Zoek & boek
Informatie Coronavirus COVID-19

De situatie rond het Coronavirus COVID-19 heeft onze volle aandacht. De veiligheid van onze reizigers en collega’s heeft altijd topprioriteit en wij nemen uit voorzorg verschillende veiligheidsmaatregelen om voor iedereen een veilige en comfortabele reis te garanderen.
Deze omvatten o.a. een beperking van het aantal beschikbare faciliteiten aan boord en extra hygiëne maatregelen in ons buffet restaurant op de route Hoek van Holland-Harwich

Wij blijven alles in het werk stellen om u te helpen met uw reisplannen en zullen afzien van het in rekening brengen van wijzigingskosten voor klanten die hun reis willen wijzigen. Dit heeft betrekking op alle routes en is van toepassing op boekingen gemaakt tot en met 30 april 2020. U kunt uw boeking eenvoudig online wijzigen door in te loggen met uw profiel op Mijn Stena Line en de instructies te volgen.

Als gevolg van de veiligheidsmaatregen is het aantal beschikbare passagiersplaatsen aan boord verminderd.
Stena Line raadt alle klanten die nu willen reizen op de beschikbare routes aan hun ticket te boeken vóór aankomst in de haven.
U heeft dan gegarandeerd plaats en vermindert de kans dat u niet mee kunt op de afvaart. U kunt een overtocht boeken tot 2 uur voor vertrektijd.

Klik hier voor de meest actuele updates en reisvoorwaarden over het Coronavirus (informatie beschikbaar in het Engels)

Stena Line ferry overtochten naar Ierland

Als u met de auto naar Ierland wilt, zijn de ferry overtochten met Stena Line ideaal. Met Stena Line kiest u voor een snelle verbinding! Eenmaal in Engeland heeft u de keuze uit maar liefst vier routes over de Ierse Zee. U kunt dus precies de route kiezen die aansluit bij uw vakantieplannen. Met het speciale ‘Landbridge-arrangement’ boekt u vier overtochten op basis van retour (over de Noordzee en de Ierse Zee) voor één voordelige prijs: € 302,- voor een auto inclusief bestuurder! Daarbij kunt u de Ierse routes met elkaar combineren. Welkom aan boord!!


aanmelden voor het Extra spaarprogramma
Extra

Gratis en eenvoudig aanmelden voor het Extra spaarprogramma.

Als Extra lid, krijgt u toegang tot exclusieve ledenaanbiedingen aan boord, spaart u voor korting op volgende reizen en nog veel meer! Profiteer van de voordelen van ons loyaliteitsprogramma Extra.

Aanmelden Extra »

Informatie over reizen met huisdier naar Engeland en Ierland
Reizen met uw huisdier

Wat u moet weten als u met uw hond of kat naar Ierland reizen wilt.

Meer informatie »

Stena Line cadeaubon
Cadeaubonnen

Koop nu een Stena Line cadeaubon voor uw dierbaren en bepaal zelf het bedrag. Het perfecte cadeau om te geven en te krijgen!

Cadeaubon bestellen »