Zoek & boek
COVID-19 & BREXIT

Passagiers reizend naar het Verenigd Koninkrijk
Om te reizen naar het Verenigd Koninkrijk dien je een negatieve COVID-19 testuitslag te overleggen die niet ouder is dan 3 dagen op het moment van vertrek, zie meer informatie. Voor verdere restricties kijk hier.

Passagiers reizend naar Nederland
Het hangt af van je situatie of je wel of niet naar Nederland mag reizen. Controleer vóór je gaat reizen de voorwaarden van de overheid. Indien je terug dient te reizen, is dat voor eigen rekening.
Om Nederland te betreden dien je een verklaringsformulier en bewijs van een negatieve COVID-19 PCR-test in combinatie met een negatieve sneltest (antigeen) OF bewijs van een negatieve LAMP-test te overleggen. Zonder deze negatieve testuitslag(en) kun je niet inschepen.
Lees hier de laatste informatie »

Lees de laatste coronavirus updates, de inreisvereisten van je bestemming, alles over veilig reizen aan boord van onze schepen en antwoord op de meest gestelde vragen.

Kijk hier voor meer informatie over reizen naar het Verenigd Koninkrijk na Brexit »

Stena Line ferry overtochten naar Scandinavië

Wie de oversteek wil maken naar Noorwegen of Zweden, kan bij Stena Line kiezen uit maar liefst zeven routes met vertrekhavens in Denemarken, Duitsland en Polen. Door de vele routes en de ruime keuze aan vertrektijden, is er altijd een route die aansluit op jouw reisschema. Kies voor de comfortabele, luxe ferry en reis met Stena Line naar jouw vakantiebestemming. Ook als je met de auto naar Letland wilt, heb je bij Stena Line volop keuze. Welkom aan boord!


Dames met mondkapjes
COVID-19 informatie & updates

Stena Line houdt de ontwikkelingen rondom het COVID-19 / coronavirus nauwlettend in de gaten.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft de hoogste prioriteit. Om deze reden hebben we een aantal maatregelen genomen in onze havens, terminals en op de schepen.

Lees onze maatregelen »

Informatie over reizen met huisdier naar Zweden
Reizen met uw huisdier

Wat u moet weten als u met uw hond of kat naar Scandinavie reizen wilt.

Meer informatie »