Zoek & boek

Reis naar de Grand Prix van Groot-Brittannië

i.s.m. SportStadion biedt Stena Line geheel verzorgde Formule 1 reis naar Engeland aan


Stena Line Orange Experience
Stena Line Orange Experience Cruise

Geniet als Formule 1 fan samen met andere fans van het iconische circuit Silverstone. Neem plaats op de tribune (brons tribune) en beleef hoe de coureurs de strijd aan gaan op het circuit. Dit karakteristieke circuit met bochten als Becketts, Stowe en Copse zorgen jaarlijks voor memorabele races en spectaculaire inhaalmanoeuvres. Juich samen met Oranjelegioen uw favoriet naar de overwinning tijdens de Grand Prix van Groot-Brittannië.

Het programma van deze reis ziet er als volgt uit:

Zaterdag
Vandaag begint jouw Formule 1-ervaring met de overtocht van Nederland naar Engeland. Naar verwachting zullen de eerste passagiers tussen 18:00 en 19:00 uur aan boord van de ferry gaan. De exacte tijden hiervan krijg je van ons in de reisbescheiden.

Aan boord van de ferry hoef je jezelf zeker niet te vervelen. Op zaterdagavond zal de DJ leuke plaatjes draaien om iedereen alvast in de juiste stemming te krijgen! Ook kan je een gokje wagen in het casino, een drankje doen aan de bar of een filmpje pakken in de bioscoop.

Zondag
Race day! De Grand Prix van Silverstone staat bij veel Formule 1-fans hoog op het lijstje. De Engelse fans, karakteristieke bochten als Becketts en Stowe en de altijd verraderlijke weersomstandigheden zorgen jaarlijks voor geweldige races.

Vroeg in de morgen begin je jouw dag met een heerlijk ontbijt aan boord van het schip. Rond 07:00 uur verlaat je de haven om richting het legendarische Silverstone te gaan. Rond 10:00 kom je aan op het circuit waardoor je nog een gehele dag aan race geweld voor je hebt. Het hoogtepunt, de Grand Prix van Groot-Brittannië begint om 14:10 uur, na de jaarlijkse straaljager show. Weet Lewis te winnen voor eigen publiek? Of juich jij met het Oranjelegioen Max naar de overwinning?

Na het vallen van de vlag, om 17:00 uur, vertrek je terug naar de haven van Harwich voor de terugreis naar Nederland. We hopen dat jij met je vrienden, familie of relaties kunt proosten op een geweldige dag op het circuit.

Maandag
Na een overnachting op de het schip geniet je van een goed ontbijt. Rond 08:00 uur kom je aan in Hoek van Holland waarna je zelfstandig huiswaarts kan keren. Wij hopen dat je na deze reis terugkijkt op een geweldig weekend met hopelijk Nederlands succes.

Informatie Orange Experience »