Zoek & boek

Kiel - Göteborg: aan boord van de ferry

Neem een kijkje aan boord van de ferry op de route Kiel - Göteborg


VOORZORGSMAATREGELEN AAN BOORD DOOR CORONAVIRUS / COVID-19

Met het oog op social distancing en hygiëneregels hebben we de service in onze restaurants aangepast. Bij het buffetrestaurant Taste worden gerechten uitsluitend geserveerd door het personeel. Het buffetmenu bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert inclusief wijn, bier, frisdrank, koffie en thee.

Ook voor het ontbijt hebben we maatregelen genomen om het aantal gasten te spreiden om afstand te kunnen bewaren. Op de dag van vertrek krijg je bij het inchecken een tijdslot waarop wij je verwelkomen in het ontbijtrestaurant (vooraf reserveren verplicht). Help ons en kom op de geplande tijd.

De Riva en C-View bar zijn voor je open en bij mooi weer ziet onze bemanning u graag buiten in de Yacht Club.

Wacht bij aankomst in Göteborg of Kiel in je hut en luister naar de aankondiging totdat je wordt gevraagd om naar het autodek te gaan. Ook voor onze gasten zonder voertuig is er voldoende tijd om via de gangway het schip te verlaten.

Hutten

U komt de volgende morgen heerlijk uitgerust aan in Zweden. Want er is een ruime keus aan hutten. Van een eenvoudige binnenhut tot een luxe Panaroma Jacuzzi suite. Alle hutten zijn voorzien van beddengoed en een badkamer met wastafel, douche, toilet, handdoeken, shampoo en zeep.

Stena Scandinavica - Taste Buffet Restaurant
Taste – buffetrestaurant

's Avonds geniet u van het heerlijke, uitgebreide Scandinavische buffet. U vindt er onder andere haring, zalm, verse salades, warme schotels, dessertkazen en nagerechten. Het buffet is inclusief bier en softdrinks.

U kunt bij het all inclusive buffet kiezen uit het uitgebreide assortiment kwaliteitswijnen op de wijnkaart. Wilt u een 'schnapps' of koffie toe? U kunt uw drankjes bestellen bij onze obers.

's Morgens vindt u hier het ontbijtbuffet dat op z'n zachtst gezegd rijkelijk gesorteerd is. Verschillende soorten brood, cornflakes, yoghurt, vleeswaren, eieren, pannenkoeken, vruchten, sappen, thee of koffie.

Stena Scandinavica - Riva Bar
Riva Bar

Deze stijlvolle bar is volledig in 'Riva' stijl, de bar bestaat zelfs uit een nagebouwde oude Riva speedboot. Het is een Mekka voor de ware wijnliefhebber en een uitstekende plek om de avond aan boord te beginnen.