Zoek & boek
Informatie Coronavirus COVID-19

De situatie rond het Coronavirus COVID-19 heeft onze volle aandacht. De veiligheid van onze reizigers en collega’s heeft altijd topprioriteit en wij nemen uit voorzorg verschillende veiligheidsmaatregelen om voor iedereen een veilige en comfortabele reis te garanderen.
Deze omvatten o.a. een beperking van het aantal beschikbare faciliteiten aan boord en extra hygiëne maatregelen in ons buffet restaurant op de route Hoek van Holland-Harwich

Wij blijven alles in het werk stellen om u te helpen met uw reisplannen en zullen afzien van het in rekening brengen van wijzigingskosten voor klanten die hun reis willen wijzigen. Dit heeft betrekking op alle routes en is van toepassing op boekingen gemaakt tot en met 30 april 2020. U kunt uw boeking eenvoudig online wijzigen door in te loggen met uw profiel op Mijn Stena Line en de instructies te volgen.

Als gevolg van de veiligheidsmaatregen is het aantal beschikbare passagiersplaatsen aan boord verminderd.
Stena Line raadt alle klanten die nu willen reizen op de beschikbare routes aan hun ticket te boeken vóór aankomst in de haven.
U heeft dan gegarandeerd plaats en vermindert de kans dat u niet mee kunt op de afvaart. U kunt een overtocht boeken tot 2 uur voor vertrektijd.

Klik hier voor de meest actuele updates en reisvoorwaarden over het Coronavirus (informatie beschikbaar in het Engels)

Alle Stena Line routes

Stena Line heeft een moderne vloot van 37 vaartuigen en het meest uitgebreide routenetwerk in Europa, dat bestaat uit 20 ferryroutes in Engeland, Ierland, Scandinavië en Letland. Bekijk onze routekaart en boek uw overtocht die het beste aansluit bij uw vakantieplannen.


Stena Line routekaart
Ferries naar Engeland

Als u naar Engeland wilt, is de ferry overtocht met Stena Line de ideale overtocht, zowel naar Engeland als naar Wales. Uw vakantie begint al ontspannen tijdens de comfortabele overtocht van Hoek van Holland naar Harwich.

Aangekomen in Engeland kunt u genieten van uw autovakantie in Engeland of stedentrip naar Londen, Cambridge of Colchester.

HOEK VAN HOLLAND - HARWICH
- Stena Britannica
- Stena Hollandica

Ferries naar Ierland

Als u met de auto naar Ierland wilt zijn de ferry overtochten met Stena Line ideaal. U reist naar Engeland op de route Hoek van Holland – Harwich en u rijdt in 6 tot 8 uur door naar één van de havens aan de Ierse zee. Als u een autovakantie of rondreis door Ierland maakt, kunt u natuurlijk ook routes combineren.

FISHGUARD - ROSSLARE
- Stena Europe

HOLYHEAD - DUBLIN PORT
- Stena Adventurer
- Stena Estrid

LIVERPOOL - BELFAST
- Stena Lagan
- Stena Mersey

CAIRNRYAN - BELFAST
- Stena Superfast VII
- Stena Superfast VIII

CHERBOURG - ROSSLARE
- Stena Horizon

Ferries naar Scandinavië

Als u met de auto naar Noorwegen, Zweden of Letland wilt heeft u met de Stena Line overtochten volop keuze.

Natuurlijk kunt u voor autovakanties naar Zweden, Noorwegen en Letland ook routes combineren.

KIEL - GÖTEBORG
Stena Germanica
Stena Scandinavica

FREDERIKSHAVN - GÖTEBORG
Stena Danica
Stena Jutlandica
Stena Vinga

ROSTOCK - TRELLEBORG
Mecklenburg-Vorpommern
Skåne

SASSNITZ - TRELLEBORG
Sassnitz

GRENÅ - HALMSTAD
Stena Nautica

GDYNIA - KARLSKRONA
Stena Baltica
Stena Spirit
Stena Vision

TRAVEMÜNDE - LIEPAJA
Stena Gothica
Urd

NYNÄSHAMN - VENTSPILS
Scottish Viking
Stena Flavia