Zoek & boek
COVID-19 & BREXIT

Passagiers reizend naar het Verenigd Koninkrijk
Kijk hier voor meer informatie omtrent het overleggen van een negatieve COVID-19 testuitslag die niet ouder is dan 3 dagen op het moment van vertrek.
Een ingevuld 'Public Health Passenger Locator Form' is verplicht.
Iedereen die het Verenigd Koninkrijk binnen reist moet 10 dagen in zelf-isolatie of quarantaine. Iedereen is verplicht om op dag 2 en 8 van hun quarantaine een coronavirus-test te doen. Dit dien je voor vertrek te hebben geboekt.
Het is niet toegestaan per ferry naar het Verenigd Koninkrijk te reizen indien je de afgelopen 10 dagen in een "red listed country" geweest bent. Meer informatie over het inreisverbod van de "red list countries".

Passagiers reizend naar Nederland
Reizend vanuit het Verenigd Koninkrijk heb je alleen toegang tot Nederland als je in één van de uitzonderingscategorieën valt.
Indien je terug dient te reizen, is dat voor eigen rekening.

Om Nederland te betreden dien je een verklaringsformulier en bewijs van een negatieve COVID-19 PCR-test in combinatie met een negatieve sneltest (antigeen) OF bewijs van een negatieve LAMP-test te overleggen. Zonder deze negatieve testuitslag(en) kun je niet reizen.
Lees hier de laatste informatie »

Lees de laatste coronavirus updates, de inreisvereisten van je bestemming, alles over veilig reizen aan boord van onze schepen en antwoord op de meest gestelde vragen.

Kijk hier voor meer informatie over reizen naar het Verenigd Koninkrijk na Brexit »

Ferry overtocht Zweden

Reis met je auto naar Zweden via een Stena Line ferry overtocht


Stena Line overtochten naar Zweden

Zweden of Noorwegen ver weg? Niet als je kiest voor de route Kiel-Göteborg met Stena Line. Dan is Zweden namelijk maar 500 kilometer rijden. In Kiel kun je ’s middags vanaf vijf uur in alle rust inschepen op een luxe ferry. Daar geniet je van comfort en uitstekende faciliteiten. En de volgende ochtend rijd je heerlijk uitgeslapen naar je vakantiebestemming in Zweden of Noorwegen.

Twijfel je nog over de exacte data? Boek dan een Flexi-ticket. Mochten de reisplannen wijzigen, dan kun je dit ticket altijd zonder wijzigingskosten eenvoudig online aanpassen. Je betaalt alleen - indien van toepassing - het verschil in tarief.

Alvast welkom aan boord!

Caravan gratis op diverse Stena Line routes naar Zweden
Caravan gratis op dag- of nachtafvaarten

Neem uw caravan gratis mee op de Stena Line routes:

  • Kiel - Göteborg*

  • Grena - Halmstad

  • Rostock - Trelleborg


Boek caravan naar Zweden »

* Op drukke afvaarten betaalt u een toeslag (max. € 50,50).

Kiel - Göteborg: Camper aanbieding
Kiel - Göteborg: camper + 1 pers. hut v.a. €120

Uw camper gaat mee aan boord voor hetzelfde tarief als een personenauto op de route Kiel - Göteborg.

Tel daarbij op de diversiteit van Scandinavië en u heeft de perfecte vakantie!

Boek camper naar Zweden »