Haven van Karlskrona

De haven van Karlskrona aan de zuidoostkust van Zweden is makkelijk bereikbaar via de snelweg. Karlskrona heeft echter uitstekende vervoersverbindingen, aangezien de haven op een ander eiland dan het grootste deel van de stad ligt, is een taxi- of busreis vereist om de haven voor treinreizigers en passagiers te voet te bereiken.

Toilets

Image
Title
Toiletten

Passenger Lounge

Image
Title
Passagierslounge

Vending machines

Image
Title
Verkoopautomaten

Wi-Fi

Image
Title
Gratis Wifi

Disabled toilets

Image
Title
Toiletten voor mindervaliden

Short term car park (payable)

Image
Title
Kort parkeren (betaald)

Long term car park (payable)

Image
Title
Lang parkeren (betaald)

Disability assistance

Image
Title
Hulp bij beperking

ATM

Image
Title
Geldautomaat

Children's play area

Image
Title
Speelruimte voor kinderen

Bureau de change

Image
Title
Wisselkantoor

Lost property office

Image
Title
Kantoor voor gevonden voorwerpen

Luggage storage

Image
Title
Bagage opslag

Locatie

GPS: 56.1646, 15.6308

 

Adres:  Verkovagen 101, 371 65, Lyckeby, Karlskrona, Zweden.

 

Neem vanaf Malmo de E22 die rechtstreeks naar de terminal leidt. Neem vanuit Goteborg de E6 naar Halmstad en vervolgens route 15 of de E4 richting het oosten richting de E22. De terminal bevindt zich op Verko - ongeveer 10 km van Karlskrona; volg de borden naar Verko en Gdynia met het ferrysymbool.

 

Parkeergelegenheid is beschikbaar buiten de centrale ferryterminal van Stena Line en kost 60 SEK per dag. Je kunt betalen met contant geld of verschillende benzinekaarten. 

Karlskrona heeft geweldige treinverbindingen naar bestemmingen rond Zweden. Als je vanuit Malmo of Goteborg wilt reizen, neem dan de trein van Skanetrafiken naar Karlskrona C Hallplats. Houd er rekening mee dat je vanaf het station een bus of taxi naar de ferryterminal moet nemen.

 

Als je meer informatie wilt, ga dan naar  www.skanetrafiken.se..

Het busstation bevindt zich tegenover het centraal station naast McDonalds. Neem bus 6 naar de laatste halte buiten de terminal Verko om naar de haven van Stena Line te gaan. De reistijd is ongeveer 30 minuten.

Je kunt een taxi nemen naar de ferryterminal van Stena Line; de reis duurt ongeveer 10 minuten vanaf het centrum van Karlskrona. De kosten bedragen ongeveer SEK 200 - SEK 300.

Klantenservice

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij je boeking? Neem contact op met onze klantenservice of vind de antwoorden op de meest voorkomende vragen in onze Veelgestelde vragen.