Opmerking

Lees hier de meest recente reisadviezen en inreisregels

Haven van Gdynia

De Stena Line haven van Gdynia ligt in het noordoosten van Polen, op ongeveer 40 km ten noorden van Gdansk. De haven is gemakkelijk te bereiken vanaf Expressway S6 en heeft goede openbaar vervoer verbindingen.

Tickets & reservations

Image
Title
Tickets en reserveringen

Toilets

Image
Title
Toiletten

Baby changing facilities

Image
Title
Faciliteiten om baby's te verschonen

Wi-Fi

Image
Title
Gratis Wifi

Short term car park (payable)

Image
Title
Kort parkeren (betaald)

Long term car park (payable)

Image
Title
Lang parkeren (betaald)

Drop off area

Image
Title
Aflevergebied

ATM

Image
Title
Geldautomaat

Disabled toilets

Image
Title
Toiletten voor mindervaliden

Children's play area

Image
Title
Speelruimte voor kinderen

Lost property office

Image
Title
Kantoor voor gevonden voorwerpen

Luggage storage

Image
Title
Bagage opslag

Locatie

GPS: 54,546682, 18,502862

 

Het Kwiatkowski viaduct is verbonden met de S6 snelweg (de rondweg) - dit is momenteel de makkelijkste route naar onze terminal.

 

Parkeren bij de terminal in Gdynia

Tegenover de passagiersterminal in Gdynia bevinden zich 2 onbemande, gratis parkeerplaatsen. Er is 1 betaalde parkeerplaats bij Kwiatkowski Street 60, ongeveer 100 meter van onze terminal (betaling kan worden gedaan op de parkeerplaats).

Vanaf veel locaties in Polen zijn er goede treinverbindingen met het treinstation Gdynia Główna. Houd er rekening mee dat de ferry terminal van de Stena Line bereikbaar is met de openbare bus.

 

Als je meer informatie wilt, ga dan naar www.pkp.pl.

Je kunt een directe bus nemen naar de Stena Line Ferry Terminal met de F-lijn vanaf Gdynia Dworzec, het centraal station in het stadscentrum. Het busstation bevindt zich aan het Plac Konstytucji (vlak bij de Bank PKO BP). Tickets kunnen bij de chauffeur in de bus worden gekocht.

 

Je kunt ook een bus nemen van Jana z Kolna (bij de Gdynia tentoonstellingshal) naar de haven met busnummers 150, 125 of 105.

 

Als je meer informatie wilt, ga dan naar www.zkmgdynia.pl.

Het is mogelijk om een taxi te nemen van het stadscentrum naar de centrale ferry terminal van de Stena Line. De reis duurt ongeveer 10-15 minuten, als het verkeer het toelaat.

Klantenservice

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij je boeking? Neem contact op met onze klantenservice of vind de antwoorden op de meest voorkomende vragen in onze Veelgestelde vragen.