Zoek & boek

Beoordelingen - Stena Vision

Stena Vision | Gdynia - Karlskrona

Lees de beoordelingen van en door reizigers wat zij aan boord hebben ervaren wanneer zij met de Stena Vision reizen.

Als u thuis komt van uw reis, laat dan een beoordeling achter, zodat u kunt helpen andere klanten te informeren.


Hoe plaats ik een beoordeling

Op deze pagina ziet u een rode knop met de tekst ‘Beoordeling plaatsen’. Als u hierop klikt wordt een nieuwe pagina geopend waarop u de verschillende manieren om in te loggen te zien krijgt. Kies de optie "Login met uw Stena Line profiel". Na het inloggen komt u op de beoordelings pagina terecht van het desbetreffende schip.

Mocht u nog geen Stena Line profiel hebben dan dient u eerst een profiel aan te maken voordat u een beoordeling kunt plaatsen.

Profiel aanmaken »

M/S Stena Vision heeft als beoordeling 3.9 van de 5 door 203.
Rated 5 van de 5 door uit Jadwiga Wspaniała podróż polecam Stena Line Podróż tym promem to wielka przyjemność
Datum plaatsing: 2018-11-11
Rated 4 van de 5 door uit Polen-Sverige En trevlig tur med supergod mat och mycket shopping ombord.Kunde hända något på em, kan bli lite drygt annars.
Datum plaatsing: 2018-11-05
Rated 5 van de 5 door uit Minisemester Vi blev glatt överraskade av den trevliga hytten, hjälpsam personal och god prisvärd mat. Dock blev besvikelsen stor när vi kom fram och upptäckte att det var helgdag och stängt överallt!
Datum plaatsing: 2018-11-04
Rated 4 van de 5 door uit Trevliga och serviceinriktad personal på Vision Jag vill tacka den personal jag mötte på min resa till och från Gdynia som mötte mig med ett leende och god serviceanda och i synnerhet personerna vid infodisken när jag med desperation och andan i halsen kom för att låna en instickskontakt till min mobilladdare som jag givetvis glömt hemma. Kontakten trollades fram med ett leende och jag kunde koppla av och ha en fungerande telefon under min resa. Tack till er!
Datum plaatsing: 2018-11-01
Rated 5 van de 5 door uit W droge Polecam wszystkim bardzo miła i fachowa obsługa .Dosłownie nie ma się do czego przyczepić.
Datum plaatsing: 2018-10-21
Rated 4 van de 5 door uit Pan Bardzo dobra organizacja odprawy , rejsu i zjazdu z promu
Datum plaatsing: 2018-10-19
Rated 3 van de 5 door uit Kryss Inte den bästa resan med Stenaline precis, gamla prislistor med helt tokiga priser delas ut i resturang och barer, oproffsig personal och torftig buffé med halvvarm mat. Det har varit mkt bättre, känns som om man försämrat sig rejält
Datum plaatsing: 2018-10-08
Rated 5 van de 5 door uit Underbar minisemester Härlig minisemester där man får bra service. Mycket trevligt spa med fantastisk personal. De är verkligen måna om sina gester. Bra underhållning på kvällen med livemusik, två riktigt duktiga killar! Sköna sängar med fräscha sängkläder! Jag älskar deras frukostbuffé! Den är bäst.
Datum plaatsing: 2018-09-23
  • y_2018, m_11, d_15, h_16
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.9
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_31, tr_172
  • loc_nl_NL, sid_stenavision, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline