Ontdek Engeland en verder

Op zoek naar een leuke en ontspannende manier om naar Engeland te reizen? Ga aan boord van de Stena Hollandica of Stena Britannica in Hoek van Holland en vaar rechtstreeks naar Harwich in stijl en comfort. Het is het perfecte startpunt om Engeland te verkennen per auto, bus of trein.

 

Tijdens je reis verken je ons ruime schip en geniet je van de frisse zeelucht, hutten, lounges, entertainment en meer. Trakteer jezelf op een heerlijke maaltijd en ga op koopjesjacht in onze Duty Free Shop aan boord. Of leun simpelweg achterover en koester je tijd op zee.

 

Reis je met huisdieren? Ontspan met je huisdier aan je zijde in een huisdiervriendelijke hut. Bij Stena Line bieden we een leuke en comfortabele reis voor elk gezinslid, dus je trouwe viervoeter reist gezellig met je mee.

 

Met tweemaal daagse afvaarten tussen Nederland en Engeland hebben we opties die passen bij jouw reisbehoeften. En als je wat flexibiliteit zoekt, kun je met onze Flexi-tickets je reisgegevens wijzigen zonder wijzigingskosten – je betaalt alleen het verschil in tarief.

 

Met Stena Line kun je je reis afstemmen op jouw wensen. Leun achterover, ontspan en geniet van je tijd op zee.

Op zoek naar een leuke en ontspannende manier om naar Engeland te reizen? Ga aan boord van de Stena Hollandica of Stena Britannica in Hoek van Holland en vaar rechtstreeks naar Harwich in stijl en comfort. Het is het perfecte...

Meer weergeven Minder weergeven

Bezoek Engeland en verder!

Zet koers naar Engeland

Vanaf 89.20€ enkele reis, auto met bestuurder

Algemene voorwaarden

De Algemene voorwaarden van Stena Line zijn van toepassing op alle boekingen. Lees voor meer informatie onze Algemene voorwaarden.

Bezoek Engeland en verder!

Zet koers naar Engeland

Vanaf 89.20€ enkele reis, auto met bestuurder

Klantenservice

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij je boeking? Neem contact op met onze klantenservice of vind de antwoorden op de meest voorkomende vragen in onze Veelgestelde vragen.