Ferry naar Halmstad en Grenaa

Reis per ferry naar Halmstad in Zweden en Grenaa in Denemarken aan boord van de Stena Nautica. Terwijl je aan boord bent, kun je ontspannen en tot rust komen, genieten van een heerlijke maaltijd, een koopje scoren in onze shop aan boord en genieten van het prachtige uitzicht op zee.  De overtocht duurt slechts 4 uur en 35 minuten en je kunt kiezen tussen dag- en nachtovertochten; wat je ook kiest, je zult een geweldige reiservaring hebben.

 

Belangrijke informatie:  Je kunt niet als voetpassagier vanuit Halmstad of Grenaa reizen.

 

Grenaa naar Halmstad aan boord van de Stena Nautica

Neem de ferry van Grenaa naar Halmstad en je kunt je verheugen op het verkennen van de westkust van Zweden. Geniet van het buitenleven en het prachtige landschap van Halmstad, de hoofdstad van Halland.   

 

Halmstad – de hoofdstad van Halland

Halmstad is een populaire toeristische bestemming waar veel is te zien en te doen, waaronder winkelen, zandstranden, golfbanen, geschiedenis en prachtige landschappen. Verken het kasteel Halmstad en het natuurreservaat Möllegårds, de prachtige Danska-waterval en ook de Lynga-zandduin mag je niet missen.

 

Cruise van Halmstad naar Grenaa 

Aan boord van Stena Nautica kun je een film bekijken, kinderen zullen genieten van de speelruimte gevuld met LEGO® en onze Games Zone.  Trakteer jezelf op een upgrade naar onze Stena Plus Lounge of boek een hut voor nog meer privacy en ruimte om te ontspannen. Bij aankomst ben je klaar om te genieten van Grenaa en omgeving. 

 

Ontdek alles wat Grenaa te bieden heeft

Wanneer je per ferry van Halmstad naar Grenaa reist, kom je aan in Centraal-Jutland van waaruit je alles kunt ontdekken wat Denemarken te bieden heeft. Geniet van een perfect verblijf in Grenaa met lange strandwandelingen, heerlijk dineren en heel veel te zien en te verkennen.  Op slechts een klein eindje rijden liggen idyllische dorpjes met vakwerkhuizen, goed bewaard gebleven kastelen en herenhuizen en geweldige golfbanen. Verken het Kattegat Centre om de haaien te zien of voor nog meer sensatie bezoek je het grootste pretpark van de Scandinavische regio, Djurs Sommerland.

 

Dus waarom pak je de auto niet in en neem je een autovakantie met Stena Line?

Reis per ferry naar Halmstad in Zweden en Grenaa in Denemarken aan boord van de Stena Nautica. Terwijl je aan boord bent, kun je ontspannen en tot rust komen, genieten van een heerlijke maaltijd, een koopje scoren in onze shop...

Meer weergeven Minder weergeven

Vaar met de Stena Nautica

Halmstad en Grenaa

Vanaf 72.20€ enkele reis, auto met bestuurder

Vertrek
Aankomst
Duur
Check-in sluit
FERRY
Status

Ferry naar Halmstad en Grena

  • Stena Nautica ferry at sea
    Stena Nautica

Havenlocaties

Map showing the routes to and from Sweden
Map showing the routes to and from Denmark

Neem een kijkje op onze havenpagina waar je info vindt over onder meer:

• Openingsuren

• Faciliteiten in de haven

• Reizen naar de haven

• Adres

Pagina Haven van Halmstad bekijken

Neem een kijkje op onze havenpagina waar je info vindt over onder meer:

• Parkeermogelijkheden

• Openingsuren

• Faciliteiten in de haven

• Reizen naar de haven

• Adres

Pagina Haven van Grenaa bekijken

Vaar met de Stena Nautica

Halmstad en Grenaa

Vanaf 72.20€ enkele reis, auto met bestuurder

Klantenservice

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij je boeking? Neem contact op met onze klantenservice of vind de antwoorden op de meest voorkomende vragen in onze Veelgestelde vragen.