Ferry naar Trelleborg en Rostock

Reis naar Zweden en Duitsland aan boord van de ferry’s Skåne of Mecklenburg-Vorpommern met tot 6 dag- of nachtcruises die dagelijks beschikbaar zijn.  Welke ferry-overtocht je ook kiest, je kunt zeker zijn van een comfortabele en plezierige reis aan boord terwijl je naar Trelleborg en Rostock vaart. Heerlijke maaltijden worden geserveerd in onze restaurants, we hebben geweldige deals in "The Shop" en onze jeugdige gasten zullen het fantastisch vinden om waar voor hun geld te krijgen in de "Happy World"-speelruimte. Kom opgefrist aan op je bestemming na een goede nachtrust of een middagdutje in een van onze hutten. We hebben een ruime keuze aan hutten voor iedereen en desgewenst hebben we aan boord ook de mogelijkheid voor gereserveerde stoelen. Je vakantie begint aan boord!

 

Ontdek Zweden - reis van Rostock naar Trelleborg

Neem de ferry van Rostock naar Trelleborg en je komt aan in de meest zuidelijke stad van Zweden. Vanaf daar is het slechts een korte rit naar de Scandinavische steden Malmö en Kopenhagen. Verkenners zullen genieten van de rit langs de westkust door Halmstad, Göteborg en verder weg naar Oslo.

 

Trelleborg -  de stad met palmbomen

Er is veel te zien en te doen in Trelleborg, dus zorg ervoor dat je er wat tijd doorbrengt om deze geweldige stad, die bekend staat als de enige stad in Zweden met een avenue omzoomd met palmbomen, te verkennen. Dicht bij de ferryterminal vind je een van de mooiste bezienswaardigheden van de stad -  een voormalig Vikingfort. Met musea, kunstgalerieën en geweldige winkels is er zoveel te bieden dat je je tijdens je bezoek prima kunt vermaken.  

 

Trelleborg naar Rostock - het is makkelijk met de auto

Wanneer je de ferry van Trelleborg naar Rostock neemt, kom je aan in een levendige havenstad met zoveel te genieten.  Rostock heeft een geweldige culturele scene en staat bekend om zijn eten en geweldige winkels. Als je iets verder weg wilt verkennen, is de autosnelweg binnen handbereik, zodat je Hamburg in slechts 2 uur en Berlijn in slechts 3 uur kunt bezoeken.

 

Ontdek Rostock - een levendige havenstad

Rostock is een prachtige stad met geweldige winkels, restaurants, kleine brouwerijen en een uitzonderlijk nachtleven. De stad is de thuisbasis van een van 's werelds oudste universiteiten. De stad heeft zeven kerken, waaronder de imposante gotische bakstenen kerken van de H. Maria en H. Petrus; het nummer zeven is altijd al gekoppeld geweest aan Rostock. De kustlijn staat bekend om zijn prachtige stranden. Op slechts korte afstand van het stadscentrum vind je het eigen strandresort van Rostock, Warnemünde, dat bestaat uit 15 km prachtige witte zandstranden. 

Reis naar Zweden en Duitsland aan boord van de ferry’s Skåne of Mecklenburg-Vorpommern met tot 6 dag- of nachtcruises die dagelijks beschikbaar zijn.  Welke ferry-overtocht je ook kiest, je kunt zeker zijn van een comfortabele en plezierige reis aan boord terwijl...

Meer weergeven Minder weergeven

Vaar met de Mecklenburg-Vorpommern en Skåne

naar Trelleborg en Rostock

Vanaf 59.00€ enkele reis, auto met bestuurder

Vertrek
Aankomst
Duur
Check-in sluit
FERRY
Status

Ferry naar Trelleborg en Rostock

  • Mecklenburg-Vorpommern ferry at sea
    Mecklenburg - Vorpommern
  • Skane ferry at sea
    Skåne

Havenlocaties

Map showing the routes to and from Sweden
Map showing the routes to and from Germany

Neem een kijkje op onze havenpagina waar je info vindt over onder meer:

• Parkeermogelijkheden

• Openingsuren

• Faciliteiten in de haven

• Reizen naar de haven

• Adres

Pagina Haven van Trelleborg bekijken

Neem een kijkje op onze havenpagina waar je info vindt over onder meer:

• Parkeermogelijkheden

• Openingsuren

• Faciliteiten in de haven

• Reizen naar de haven

• Adres

Pagina Haven van Rostock bekijken

Vaar met de Mecklenburg-Vorpommern en Skåne

naar Trelleborg en Rostock

Vanaf 59.00€ enkele reis, auto met bestuurder

Klantenservice

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij je boeking? Neem contact op met onze klantenservice of vind de antwoorden op de meest voorkomende vragen in onze Veelgestelde vragen.