Zoek & boek
COVID-19 & BREXIT

Passagiers reizend naar het Verenigd Koninkrijk
Kijk hier voor meer informatie omtrent het overleggen van een negatieve COVID-19 testuitslag die niet ouder is dan 3 dagen op het moment van vertrek.
Een ingevuld 'Public Health Passenger Locator Form' is verplicht.
Iedereen die het Verenigd Koninkrijk binnen reist moet 10 dagen in zelf-isolatie of quarantaine. Iedereen is verplicht om op dag 2 en 8 van hun quarantaine een coronavirus-test te doen. Dit dien je voor vertrek te hebben geboekt.
Het is niet toegestaan per ferry naar het Verenigd Koninkrijk te reizen indien je de afgelopen 10 dagen in een "red listed country" geweest bent. Meer informatie over het inreisverbod van de "red list countries".

Passagiers reizend naar Nederland
Reizend vanuit het Verenigd Koninkrijk heb je alleen toegang tot Nederland als je in één van de uitzonderingscategorieën valt.
Indien je terug dient te reizen, is dat voor eigen rekening.

Om Nederland te betreden dien je een verklaringsformulier en bewijs van een negatieve COVID-19 PCR-test in combinatie met een negatieve sneltest (antigeen) OF bewijs van een negatieve LAMP-test te overleggen. Zonder deze negatieve testuitslag(en) kun je niet reizen.
Lees hier de laatste informatie »

Lees de laatste coronavirus updates, de inreisvereisten van je bestemming, alles over veilig reizen aan boord van onze schepen en antwoord op de meest gestelde vragen.

Kijk hier voor meer informatie over reizen naar het Verenigd Koninkrijk na Brexit »

Alle Stena Line routes

Stena Line heeft een moderne vloot van 37 vaartuigen en het meest uitgebreide routenetwerk in Europa, dat bestaat uit 18 ferryroutes in Engeland, Ierland, Scandinavië en Letland. Bekijk onze routekaart en boek je overtocht die het beste aansluit bij jouw vakantieplannen.


Stena Line routekaart
Ferries naar Engeland

Als u naar Engeland wilt, is de ferry overtocht met Stena Line de ideale overtocht, zowel naar Engeland als naar Wales. Uw vakantie begint al ontspannen tijdens de comfortabele overtocht van Hoek van Holland naar Harwich.

Aangekomen in Engeland kunt u genieten van uw autovakantie in Engeland of stedentrip naar Londen, Cambridge of Colchester.

HOEK VAN HOLLAND - HARWICH
- Stena Britannica
- Stena Hollandica

Ferries naar Ierland

Als u met de auto naar Ierland wilt zijn de ferry overtochten met Stena Line ideaal. U reist naar Engeland op de route Hoek van Holland – Harwich en u rijdt in 6 tot 8 uur door naar één van de havens aan de Ierse zee. Als u een autovakantie of rondreis door Ierland maakt, kunt u natuurlijk ook routes combineren.

FISHGUARD - ROSSLARE
- Stena Europe

HOLYHEAD - DUBLIN
- Stena Adventurer
- Stena Estrid

LIVERPOOL - BELFAST
- Stena Edda
- Stena Embla

CAIRNRYAN - BELFAST
- Stena Superfast VII
- Stena Superfast VIII

CHERBOURG - ROSSLARE
- Stena Horizon

Ferries naar Scandinavië

Als u met de auto naar Noorwegen, Zweden of Letland wilt heeft u met de Stena Line overtochten volop keuze.

Natuurlijk kunt u voor autovakanties naar Zweden, Noorwegen en Letland ook routes combineren.

KIEL - GÖTEBORG
Stena Germanica
Stena Scandinavica

FREDERIKSHAVN - GÖTEBORG
Stena Danica
Stena Jutlandica
Stena Vinga

ROSTOCK - TRELLEBORG
Mecklenburg-Vorpommern
Skåne

GRENÅ - HALMSTAD
Stena Nautica

GDYNIA - KARLSKRONA
Stena Nordica
Stena Spirit
Stena Vision

TRAVEMÜNDE - LIEPAJA
Stena Gothica
Urd

NYNÄSHAMN - VENTSPILS
Scottish Viking
Stena Flavia