Wat is de Stena Plus Lounge?

De Stena Plus Lounge is een privélounge die tegen een kleine toeslag beschikbaar is voor passagiers. Tot de voordelen behoren gratis snacks en versnaperingen, kranten en tijdschriften en speciale bediening.

 

Toegang tot de Stena Plus Lounge is inbegrepen in ons Premium-tarief op onze routes over de Ierse Zee (met uitzondering van Rosslare-Cherbourg) en op onze route Harwich - Hoek van Holland, maar het is ook mogelijk om te upgraden naar Stena Plus wanneer je een Economy- of Flexi-tarief koopt. De Stena Plus Lounge is ook beschikbaar op onze routes naar Denemarken.  Aangezien de services per route variëren, raden we aan de details bij het boeken te controleren.

 

Let op: Om een ontspannen sfeer te garanderen, zijn passagiers jonger dan 8 jaar niet toegestaan in de Stena Plus lounge op onze Ierse zeeroutes, en onze route Harwich - Hoek van Holland. Je kunt niet upgraden naar de Stena Plus lounge op nachtcruises op onze route Harwich - Hoek van Holland;het is alleen beschikbaar voor toegang tot het ontbijt als onderdeel van het Premium-tarief.