Welke tariefsoorten hanteert Stena Line?

We hebben 3 hoofdtarieftypes: Economy - Flexi - Premium en je kunt een ander tarieftype kiezen voor je heen- en terugreis.

 

Economy

 

Ons laagste tarief, een goede keuze als je reisplannen vast staan. De voorwaarden voor Economy-tarieven zijn strenger dan onze Flexi- en Premium-tarieven.

 

Als je een wijziging aanbrengt voor een Economy boeking, betaal je €35 wijzigingskosten per enkele reis en een eventueel verschil in tarief. Je ontvangt geen restitutie bij wijzigingen of annulering. 

 

Een economy boeking kan niet geupgrade worden naar Flexi of Premium.

 

Flexi

 

Ons Flexi-tarief biedt je een aantrekkelijk tarief met meer flexibiliteit voor als je plannen veranderen.

 

Er zijn geen wijzigingskosten als je een Flexi-vaart wijzigt, maar je moet wel een verschil in tarief betalen. Als je je boeking tot 24 uur voor vertrek annuleert, krijg je 100% restitutie minus een kleine annuleringstoeslag van ongeveer € 7 voor een retourboeking. Als je tot 2 uur voor vertrek annuleert, ontvang je een restitutie van 50%, eveneens minus de kleine annuleringstoeslag.

 

Premium

 

Ons Premium-tarief biedt je de gunstigste voorwaarden, meer flexibiliteit en andere voordelen.

 

Er zijn geen wijzigingskosten als je een wijziging aanbrengt in een Premium-vaart, maar je moet wel een verschil in tarief betalen. Als je je boeking tot 2 uur voor vertrek annuleert, krijg je 100% restitutie minus een kleine annuleringstoeslag van ongeveer € 7 voor een retourboeking. Er zijn extra voordelen die per route verschillen:

 

Er zijn extra voordelen die variëren per route, waaronder toegang tot de Stena Plus Lounge op de routes op de Ierse Zee en Harwich-Hoek van Holland. Gratis ontbijt of express boarding en express ontscheping zijn voordelen die sommige routes bieden als onderdeel van ons Premium-aanbod.  Volledige informatie over de Premium-tariefvoordelen voor de route van je voorkeur wordt weergegeven wanneer je je tarieftype selecteert bij het boeken.