Zoek & boek

Online je boeking wijzigen


Login via Mijn Stena Line
wijzig of annuleer zelf online je boeking

Klik op de "Mijn Stena Line | Login" link in de rechterbovenhoek van de site.

Stena Line profielAls je een Stena Line profiel hebt, log je in met je e-mailadres en wachtwoord of gebruik één van de social media accounts om in te loggen.

Als je niet beschikt over een Stena Line profiel kun je je boeking online wijzigen of annuleren met je reserveringsnummer en e-mailadres.

Uw profiel met gemaakte boekingen

Wanneer je je aanmeldt met je Stena Line profiel, klik je op de link "Mijn boekingen". Daarna krijg je een overzicht met de door jou gemaakte boekingen bij Stena Line.

Selecteer de boeking die je wilt wijzigen of annuleren door op de optie "Bekijk/wijzig boeking" achter het boekingsnummer te klikken. Je krijgt een overzicht van de reservering details te zien. Je kunt dan kiezen om ofwel de reservering te wijzigen of te annuleren.

Wijzig je boeking

Als je online een wijziging in jouw reservering wilt doen, klik je op het betreffende item welke je wilt bewerken. Je wordt dan naar het item gebracht waar je direct de noodzakelijke veranderingen kunt doorvoeren.

Eventuele kosten kunnen van toepassing zijn, dit is afhankelijk van het gekozen tarief type en het eventuele verschil in tarief dat van toepassing kan zijn op de door jou gemaakte veranderingen.


Gemakkelijk en snel uw reservering online wijzigen
Annuleer je boeking

Wanneer je je resevering online wilt annuleren, selecteer je het tabblad "annuleren" en een samenvatting van jouw reservering zal worden weergegeven.

Afhankelijk van het tarief dat je hebt geboekt, kan een restitutie verschuldigd zijn. Het bedrag dat terugbetaald wordt, wordt op dit scherm getoond en zal automatisch worden terugbetaald aan de Credit Card of bankpas die je op het moment van boeking hebt gebruikt zodra je op "Bevestig annulering" hebt geklikt.

Gemakkelijk en snel uw reservering online annuleren