Prijs zoeken

Beoordelingen - Stena Jutlandica

Stena Jutlandica | Frederikshavn - Göteborg

Lees de beoordelingen van en door reizigers wat zij aan boord hebben ervaren wanneer zij met de Stena Jutlandica reizen.

Als u thuis komt van uw reis, laat dan een beoordeling achter, zodat u kunt helpen andere klanten te informeren.


Hoe plaats ik een beoordeling

Op deze pagina ziet u een rode knop met de tekst ‘Beoordeling plaatsen’. Als u hierop klikt wordt een nieuwe pagina geopend waarop u de verschillende manieren om in te loggen te zien krijgt. Kies de optie "Login met uw Stena Line profiel". Na het inloggen komt u op de beoordelings pagina terecht van het desbetreffende schip.

Mocht u nog geen Stena Line profiel hebben dan dient u eerst een profiel aan te maken voordat u een beoordeling kunt plaatsen.
Profiel aanmaken »

Stena Jutlandica heeft als beoordeling 3.3 van de 5 door 104.
Rated 3 van de 5 door uit Hond mee aan boord Fijn dat de hond mee mag aan boord. Moet wel speciaal worden opgegeven i.v.m de beschikbare plaatsen... in werkelijkheid wordr voor de ochtendboot in ieder geval onvoldoende gekeken naar de hoeveelheid honden die mee gaan zodat er op de daar oor bestemde plek eel te weinig plaatsen waren en we boven op elkaar zaten gepakt. Verder uiterst vriendelijk personeel.
Datum plaatsing: 2017-08-28
Rated 3 van de 5 door uit dagboot Het was regenachtig en er waren geen zitplaatsen genoeg en de shop viel tegen
Datum plaatsing: 2017-08-27
Rated 4 van de 5 door uit Vlotte (de)boarding en overtocht Snelle boarding met auto, beperkte capaciteit binnen, buiten voldoende (overdekt eet-terras op achterdek), kindveilig.
Datum plaatsing: 2017-08-12
Rated 4 van de 5 door uit Prima voor gezin en hond Wij hebben met ons gezin, 3 kids en hond, de late overtocht gemaakt op vrijdagavond 4 aug '17. Aanvang was om 23.45 uur en de boot vertrok precies om 00.15 uur vanuit Frederikshaven naar Göteborg. De hond hadden wij van te voren opgegeven en deze mocht samen met ons in een afgezet gebied (de dogs lounge). Dit is een nette ruimte met leren zitjes en banken naast de bar en de andere lounge zitjes. De honden lounge wordt afgezet dmv afzetlint zodat het op een vriendelijke en zichtbare wijze wordt aangegeven. Je voelt je als hondenbezitter erg gewenst. Bar en faciliteiten zijn prima. Erg vriendelijke mensen op de boot. Aanrader!
Datum plaatsing: 2017-08-06
Rated 4 van de 5 door uit Fijne ferry Alles was aanwezig wat bij ons op het verlanglijstje stond.
Datum plaatsing: 2017-08-04
Rated 5 van de 5 door uit Superservice! Något hade blivit fel i vår bokning av vilstolar och inga extra fanns. Inga problem på detta fartyg! Petra i infodisken är en stjärna. Såg till att hela familjen fick sitta lugnt och fint. Mat och dricka på det och Petra hämtade till och med köttbullar till vår 2-åring. Fantastiskt!
Datum plaatsing: 2017-07-29
Rated 5 van de 5 door uit Valuta for pengene Jutlandica lever opp til forventingene, og det blir alltid flere turer.
Datum plaatsing: 2017-04-21
Rated 4 van de 5 door uit Goede overtocht geweest Goed geregeld de overtocht. Lekkere zitplaatsen, best een grote boot en dat voor maar 3 uur van Fredrikshavn naar Gotenburg. Buiten ook veel ruimte om een frisse neus te halen.
Datum plaatsing: 2016-10-15
  • y_2017, m_9, d_23, h_18
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.3
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_104
  • loc_nl_NL, sid_stenajutlandica, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline