Zoek & boek

Ferry overtocht Zweden

Reis met je auto naar Zweden via een Stena Line ferry overtocht


Stena Line overtochten naar Zweden

Zweden of Noorwegen ver weg? Niet als je kiest voor de route Kiel-Göteborg met Stena Line. Dan is Zweden namelijk maar 500 kilometer rijden. In Kiel kun je ’s middags in alle rust inschepen op onze luxe ferry. Daar geniet je van comfort en uitstekende faciliteiten. En de volgende ochtend rijd je heerlijk uitgeslapen naar je vakantiebestemming in Zweden of Noorwegen.

Twijfel je nog over de exacte data? Boek dan een Flexi-ticket. Mochten de reisplannen wijzigen, dan kun je dit ticket altijd zonder wijzigingskosten eenvoudig online aanpassen. Je betaalt alleen - indien van toepassing - het verschil in tarief.

Alvast welkom aan boord!

Dames met mondkapjes
COVID-19 informatie & updates

Stena Line houdt de ontwikkelingen rondom COVID-19 nauwlettend in de gaten. De inreisvereisten van je bestemming, veilig reizen aan boord van onze schepen en antwoord op de meest gestelde vragen hebben we voor je verzameld.

Lees onze maatregelen »

Caravan gratis op diverse Stena Line routes naar Zweden
Caravan gratis op dag- of nachtafvaarten

Neem je caravan gratis mee op de Stena Line routes:

  • Kiel - Göteborg*

  • Grena - Halmstad**


Boek caravan naar Zweden »

* Op drukke afvaarten betaal je een toeslag (max. € 50,50).
** In de maanden juli en augustus 50% korting.

Ideaal voor Zuid-Zweden

Ligt je bestemming in Zuid-Zweden? Kies dan de route Rostock-Trelleborg. Met drie afvaarten per dag is er altijd wel een die in je reisschema past.

Route bekijken »

Autovakanties inclusief overtocht met Buro Scanbrit
Autovakanties

Buro Scanbrit (100% dochter van Stena Line) heeft samen met Stena Line een groot aanbod van voordelige autorondreizen en korte vakanties inclusief Stena Line overtocht.

Bekijk het aanbod »