LEGOLAND LEGO House Billund

Billund is de geboorteplaats van LEGO® en de thuisbasis van het iconische themapark LEGOLAND®. Maar de LEGO®-ervaring reikt verder dan de muren van LEGOLAND® dankzij LEGO® House, een praktijkgerichte, creatieve speeltuin waar 25 miljoen stenen voor je klaarliggen om je eigen meesterwerk te bouwen.  

 

Boek je ferry en accommodatie samen met Buro Scanbrit.

 

LEGO® House is een van de vijf attracties die het LEGOLAND ® Billund Resort tot een bestemming maken die je gezien moet hebben, en met Stena Line is de reis ernaartoe al net zo leuk. Vaar met ons mee naar Grenaa of Frederikshavn, en je bestemming in het hart van Jutland (en je toekomstige LEGO®-meesterwerk) ligt op een klein eindje rijden. 

 

Met de iconische Tree of Creativity met meerdere verdiepingen als middelpunt, is het “House of the Brick” echt een plek om je fantasie de vrije loop te laten. LEGO® House is gehuisvest in een moderne faciliteit met een strak Scandinavisch design en omvat vier Experience Zones waar bouwers hun creativiteit kunnen botvieren. Daarnaast bieden negen verschillende speeltuinen op het dak een plek om af te koelen en nieuwe creaties te bedenken.  


 
Wat “hersenvoedsel” nodig? Reserveer een tafel bij Mini Chef. In dit interactieve restaurant “bouwen” de gasten hun eigen maaltijd met stenen en gebruiken ze vervolgens een computer om hun bestelling te plaatsen. Zodra de maaltijd klaar is, wordt deze bezorgd door vriendelijke robotbedienden.  


 
Naast de creatieve en speelruimtes beschikt LEGO® House over een Masterpiece Gallery met grote en kleine creaties; een museum over de geschiedenis van de iconische stenen; en, uiteraard, een gigantische LEGO®-winkel.  


 
LEGO® House is een prachtig eerbetoon aan de creatieve geest en een must voor iedereen die ooit eindeloze mogelijkheden heeft gezien in een kleurrijk steentje. 

 

Boek je ferry en accommodatie samen met Buro Scanbrit.

Billund is de geboorteplaats van LEGO® en de thuisbasis van het iconische themapark LEGOLAND®. Maar de LEGO®-ervaring reikt verder dan de muren van LEGOLAND® dankzij LEGO® House, een praktijkgerichte, creatieve speeltuin waar 25 miljoen stenen voor je klaarliggen om je...

Meer weergeven Minder weergeven

Welkom in het Home of the Brick

Bespaar tot 20%

Afbeelding van de accommodatie

Lalandia Billund

Afbeelding van de accommodatie

Hotel LEGOLAND®

Afbeelding van de accommodatie

LEGOLAND® Holiday Village

Afbeelding van de accommodatie

Hotel Svanen

Afbeelding van de accommodatie

Refborg Billund Hotel

Afbeelding van de accommodatie

The Lodge Billund

Afbeelding van de accommodatie

Billund Centrum Apartment

Welkom in het Home of the Brick

Bespaar tot 20%

Ontdek meer bestemmingen

Klantenservice

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij je boeking? Neem contact op met onze klantenservice of vind de antwoorden op de meest voorkomende vragen in onze Veelgestelde vragen.