Zoek & boek

Beoordelingen - Stena Jutlandica

Stena Jutlandica | Frederikshavn - Göteborg

Lees de beoordelingen van en door reizigers wat zij aan boord hebben ervaren wanneer zij met de Stena Jutlandica reizen.

Als u thuis komt van uw reis, laat dan een beoordeling achter, zodat u kunt helpen andere klanten te informeren.


Hoe plaats ik een beoordeling

Op deze pagina ziet u een rode knop met de tekst ‘Beoordeling plaatsen’. Als u hierop klikt wordt een nieuwe pagina geopend waarop u de verschillende manieren om in te loggen te zien krijgt. Kies de optie "Login met uw Stena Line profiel". Na het inloggen komt u op de beoordelings pagina terecht van het desbetreffende schip.

Mocht u nog geen Stena Line profiel hebben dan dient u eerst een profiel aan te maken voordat u een beoordeling kunt plaatsen.

Profiel aanmaken »

Stena Jutlandica heeft als beoordeling 3.4 van de 5 door 130.
Rated 4 van de 5 door uit Skagen över dagen med bil. Bekvämt! Trevligt att stanna kvar i Danmark över dagen och besöka olika byer, shoppa o äta gott. Om man inte äter på båten som vi gjorde. Gött! Om man inte har bil med, ta tåg eller buss. Dejligt.
Datum plaatsing: 2018-09-05
Rated 4 van de 5 door uit Betyg Bemötande och service mycket god, trevligt. Ses ugen
Datum plaatsing: 2018-07-20
Rated 4 van de 5 door uit Hyggelig tur - professionel service Som altid nemt og smertefrit at komme ombord. Rigtig god morgenbuffet og hyggelig stemning. Ungerne elsker ogs� at sejle med Jutlandica :-) Meget fyldt i caf�en p� tilbageturen, men ellers super.
Datum plaatsing: 2018-04-03
Rated 5 van de 5 door uit Mycket bra Det var roligt att åka med er .. barna tyckte de var roligt
Datum plaatsing: 2018-03-11
Rated 3 van de 5 door uit te weinig ruimte voor honden Aan boord bleek de gereserveerde ruimte voor honden te klein. Na melding kwam 1 personeelslid 1 bordje verplaatsen naar zitplaatsen aan de andere kant van het gangpad. "hondvriendelijk" is anders.
Datum plaatsing: 2017-12-24
Rated 5 van de 5 door uit Ervaring Mijn ervaring met stena is goed omdat je er leuk kunt winkelen en lekker eten er is een ontspannen sfeer aan boord kortom een fijne maatschappij om mee te varen.
Datum plaatsing: 2017-12-21
Rated 3 van de 5 door uit Reizen als potentiele dief Al vaak gebruik gemaakt van de diensten van Stena Line, meestal de routes naar Scandinavie. Niet zoveel mis mee, ze varen volgens dienstschema, vaak leuke aanbiedingen als je vroeg genoeg boekt en over het algemeen rustige comfortabele overtochten. Echter is er aan boord niet zoveel te doen en de shop stelt echts niets voor, klein en hoofdzakelijk drank en parfums. Vervelendste is nog dat je wordt gezien als mogelijke dief, omdat je met boodschappen tassen daar aan het rondkijken bent?! We werden even apart genomen omdat een andere passagier had gezien dat we mogelijk iets in onze tassen hadden gestopt. Wat een vaag verhaal en ik zou zeggen: Hang camera's op, zodat je weet waar je iemand van verdenkt en zeker weet dat een beschuldiging terecht is. Behoorlijke tegenvaller van Stena Line, maar het gebeurt niet weer, omdat de shop waardeloos is en veel te duur. Dus daar zien ze mij niet weer.
Datum plaatsing: 2017-09-26
Rated 3 van de 5 door uit Hond mee aan boord Fijn dat de hond mee mag aan boord. Moet wel speciaal worden opgegeven i.v.m de beschikbare plaatsen... in werkelijkheid wordr voor de ochtendboot in ieder geval onvoldoende gekeken naar de hoeveelheid honden die mee gaan zodat er op de daar oor bestemde plek eel te weinig plaatsen waren en we boven op elkaar zaten gepakt. Verder uiterst vriendelijk personeel.
Datum plaatsing: 2017-08-28
  • y_2018, m_9, d_22, h_14
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.8
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_19, tr_111
  • loc_nl_NL, sid_stenajutlandica, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline