Zoek & boek

Beoordelingen - Stena Jutlandica

Stena Jutlandica | Frederikshavn - Göteborg

Lees de beoordelingen van en door reizigers wat zij aan boord hebben ervaren wanneer zij met de Stena Jutlandica reizen.

Als u thuis komt van uw reis, laat dan een beoordeling achter, zodat u kunt helpen andere klanten te informeren.


Hoe plaats ik een beoordeling

Op deze pagina ziet u een rode knop met de tekst ‘Beoordeling plaatsen’. Als u hierop klikt wordt een nieuwe pagina geopend waarop u de verschillende manieren om in te loggen te zien krijgt. Kies de optie "Login met uw Stena Line profiel". Na het inloggen komt u op de beoordelings pagina terecht van het desbetreffende schip.

Mocht u nog geen Stena Line profiel hebben dan dient u eerst een profiel aan te maken voordat u een beoordeling kunt plaatsen.

Profiel aanmaken »

Stena Jutlandica heeft als beoordeling 3.3 van de 5 door 124.
Rated 2 van de 5 door uit Tråkighetens ansikte Det här fartyget är en tråkig upplevelse. Måhända funktionellt, men helt utan funktionalismens estetik. Utbudet vad gäller mat och dryck håller låg klass. De publika utrymmena liknar snarast en polsk färja från åttiotalets slut. Men — personal och service är utmärkt. Lastning och lossning snabbt och smidigt. Men , ack så tråkigt.
Datum plaatsing: 2020-03-17
Rated 1 van de 5 door uit Jutlandica Plus Lounge !! En frysende og skuffende oplevelse. Aldrig mere. Torsdag aften 30/1 2020. Plus Lounge 199 kr pr person!!! Retur 3/2 2020. Det var på ingen måde pengene værd. Det var koldt med en ubehagelig træk , så man aldrig følte sig godt til mode. Loungen er et smalt aflangt rum uden hygge, svingdøre ind til restauranten, store vinduer , der gav masser af kulde til det kolde rum. Hvorfor gør man ikke noget? Da jeg klagede stillede man en varmeblæser op. Så man er udmærket klar over problemet. Resultatet var mere træk , men ikke varme. Gå til problemets rod. Snacks !?! Der var salater , der tydeligvis havde stået fremme på sidste overfart, de var misfarvede og kedelige , uff. Men udvalget af snacks var absolut ikke imponerende. Skuffelsen var stor på returrejsen, da udvalget af snacks var det samme, kedelige og trætte udvalg, der havde stået fremme alt for længe. Og træk og kulde var uforandret. Skru ned for den overdrevne ventilation og hæng gardiner op for de store vinduespartier. Til sammenligning havde jeg en ganske anderledes positiv oplevelse i Loungen på Danica.
Datum plaatsing: 2020-02-04
Rated 4 van de 5 door uit Meget god oplevelse Overall var det en rigtig god tur næsten ingen folk stille og rogligt
Datum plaatsing: 2020-01-09
Rated 4 van de 5 door uit Meget god oplevelse Overall var det en rigtig god tur næsten ingen folk stille og rogligt
Datum plaatsing: 2020-01-09
Rated 2 van de 5 door uit Jutlandica Bokade med Plus Lounge och blev besviken när vi blev placerade i ett krypin mitt i restaurangen. Inte lika lugnt som på Stena Danica eftersom det inte var helt inneslutet utan man hörde alla ute i restaurangen. Ett plus till loungen på Danica var att det fanns toaletter i loungen, vilket saknades på Jutlandica. Dålig uppdatering av mat, kaffemaskin mm av personal i loungen. Liten taxfreebutik som inte hade alla varor som man kunde se på hemsidan.
Datum plaatsing: 2019-06-09
Rated 5 van de 5 door uit Immer eine Reise wert. Wer schnell und entspannt nach Schweden will sollte bei der Stena Line buchen.Die Buchung ist einfach, der Service super und man kann vom einfachen Sitzplatz über eine Top-Kabine alles Buchen. Je nach Uhrzeit kann man hervorragend Frühstücken, Mittag oder zu Abend Essen. Der Preis ist fair und bei Problemen kann man jederzeit einen Mitarbeiter der Stena Line kontaktieren. Hier wird schnell und sachlich geholfen, ohne unnötige Bürokratie. Alle Schiffe die ich kennengelernt habe sind sauber, hell und in tollem Zustand. Auf jedem Schiff gibt es einen Bereich für Kinder und einen Bereich für Tiere. Die Tiere dürfen je nach Größe kostenfrei mit an Bord gebracht werden. Bei Elefanten bin ich mir nicht ganz sicher aber bei Hunden und Katzen geht trifft das zu. Ich fahre seid Jahren mit Stena. Vorher habe ich verschieden andere Anbieter getestet, die Stena Line hat das beste Angebot für mich.
Datum plaatsing: 2019-04-21
Rated 5 van de 5 door uit Altid en flot modtagelse Vi..to erfarende modne kvinder, synes det er så hyggeligt at blive modtaget som gående passagere i reseptionen af smilende personale. De bad os velkommen og havde her i december lidt til ganen...dejligt. Vi har oplevet det rigtig mange gange. Det er så god en start på rejsen, som vi nyder og oftes kun kan give positive bemærkninger til .Tak for det!!!
Datum plaatsing: 2019-02-02
Rated 2 van de 5 door uit Jutlandica Dåligt utbud, buffen var undermålig och att behöva gå av och checka in på vändande resa fullt med 100 danska vilda barn var bedrövligt.
Datum plaatsing: 2019-01-31
  • y_2020, m_5, d_30, h_15
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.8
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_3, tr_121
  • loc_nl_NL, sid_stenajutlandica, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline