Welke tariefsoorten hanteert Stena Line?

We hebben 3 hoofdtariefsoorten: Economy - Flexi - Premium en je kunt een andere tariefsoort kiezen voor je heen- en terugreis.

 

Economy

 

Ons laagste tarief, een goede keuze als je reisplannen vast staan. De voorwaarden voor Economy-tarieven zijn strenger dan onze Flexi- en Premium-tarieven.

 

Als je een wijziging aanbrengt in een Economy-overtocht, moet je wijzigingskosten betalen, evenals het eventuele verschil in tarief, en er is geen terugbetaling als je de boeking annuleert.

 

Flexi

 

Ons Flexi-tarief biedt je een aantrekkelijk tarief met meer flexibiliteit voor als je plannen veranderen.

 

Er zijn geen wijzigingskosten als je een wijziging aanbrengt in een Flexi-overtocht, maar je moet wel het eventuele verschil in tarief betalen. Als je je boeking tot 24 uur voor vertrek annuleert, krijg je 100% restitutie min de kleine annuleringskosten voor een retourboeking. Als je tot 2 uur voor vertrek annuleert, krijg je 50% terugbetaald, ook weer minus de kleine annuleringskosten.

 

Premium

 

Ons Premium-tarief biedt je de gunstigste voorwaarden, meer flexibiliteit en andere voordelen.

 

Er zijn geen wijzigingskosten als je een wijziging aanbrengt in een Premium-overtocht, maar je moet wel het eventuele verschil in tarief betalen. Als je je boeking tot 2 uur voor vertrek annuleert, krijg je 100% restitutie minus een kleine annuleringsvergoeding voor een retourboeking.

 

Er zijn extra voordelen die per route verschillen. Alle details over de voordelen van het Premium-tarief voor de route van je voorkeur worden weergegeven wanneer je dit tarieftype selecteert bij het maken van je boeking.