Prijs zoeken

Beoordelingen - Stena Europe

Stena Europe | Fishguard - Rosslare

Lees de beoordelingen van en door reizigers wat zij aan boord hebben ervaren wanneer zij met de Stena Europe reizen.

Als u thuis komt van uw reis, laat dan een beoordeling achter, zodat u kunt helpen andere klanten te informeren.


Hoe plaats ik een beoordeling

Op deze pagina ziet u een rode knop met de tekst ‘Beoordeling plaatsen’. Als u hierop klikt wordt een nieuwe pagina geopend waarop u de verschillende manieren om in te loggen te zien krijgt. Kies de optie "Login met uw Stena Line profiel". Na het inloggen komt u op de beoordelings pagina terecht van het desbetreffende schip.

Mocht u nog geen Stena Line profiel hebben dan dient u eerst een profiel aan te maken voordat u een beoordeling kunt plaatsen.
Profiel aanmaken »

Stena Europe heeft als beoordeling 3.7 van de 5 door 15.
Rated 5 van de 5 door uit Ideale overtocht! Geweldig hoe snel alles gaat. Op de heenweg zaten we om 20.30 nog thuis aan de koffie, om 21.05 uur waren we aan boord, met de spullen al netjes in de hut. Hut was heel schoon en fris. Vriendelijke bediening. Wat een verschil met reizen via Schiphol!
Datum plaatsing: 2017-09-18
Rated 4 van de 5 door uit Super Service Because of road works we arrived 15 minutes to late to check in , staff at both check in gate and on the Ship still managed to get us on board!!! Super Service!!! Hope to see you all again on out next journey.
Datum plaatsing: 2017-08-19
Rated 3 van de 5 door uit verschillende ervaringen wij reizen/varen al vele jaren meerdere keren met Stena over de Ierse zee. Met zeer wisselende ervaringen. Fijne mensen, maar de schepen zijn verouderd en moeilijk schoon te houden. Maar de mensen zijn erg aardig en behulpzaam. vooral de Ieren geven je een thuisgevoel. De plus-lounge is zeker een aanbeveling.
Datum plaatsing: 2017-05-29
Rated 4 van de 5 door uit Goede en veilige overtocht, op tijd. Zeer goede prijs/kwaliteitsvehouding. Goed geholpen bij afrijden.
Datum plaatsing: 2016-11-08
Rated 4 van de 5 door uit Goed, maar kan beter Prima overtocht maar: - geluid in grote filmzaal veel te hard !! - boot behoorlijk roestig.. je krijgt de indruk van achterstallig onderhoud. Andere boten van Stenaline (Engeland-Zweden) zien er vaak beter uit.
Datum plaatsing: 2016-07-05
Rated 4 van de 5 door uit Efficient en punctueel Zowel in Fishguard als in Rosslare goed aanwijzingen waar de haven ligt. Geen lange wachtrijen aangezien er maar 3 overtochten per dag zijn. De tickets worden direct aangeboden aan de hand van je kenteken. Recente film (2015) met Robert de Niro en Anne Hathaway zorgt voor een ontspannen overtocht. Het wijzigen van de terugreis naar 1 dag eerder kon helaas niet On-line aangezien we de heenreis al gedaan hadden, maar via de servicedesk (NL) was dat binnen een paar minuten geregeld.
Datum plaatsing: 2016-07-04
Rated 4 van de 5 door uit Prima overtocht Onze eerste ervaring met Stena line. Via internet geboekt en alles prima geregeld. Misschien alleen een tip om bij het het online boekingsformulier direct aan te kunnen geven, dat er honden meegaan en in de camper blijven. We boeken zeker nog eens.
Datum plaatsing: 2016-06-30
Rated 4 van de 5 door uit goed Ik heb de overtocht Fishguard-Rosslare vv. al een tiental keer gemaakt. Op mijn laatste overtocht was de slechte hygiëne van de toiletten opvallend wat in andere jaren niet het geval was. Verder was de vlotte afhandeling bij in- en ontscheping voor mij positief. Ik maak geen gebruik van bars en activiteiten aan boord dus die kan ik niet echt beoordelen. Jammer dat er niet wat meer tijd is voor de reis van Harwich naar Fishguard om de nachtboot naar Rosslare te halen.
Datum plaatsing: 2015-10-04
  • y_2017, m_9, d_23, h_18
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.3
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_15
  • loc_nl_NL, sid_stenaeurope, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline