Zoek & boek

Kiel - Göteborg: aan boord van de ferry

Neem een kijkje aan boord van de ferry op de route Kiel - Göteborg


Hutten

U komt de volgende morgen heerlijk uitgerust aan in Zweden. Want er is een ruime keus aan hutten. Van een eenvoudige binnenhut tot een luxe Panaroma Jacuzzi suite. Alle hutten zijn voorzien van beddengoed en een badkamer met wastafel, douche, toilet, handdoeken, shampoo en zeep.

Stena Scandinavica - Metropolitan a la Carte Restaurant
Metropolitan – à la carte restaurant

Begin met een licht aperitief terwijl u in alle rust het menu bestudeert. Stel uw eigen menu samen. Of misschien kan onze chef-kok u verleiden met een van zijn heerlijke driegangen menu's? De keuze is aan u.

U vindt op onze wijnkaart een groot aantal kwaliteitswijnen. Laat u adviseren welke drank het beste bij uw maaltijdkeuze past.

Vergeet niet vooraf een plaats te reserveren!

Stena Scandinavica - Riva Bar
Riva Bar

Deze stijlvolle bar is volledig in 'Riva' stijl, de bar bestaat zelfs uit een nagebouwde oude Riva speedboot. Het is een Mekka voor de ware wijnliefhebber en een uitstekende plek om de avond aan boord te beginnen.

Stena Scandinavica - Taste Buffet Restaurant
Taste – all-inclusive buffetrestaurant

's Avonds geniet u van het heerlijke, uitgebreide Scandinavische buffet. U vindt er onder andere haring, zalm, verse salades, warme schotels, dessertkazen en nagerechten. Het buffet is inclusief bier en softdrinks.

U kunt bij het all inclusive buffet kiezen uit het uitgebreide assortiment kwaliteitswijnen op de wijnkaart. Wilt u een 'schnapps' of koffie toe? U kunt uw drankjes bestellen bij onze obers.

's Morgens vindt u hier het ontbijtbuffet dat op z'n zachtst gezegd rijkelijk gesorteerd is. Verschillende soorten brood, cornflakes, yoghurt, vleeswaren, eieren, pannenkoeken, vruchten, sappen, thee of koffie.