Zoek & boek

Kiel - Göteborg: aan boord van de ferry

Neem een kijkje aan boord van de ferry op de route Kiel - Göteborg


Aangepaste dienstregeling en VOORZORGSMAATREGELEN AAN BOORD DOOR CORONAVIRUS / COVID-19

Nieuwe dienstregeling tot en met 31 augustus 2020

Kiel-Göteborg Vertrek Aankomst
Maandag - Vrijdag 18:45 09:45
Zaterdag - Zondag 17:45 09:45
     
Göteborg-Kiel Vertrek Aankomst 
Maandag - Vrijdag 18:15 09:15 
Zaterdag - Zondag 17:15 09:15 

Op 19 juni vertrekt de ferry om 17.45 uur vanuit Göteborg en arriveert om 9.45 uur in Kiel.

Een van de voorzorgsmaatregelen betreft een aanpassing van het aantal faciliteiten dat aan boord beschikbaar is. Het Taste restaurant en de Riva bar zijn op dit moment gesloten. De cafetaria en de Stena Shopping hebben beperkte openingstijden.

Hutten

U komt de volgende morgen heerlijk uitgerust aan in Zweden. Want er is een ruime keus aan hutten. Van een eenvoudige binnenhut tot een luxe Panaroma Jacuzzi suite. Alle hutten zijn voorzien van beddengoed en een badkamer met wastafel, douche, toilet, handdoeken, shampoo en zeep.

Stena Scandinavica - Taste Buffet Restaurant
Taste – all-inclusive buffetrestaurant

's Avonds geniet u van het heerlijke, uitgebreide Scandinavische buffet. U vindt er onder andere haring, zalm, verse salades, warme schotels, dessertkazen en nagerechten. Het buffet is inclusief bier en softdrinks.

U kunt bij het all inclusive buffet kiezen uit het uitgebreide assortiment kwaliteitswijnen op de wijnkaart. Wilt u een 'schnapps' of koffie toe? U kunt uw drankjes bestellen bij onze obers.

's Morgens vindt u hier het ontbijtbuffet dat op z'n zachtst gezegd rijkelijk gesorteerd is. Verschillende soorten brood, cornflakes, yoghurt, vleeswaren, eieren, pannenkoeken, vruchten, sappen, thee of koffie.

Stena Scandinavica - Riva Bar
Riva Bar

Deze stijlvolle bar is volledig in 'Riva' stijl, de bar bestaat zelfs uit een nagebouwde oude Riva speedboot. Het is een Mekka voor de ware wijnliefhebber en een uitstekende plek om de avond aan boord te beginnen.