Prijs zoeken

Beoordelingen - Stena Vision

Stena Vision | Gdynia - Karlskrona

Lees de beoordelingen van en door reizigers wat zij aan boord hebben ervaren wanneer zij met de Stena Vision reizen.

Als u thuis komt van uw reis, laat dan een beoordeling achter, zodat u kunt helpen andere klanten te informeren.


Hoe plaats ik een beoordeling

Op deze pagina ziet u een rode knop met de tekst ‘Beoordeling plaatsen’. Als u hierop klikt wordt een nieuwe pagina geopend waarop u de verschillende manieren om in te loggen te zien krijgt. Kies de optie "Login met uw Stena Line profiel". Na het inloggen komt u op de beoordelings pagina terecht van het desbetreffende schip.

Mocht u nog geen Stena Line profiel hebben dan dient u eerst een profiel aan te maken voordat u een beoordeling kunt plaatsen.
Profiel aanmaken »

M/S Stena Vision heeft als beoordeling 3.8 van de 5 door 127.
Rated 5 van de 5 door uit Stena Line Kan verkligen rek att åka med Stena Line , Trevligt med undehållning fre o lör kvällar
Datum plaatsing: 2018-02-20
Rated 5 van de 5 door uit Rejs Stena Line Bardzo smaczne posiłki na gorąco jak i na zimno oraz napoje
Datum plaatsing: 2018-02-19
Rated 2 van de 5 door uit Dålig buffé samt luktar skunk i korridoren Usel resa - dålig lukt i korridoren , usel service vid buffén - maten fylls inte på - dålig variation , badtun var avstängd i spa och fick ändå betala fullt pris.
Datum plaatsing: 2018-02-13
Rated 1 van de 5 door uit delikatnie mówiąć minimalizm, niedobre jedzenie - jestem zniesmaczony
Datum plaatsing: 2018-02-05
Rated 1 van de 5 door uit Varning för vägglöss! Fullt med vägglöss i första hytten. Mycket otrevlig äldre man i receptionen som ryckte på axlarna och inte ville gå med och titta i rummet och la över problemet på en kvinnlig kollega som bytte hytt för oss, då på en annan våning. Hittade en död vägglus i badrummet där men inga andra spår av levande vägglöss. Mycket otrevlig start på resan. Verkar vara ett problem i flera hytter. Sanerade hela packningen när jag kom hem för att få med mig dessa objudna gäster hem som sprids väldigt lätt. Stena Vision i sig var ganska slitet och inte så fräscha hytter. Mat och underhållning som passar en något äldre målgrupp (40 plus).
Datum plaatsing: 2018-01-03
Rated 1 van de 5 door uit Fruktansvärt besviken Vi åkte tio timmar för att ta färjan från Karlskrona, hela tiden var restaurang och barer stängd, städoersonalen satt i trappan och hängde. Har åkt mycket från Stockholm. Slösade massa pengar på att inte få göra nånting. Vi ville äta gick ner vid halvåtta alla restauranger var stängd till halv åtta. Så himla besviken. Verkligen slösat pengar på ingenting. Verkar vara en blöt som slussar lastbil chaufförer som ligger utslagen i soffor. Nä fy vilken hemsk ress
Datum plaatsing: 2017-11-29
Rated 1 van de 5 door uit niepolecam W kabinie premium byl taki halas ,ze uniemozliwial wypoczynek. W polowie rejsu w kabinie byl odczuwalny smrod farby. Za taka cene, ktora sie placi za kabine powinna byc cisza, spokuj i pelny komfort!!!
Datum plaatsing: 2017-07-28
Rated 5 van de 5 door uit Kopenhaga i Malmo Kopenhaga i Malmo Bardzo polecamy wycieczkę do Kopenhagi i Malmo ! Świetnie się bawiliśmy i zwiedziliśmy dużo ciekawych miejsc w Danii i Szwecji. Dzięki cudownej Pani przewodnik Aleksandrze K. dowiedzieliśmy się wielu interesujących rzeczy o Skandynawii. Bardzo polecamy tę wycieczkę i tego wspaniałego przewodnika! Pani Ola K .jest super!!! :)
Datum plaatsing: 2017-07-23
  • y_2018, m_2, d_23, h_20
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.7
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_127
  • loc_nl_NL, sid_stenavision, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline