Ferry naar Trelleborg en Rostock

Reis naar Zweden en Duitsland aan boord van de ferry’s Skåne of Mecklenburg-Vorpommern met tot 6 dag- of nachtcruises die dagelijks beschikbaar zijn.  Welke ferry overtocht je ook kiest, je kunt zeker zijn van een comfortabele en plezierige reis aan boord terwijl je naar Trelleborg en Rostock vaart. Heerlijk eten wordt geserveerd in onze restaurants, we hebben geweldige deals in The Shop en de kinderen zullen het fantastisch vinden om te spelen en nieuwe vrienden te maken in Happy World. Kom verfrist aan op je bestemming na een goede nachtrust of een middagrust in een van onze hutten. We hebben een ruime keuze aan hutten voor iedereen of, als je dat liever hebt, hebben we ook gereserveerde stoelopties. Je vakantie begint aan boord!

 

Ontdek Zweden - reis van Rostock naar Trelleborg

Neem de ferry van Rostock naar Trelleborg en je komt aan in de meest zuidelijke stad van Zweden. Vanaf daar is het slechts een korte rit naar de Scandinavische steden Malmö en Kopenhagen. Verkenners zullen genieten van de rit langs de westkust door Halmstad, Göteborg en verder weg naar Oslo.

 

Trelleborg -  de stad met palmbomen

Er is veel te zien en te doen in Trelleborg, dus zorg ervoor dat je wat tijd doorbrengt om deze geweldige stad te verkennen, die bekend staat als de enige stad in Zweden met een avenue omzoomd met palmbomen. Dicht bij de ferryterminal vind je een van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad - een voormalig Viking-fort. Met musea, kunstgalerieën en geweldige winkels is er zoveel te bieden dat je je tijdens je bezoek prima kunt vermaken.  

 

Trelleborg naar Rostock - het is makkelijk met de auto

Wanneer je de ferry van Trelleborg naar Rostock neemt, kom je aan in een levendige havenstad met zoveel te genieten.   Rostock heeft een geweldige culturele scene en staat bekend om zijn eten en geweldige winkels. Als je iets verder weg wilt verkennen, is de autosnelweg binnen handbereik, zodat je Hamburg in slechts 2 uur en Berlijn in slechts 3 uur kunt bezoeken.

 

Ontdek Rostock - een levendige havenstad

Rostock is een prachtige stad met fantastische winkels, restaurants, microbrouwerijen en een geweldig nachtleven waar iedereen van kan genieten. Het is ook de thuisbasis van een van 's werelds oudste universiteiten. De 7 kerken van de stad behoren tot de "Rostock 7" met de imposante gotische kerken van Marienkirche en St. Petrus die wachten om ontdekt te worden. De kustlijn staat bekend om zijn prachtige stranden en op slechts een korte afstand van het stadscentrum vind je Rostock's eigen strandresort, bestaande uit 15 km prachtig wit zand. 

Reis naar Zweden en Duitsland aan boord van de ferry’s Skåne of Mecklenburg-Vorpommern met tot 6 dag- of nachtcruises die dagelijks...

Meer weergeven Minder weergeven

Vaar met de Mecklenburg-Vorpommern en Skåne

naar Trelleborg en Rostock

Van € 46 /Auto+1

Vertrek
Aankomst
Duur
Check-in sluit
FERRY
Status

Ferry’s op deze route

  • Mecklenburg - Vorpommern
    Mecklenburg - Vorpommern
  • Skåne
    Skåne

Havenlocaties

Haven van Trelleborg
Haven van Rostock

De haven van Trelleborg is de meest zuidelijke in Zweden en staat bekend als de toegangspoort tussen Scandinavië en Centraal-Europa. De haven is makkelijk te voet bereikbaar vanuit het centrum van Trelleborg of met de bus, trein of auto.

Pagina Haven van Trelleborg bekijken

De haven van Rostock aan de Oostzeekust van Duitsland ligt aan het einde van de A19 en is goed bewegwijzerd en dus makkelijk te bereiken met de auto. Er zijn ook reguliere busdiensten beschikbaar voor voetpassagiers.

Pagina Haven van Rostock bekijken

Vaar met de Mecklenburg-Vorpommern en Skåne

naar Trelleborg en Rostock

Van € 46 /Auto+1

Vertrek
Retour

Klantenservice

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij je boeking? Neem contact op met onze klantenservice of vind de antwoorden op de meest voorkomende vragen in onze Veelgestelde vragen.