Zoek & boek
COVID-19 & BREXIT

Passagiers reizend naar het Verenigd Koninkrijk
Om te reizen naar het Verenigd Koninkrijk dien je een negatieve COVID-19 testuitslag te overleggen die niet ouder is dan 3 dagen op het moment van vertrek, zie meer informatie. Voor verdere restricties kijk hier.

Passagiers reizend naar Nederland
Het hangt af van je situatie of je wel of niet naar Nederland mag reizen. Controleer vóór je gaat reizen de voorwaarden van de overheid. Indien je terug dient te reizen, is dat voor eigen rekening.
Om Nederland te betreden dien je een verklaringsformulier en bewijs van een negatieve COVID-19 PCR-test in combinatie met een negatieve sneltest (antigeen) OF bewijs van een negatieve LAMP-test te overleggen. Zonder deze negatieve testuitslag(en) kun je niet inschepen.
Lees hier de laatste informatie »

Lees de laatste coronavirus updates, de inreisvereisten van je bestemming, alles over veilig reizen aan boord van onze schepen en antwoord op de meest gestelde vragen.

Kijk hier voor meer informatie over reizen naar het Verenigd Koninkrijk na Brexit »

Stena Line ferry overtochten naar Ierland

Als je met de auto naar Ierland wilt, zijn de ferry overtochten met Stena Line ideaal. Met Stena Line kies je voor een snelle verbinding! Eenmaal in Engeland heb je de keuze uit maar liefst vier routes over de Ierse Zee. Je kunt dus precies de route kiezen die aansluit bij jouw vakantieplannen. Met het speciale ‘Landbridge-arrangement’ boek je vier overtochten op basis van retour (over de Noordzee en de Ierse Zee) voor één voordelige prijs: €326 voor een auto inclusief bestuurder! Daarbij kun je de Ierse routes met elkaar combineren. Welkom aan boord!


Dames met mondkapjes
COVID-19 informatie & updates

Stena Line houdt de ontwikkelingen rondom het COVID-19 / coronavirus nauwlettend in de gaten.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft de hoogste prioriteit. Om deze reden hebben we een aantal maatregelen genomen in onze havens, terminals en op de schepen.

Lees onze maatregelen »

Informatie over reizen met huisdier naar Engeland en Ierland
Reizen met uw huisdier

Wat u moet weten als u met uw hond of kat naar Ierland reizen wilt.

Meer informatie »