Zoek & boek

Wijzig uw boeking online


Login via Mijn Stena Line
wijzig of annuleer zelf online uw boeking

Klik op de "Mijn Stena Line | Login" link in de rechterbovenhoek van de site.

Stena Line profielAls u een Stena Line profiel heeft, logt u in met uw e-mailadres en wachtwoord of gebruikt u één van de social media accounts om in te loggen.

Als u niet beschikt over een Stena Line profiel kunt u uw boeking online wijzigen of annuleren met uw reserveringsnummer en e-mailadres.

Uw profiel met gemaakte boekingen

Wanneer u zich aanmeldt bij uw Stena Line profiel, klikt u op de link "Mijn boekingen". Daarna ziet u een overzicht met de door u gemaakte boekingen bij Stena Line.

Selecteer de boeking die u wilt wijzigen of annuleren door op de optie "Bekijk/wijzig boeking" achter het boekingsnummer te klikken. U krijgt een overzicht van uw reservering details te zien. U kunt dan kiezen om ofwel uw reservering te wijzigen of te annuleren.

Wijzig uw boeking

Als u online een wijziging in uw reservering wilt doen, klikt u op het betreffende item dat u wilt bewerken. U wordt dan naar het item gebracht waar u direct de noodzakelijke veranderingen kunt doorvoeren.

Eventuele kosten kunnen van toepassing zijn, dit is afhankelijk van het gekozen tarief type en het eventuele verschil in tarief dat van toepassing kan zijn op de door u gemaakte veranderingen.


Gemakkelijk en snel uw reservering online wijzigen
Annuleer uw boeking

Wanneer u uw resevering online wilt annuleren, selecteert u het tabblad "annuleren" en een samenvatting van uw reservering zal worden weergegeven.

Afhankelijk van het tarief dat u heeft geboekt, kan een restitutie verschuldigd zijn. Het bedrag dat terugbetaald wordt, wordt op dit scherm getoond en zal automatisch worden terugbetaald aan de Credit Card of bankpas die u op het moment van boeking heeft gebruikt zodra u op "Bevestig annulering" heeft geklikt.

Gemakkelijk en snel uw reservering online annuleren