Zoek & boek
COVID-19 & BREXIT

Passagiers reizend naar het Verenigd Koninkrijk
Kijk hier voor meer informatie omtrent het overleggen van een negatieve COVID-19 testuitslag die niet ouder is dan 3 dagen op het moment van vertrek.
Een ingevuld 'Public Health Passenger Locator Form' is verplicht.
Iedereen die het Verenigd Koninkrijk binnen reist moet 10 dagen in zelf-isolatie of quarantaine. Iedereen is verplicht om op dag 2 en 8 van hun quarantaine een coronavirus-test te doen. Dit dien je voor vertrek te hebben geboekt.
Het is niet toegestaan per ferry naar het Verenigd Koninkrijk te reizen indien je de afgelopen 10 dagen in een "red listed country" geweest bent. Meer informatie over het inreisverbod van de "red list countries".

Passagiers reizend naar Nederland
Reizend vanuit het Verenigd Koninkrijk heb je alleen toegang tot Nederland als je in één van de uitzonderingscategorieën valt.
Indien je terug dient te reizen, is dat voor eigen rekening.

Om Nederland te betreden dien je een verklaringsformulier en bewijs van een negatieve COVID-19 PCR-test in combinatie met een negatieve sneltest (antigeen) OF bewijs van een negatieve LAMP-test te overleggen. Zonder deze negatieve testuitslag(en) kun je niet reizen.
Lees hier de laatste informatie »

Lees de laatste coronavirus updates, de inreisvereisten van je bestemming, alles over veilig reizen aan boord van onze schepen en antwoord op de meest gestelde vragen.

Kijk hier voor meer informatie over reizen naar het Verenigd Koninkrijk na Brexit »

Stena Line ferry overtocht naar Engeland

Hoek van Holland - Harwich

De comfortabele ferry overtocht naar Engeland. Op de ferry route Hoek van Holland - Harwich van Nederland naar Engeland vaart Stena Line met twee ferry schepen; de Stena Hollandica en de Stena Britannica. Of je nu de overtocht overdag of ’s nachts maakt, aan boord van beide schepen zijn veel faciliteiten waardoor je heerlijk kunt ontspannen. Aangekomen in Engeland kun je genieten van je autovakantie of doorrijden naar Wales of Ierland of maak een stedentrip naar Londen met de ferry en trein. Bij Stena Line begint je vakantie al aan boord!


Boek direct bij Stena Line voor de beste tarieven
Caravan GRATIS op de route Hoek van Holland - Harwich
Caravan naar Engeland

Met de auto en caravan op vakantie naar Engeland? Kies dan Stena Line! Je neemt je caravan namelijk GRATIS* mee op de route Hoek van Holland - Harwich.

Boek caravan naar Engeland »

* In de maanden juli en augustus 50% korting.

Reis met uw camper naar Engeland
camper naar engeland

De perfecte vakantie naar Engeland met je camper begint aan boord op onze ferry's van Hoek van Holland naar Harwich.

Boek camper naar Engeland »

Autovakanties inclusief overtocht met Buro Scanbrit
Autovakanties

Buro Scanbrit (100% dochter van Stena Line) heeft samen met Stena Line een groot aanbod van voordelige autorondreizen en korte vakanties inclusief Stena Line overtocht.

Bekijk het aanbod »

Brexit: wat reizigers moeten weten

Het Verenigd Koninkrijk is met de Brexit uit de EU gestapt. Wil je zorgeloos reizen naar Engeland in 2021? Bekijk hier de meest belangrijke updates en meest gestelde vragen over het reizen naar Engeland na Brexit.

Vragen en antwoorden »

Dames met mondkapjes
COVID-19 informatie & updates

Stena Line houdt de ontwikkelingen rondom COVID-19 nauwlettend in de gaten. De inreisvereisten van je bestemming, veilig reizen aan boord van onze schepen en antwoord op de meest gestelde vragen hebben we voor je verzameld.

Lees onze maatregelen »

Informatie over reizen met huisdier naar Engeland en Ierland
Reizen met huisdier

Wat je moet weten als je met je hond of kat naar Engeland reizen wilt.

Meer informatie »

Lees de bagageregels wanneer je naar Engeland reist
bagageregels

Lees voor je vertrekt wat je wel of niet mee mag nemen aan boord van de schepen.

Bekijk de bagageregels »