cafés en restaurants aan boord - er is voor elk wat wils!  Aankomst in de prachtige havenstad Gdynia, ontspannen en klaar om te verkennen.

 

Bezoek het historische Gdynia, een toegangspoort tot Europa

Gdynia is een geweldige winkelstad met honderden boetiekjes, en als je klaar bent met winkelen, kun je kiezen uit een geweldig scala aan restaurants en bars. Vervoersverbindingen vanuit Gdynia zijn geweldig voor onverschrokken reizigers die verder naar Polen en de rest van Europa gaan.

Neem de meest comfortabele, directe ferryroute naar Karlskrona, Zweden, en Gdynia, Polen, op de ferry’s Stena Vision, Stena Spirit en...

Meer weergeven Minder weergeven

Vaar met de Stena Nordica, Stena Spirit en Stena Vision

naar Karlskrona en Gdynia

Vanaf € 70 /Auto+1

Route
Vertrek
Aankomst
Duur
Check-in sluit
Ferry
Status

Ferry’s op deze route

  • Stena Nordica
  • Stena Spirit
  • Stena Vision

Havenlocaties

De haven van Karlskrona aan de zuidoostkust van Zweden is makkelijk bereikbaar via de snelweg. Karlskrona heeft echter uitstekende vervoersverbindingen, aangezien de haven op een ander eiland dan het grootste deel van de stad ligt, is een taxi- of busreis vereist om de haven voor treinreizigers en passagiers te voet te bereiken.

Pagina Haven van Karlskrona bekijken

Houd er rekening mee dat ons havenadres in Gdynia onlangs is gewijzigd. Het nieuwe adres voor alle passagiers die naar Karlskrona reizen is de openbare ferryterminal, ul. Polska 4, 81-339 Gdynia.

Pagina Haven van Gdynia bekijken

Vaar met de Stena Nordica, Stena Spirit en Stena Vision

naar Karlskrona en Gdynia

Vanaf € 70 /Auto+1

Vertrek
Retour

Klantenservice

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij je boeking? Neem contact op met onze klantenservice of vind de antwoorden op de meest voorkomende vragen in onze Veelgestelde vragen.