Prijs zoeken

Beoordelingen - Stena Vision

Stena Vision | Gdynia - Karlskrona

Lees de beoordelingen van en door reizigers wat zij aan boord hebben ervaren wanneer zij met de Stena Vision reizen.

Als u thuis komt van uw reis, laat dan een beoordeling achter, zodat u kunt helpen andere klanten te informeren.


Hoe plaats ik een beoordeling

Op deze pagina ziet u een rode knop met de tekst ‘Beoordeling plaatsen’. Als u hierop klikt wordt een nieuwe pagina geopend waarop u de verschillende manieren om in te loggen te zien krijgt. Kies de optie "Login met uw Stena Line profiel". Na het inloggen komt u op de beoordelings pagina terecht van het desbetreffende schip.

Mocht u nog geen Stena Line profiel hebben dan dient u eerst een profiel aan te maken voordat u een beoordeling kunt plaatsen.
Profiel aanmaken »

M/S Stena Vision heeft als beoordeling 3.8 van de 5 door 142.
Rated 4 van de 5 door uit Hytter En bra service kanon hytter. Lite för tidig väckning
Datum plaatsing: 2018-04-18
Rated 4 van de 5 door uit Fajna przygoda Polecam jako pierwszy rejs. Sporo można przeżyć, poznać życie na statku oraz reakcje swojego organizmu na morską żeglugę.
Datum plaatsing: 2018-04-16
Rated 5 van de 5 door uit pan Nie bój się prosić o pomoc lub radę - obsługa na pewno ci pomoże. Zdarzyło nam się w ciągu paru lat trafić jedną z kabin po remoncie - niestety nie posprzątana na czas łazienka a pokój przygotowany na przyjęcie gości. Jedno z drugim się mocno kłóciło - nie mniej po udaniu się do informacji otrzymaliśmy inną czystą kabinę. Nigdy nie mieliśmy innych problemów czy wątpliwości co do pracy obsługi czy jakości usług.Zawsze staram się wykupić taryfę PREMIUM to daje większe pole manewru przy ewentualnych zmianach a wliczone w nią są również posiłki. Polecam wszystkim ...
Datum plaatsing: 2018-04-05
Rated 4 van de 5 door uit Rejs 24godzinny. Rejs z dzieckiem 4letnim, pobyt w SPA bardzo udany, posiłki w restauracji Taste śniadanie pyszne a nad lunchem trzeba jeszcze popracować. Kabina z oknem i tv, bajki jeden kanał mini mini. Ogólnie polecam!!!
Datum plaatsing: 2018-04-02
Rated 2 van de 5 door uit Barnvagnsproblem Åkte med Vision i dec el jan. Upptäckte att på och avstigning från bilarna inte fungerar när man åker med barnvagn. Vi var 2 kvinnor och 1 spädbarn i liggvagn och 1 barn 3 år. Avstigning av bilen i Karlskrona var inget problem, eftersom det var ganska tomt när vi gick av och därför kunde vi gå med barnvagnen. Det var vid avstigning i Polen det blev katastrof. Vid framkomst till Polen tog vi hissen ner till bildäck och där stod fullt av folk som väntade på att dörren skulle öppnas. Där stod vi trångt en lång stund och bara vänta. När dörren sedan öppnades var det inte många minuter man hade förrän vi skulle sitta i våra bilar och skulle vara startklara. Jag insåg att vi skulle förmodligen försinka övriga i bilraden, för vi skulle aldrig hinna packa oss in i bilen med barn, spänna fast dem i sina bilstolar och sedan in med barnvagn. Det stora problemet kom ner dörren öppnades och jag såg alla bilar. Fanns inte en chans att vi skulle kunna lyfta barnvagnen över dörren, komma ut och komma fram med barnvagn och barn. Dessutom var gången smalare än barnvagnens hjul. Det hela löstes genom att 2 rejäla karlar löste problemet för alla genom att lyfta barnvagnen över bilarna. Vilket för övrigt inte hela kändes bra att se barnvagn med barn lyftas så. Nu skall vi åka över igen och av läxan har vi lärt oss att alla kan inte åka på med bilen, utan en måste gå av bilen och gå på som gående passagerare med barnvagn. Hoppas det inte skall skapa nya oväntade problem.
Datum plaatsing: 2018-03-21
Rated 4 van de 5 door uit Toppen Toppen kryssning! Lugnt o skönt. Trevligt men litet spa. Buffén är supergod!
Datum plaatsing: 2018-03-19
Rated 3 van de 5 door uit Warto zwiedzić Szwecję, nawet w jeden dzień! Karlskrona to piękne miasto, idealne na jednodniowe zwiedzanie, wystarczy przetrwać przez trudy podróży promem.
Datum plaatsing: 2018-03-15
Rated 5 van de 5 door uit Bra Vi hade en mycket trevlig resa till Polen. Shoppade och hade det mysigt.
Datum plaatsing: 2018-03-15
  • y_2018, m_4, d_19, h_22
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.8
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_142
  • loc_nl_NL, sid_stenavision, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline