Prijs zoeken

Beoordelingen - Stena Nautica

Stena Nautica | Grenå - Varberg

Lees de beoordelingen van en door reizigers wat zij aan boord hebben ervaren wanneer zij met de Stena Nautica reizen.

Als u thuis komt van uw reis, laat dan een beoordeling achter, zodat u kunt helpen andere klanten te informeren.


Hoe plaats ik een beoordeling

Op deze pagina ziet u een rode knop met de tekst ‘Beoordeling plaatsen’. Als u hierop klikt wordt een nieuwe pagina geopend waarop u de verschillende manieren om in te loggen te zien krijgt. Kies de optie "Login met uw Stena Line profiel". Na het inloggen komt u op de beoordelings pagina terecht van het desbetreffende schip.

Mocht u nog geen Stena Line profiel hebben dan dient u eerst een profiel aan te maken voordat u een beoordeling kunt plaatsen.
Profiel aanmaken »

Stena Nautica heeft als beoordeling 3.4 van de 5 door 86.
Rated 4 van de 5 door uit Weinig op aan te merken Prima manier om met de auto naar de UK te reizen. Eten is goed in restaurant, alleen jammer dat je niet met een groep aan een tafel kunt zitten.
Datum plaatsing: 2017-09-06
Rated 4 van de 5 door uit Nachtboot Ben samen met mijn vrouw en onze hond met de nachtportier van Grenaa naar Varberg gereisd. Werden aan boord van alle informatie voorzien. Konden ,s nachts nog drinken kopen en de shop bezoeken. Alles prima.
Datum plaatsing: 2017-08-30
Rated 3 van de 5 door uit Honden Overtocht gemaakt met onze hond . Waar we twee jaar geleden nog fijn ruime plaats aan boord weliswaar in de honden zone maar wel fijn tussen de mede reizigers zaten we nu helemaal apart in een aftands gedeelte. Het enige voordeel was dat we er alleen zaten maar de overtocht was zo wel heel saai. Eigenlijk mag er maar 1 persoon per hond zitten en dat zou betekenen dat mijn partner en ik apart hadden moeten zitten tijdens de overtocht, nu konden wij gelukkig wel samen zitten.
Datum plaatsing: 2017-08-26
Rated 4 van de 5 door uit Korte overtocht Weer voor varberg grena gekozen, prima verbinding, aardig personeel, diverse plekken waar je rustig kunt zitten, van t uitzicht kunt genieten en in ons geval je ontbijt kunt nuttigen.
Datum plaatsing: 2017-08-19
Rated 2 van de 5 door uit Overtocht zomer 2017 - hondenlounge Wij gebruiken Grenåa - Varberg vv al een flink aantal jaren omdat het voor hondenbezitters een relatief korte en goedkope overtocht is. Deze zomer werden wij echter met onze honden in een hokje van 5x5 meter geplaatst met een paar stoelen waar ook maar één persoon per hond mocht blijven. Met 4-5 honden was dit al gauw veel te druk en gaven sommige reizigers er maar de voorkeur aan om met hun gezin buiten op het dek te gaan zitten. Wij gaan maar op zoek naar een ander alternatief...
Datum plaatsing: 2017-08-18
Rated 4 van de 5 door uit prettige overtochten rustige overtochten van en naar Grenaa op een goed schip.
Datum plaatsing: 2017-08-15
Rated 4 van de 5 door uit Een prima overtocht Een prima overtocht van Varberg naar Grena. Wel is het aan te bevelen even een spelletje o.i.d. mee te nemen om de tijd aan boord te vullen
Datum plaatsing: 2017-08-14
Rated 2 van de 5 door uit Hondenbezitters weg gestopt Helaas word je als hondbezitter in een klein hok weg gestopt. Dat vind ik ongepast. Ik betaal net zoveel als een ander en een dier is niet iets om weg te stoppen. Ook mocht er in dat hok maar 1 baasje bij de hond blijven wat wij genegeerd hebben. Je haalt de roedel van een hond NIET uit elkaar en zeker niet tijdens het reizen als de hond al wat meer stress heeft om die reden. Je kan je hond ook in de auto laten maar dat vind ik niet kunnen! Je laat je hond niet 4,5 uur lang alleen in de auto. Je mag er tijdens de overtocht dan niet meer bij namelijk. O ja, als je niet in het hondenhok past omdat het te druk is dan moet je op het buiten dek zitten wat bij mooi weer natuurlijk geen probleem is maar dat was bij ons niet het geval. Ongepaste behandeling door Stena Line
Datum plaatsing: 2017-08-08
  • y_2017, m_9, d_23, h_18
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.3
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_86
  • loc_nl_NL, sid_stenanautica, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline