Zoek & boek

Stena Line ferry overtochten naar Ierland

Als u met de auto naar Ierland wilt, zijn de ferry overtochten met Stena Line ideaal. Met Stena Line kiest u voor een snelle verbinding! Eenmaal in Engeland heeft u de keuze uit maar liefst vier routes over de Ierse Zee. U kunt dus precies de route kiezen die aansluit bij uw vakantieplannen. Met het speciale ‘Landbridge-arrangement’ boekt u vier overtochten op basis van retour (over de Noordzee en de Ierse Zee) voor één voordelige prijs: € 302,- voor een auto inclusief bestuurder! Daarbij kunt u de Ierse routes met elkaar combineren. Welkom aan boord!!


aanmelden voor het Extra spaarprogramma
Extra

Gratis en eenvoudig aanmelden voor het Extra spaarprogramma.

Als Extra lid, krijgt u toegang tot exclusieve ledenaanbiedingen aan boord, spaart u voor korting op volgende reizen en nog veel meer! Profiteer van de voordelen van ons loyaliteitsprogramma Extra.

Aanmelden Extra »

Informatie over reizen met huisdier naar Engeland en Ierland
Reizen met uw huisdier

Wat u moet weten als u met uw hond of kat naar Engeland en Ierland reizen wilt.

Informatie reizen met huisdier »

Stena Line cadeaubon
Cadeaubonnen

Koop nu een Stena Line cadeaubon voor uw dierbaren en bepaal zelf het bedrag. Het perfecte cadeau om te geven en te krijgen!

Cadeaubon bestellen »

Stena Line is trotse partner van Mercy Ships
Mercy Ships

In Mercy Ships heeft Stena Line een partner gevonden welke is toegewijd aan het helpen van mensen die het meest nodig hebben, en net als Stena Line de voordelen zien van het hebben van de schepen als hun werkplek.

Informatie Mercy Ships »