Zoek & boek

Beoordelingen - Stena Vision

Stena Vision | Gdynia - Karlskrona

Lees de beoordelingen van en door reizigers wat zij aan boord hebben ervaren wanneer zij met de Stena Vision reizen.

Als u thuis komt van uw reis, laat dan een beoordeling achter, zodat u kunt helpen andere klanten te informeren.


Hoe plaats ik een beoordeling

Op deze pagina ziet u een rode knop met de tekst ‘Beoordeling plaatsen’. Als u hierop klikt wordt een nieuwe pagina geopend waarop u de verschillende manieren om in te loggen te zien krijgt. Kies de optie "Login met uw Stena Line profiel". Na het inloggen komt u op de beoordelings pagina terecht van het desbetreffende schip.

Mocht u nog geen Stena Line profiel hebben dan dient u eerst een profiel aan te maken voordat u een beoordeling kunt plaatsen.

Profiel aanmaken »

M/S Stena Vision heeft als beoordeling 4.0 van de 5 door 197.
Rated 5 van de 5 door uit Alltid sköna resor med er! Det ett nöje att vara eran kund. Resan med Stena Line är alltid bra och personalen på båten gör alltid sin bästa. Skönt att somna i gungande sköna sängar. Barnen är alltid trötta efter sköna lekar och rolig disco på båten. vi kommer tillbaka till er!
Datum plaatsing: 2018-07-10
Rated 4 van de 5 door uit Fajna wycieczka i niefajny prom Bardzo fajna wycieczka do Malmo i Lund z super przewodniczką Elą - polecam.Prom i podróż to już gorzej, mała łazienka, latające części w lampach kabiny, krzyczący Szwedzi w środku nocy na korytarzach...
Datum plaatsing: 2018-06-24
Rated 5 van de 5 door uit Bästa kryssningen för en Minisemester! Har åkt stena Vison ett antal gånger under senaste tiden när jag har behövt en paus från "vardags-livet" ! Helt underbar personal, Alltid trevliga med ett gott bemötande och hjälpsamma! Men själva upplevelsen på båten så är det nog inget som toppar restaurangerna! Servicen, maten, till och med buffén var långt över mina förväntningar! Och för de priset! Rekommenderas starkt!
Datum plaatsing: 2018-06-17
Rated 4 van de 5 door uit promy promy stena line bardzo przyjemne milo spędzony czas z muzyka
Datum plaatsing: 2018-06-13
Rated 1 van de 5 door uit Resan Mycket trevligt resan från Karlskrona ,som vånligt
Datum plaatsing: 2018-06-04
Rated 5 van de 5 door uit Stena Line = Komfort Korzystam z Linii Stena Line na trasach Gdynia - Karsklona i na odwr�t ju� od 15 lat i jestem bardzo zadowolony . Czas leci do przodu ... pami�tam jak jeszcze by�y Fotele Lotnicze jak kto� chcia� taniej :-) Cz�sto s� organizowane r��ne promocje , wi�c p�ywanie Stena Line jest moim zdaniem na ka�d� kiesze� . Pozdrawiam Ahoj PS. Uwielbiam Wasz� kaw�
Datum plaatsing: 2018-06-02
Rated 5 van de 5 door uit rejs do szwecji do brata najcudowniejsza linia promowa!! piękne statki wspaniała obsługa pyszne jedzonko i swietna pobudka kto nie był jeszcze na promie stena line koniecznie musi się tam znaleźć my jeszcze nie raz zawitamy w waszych cudnych progach dziękujemy
Datum plaatsing: 2018-05-23
Rated 5 van de 5 door uit Doskonała przygoda dla każdego Polecam z całego serca chociaż raz wybrać się na wycieczkę promem- znajdzie się tam coś dla każdego typu turysty: małych dzieci, grup znajomych w każdym, nastolatków, par i rodzin. Czysciutkie i wygodne kabiny, fantastyczny dj, pyszne jedzenie, przemiła obsługa. W spa można wypocząć w podswietlanej wannie na samym przodzie statku, pijąc sok i jedząc owoce, poza tym sauna i prysznice, fantastyczne sale zabaw dla dzieci. Do tego Karlskrona jest niezwykle urokliwym, przepięknym miasteczkiem. Jedyne, czego mogę żałować po całej wycieczce to tego, że nie trwała ona kilka dni dłużej!
Datum plaatsing: 2018-05-20
  • y_2018, m_7, d_19, h_18
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.8
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_43, tr_154
  • loc_nl_NL, sid_stenavision, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline