Ferry naar Halmstad en Grenaa

Reis per ferry naar Halmstad in Zweden en Grenaa in Denemarken aan boord van de Stena Nautica. Terwijl je aan boord bent, kun je ontspannen en tot rust komen, genieten van een heerlijke maaltijd, een koopje inslaan in onze winkel aan boord en genieten van het prachtige uitzicht op zee.  De overtocht duurt slechts 4 uur en 35 minuten en je kunt kiezen tussen dag- en nachttochten, wat je ook kiest, je zult genieten van een geweldige reiservaring.

 

Grenaa naar Halmstad aan boord van de Stena Nautica

Neem de ferry van Grenaa naar Halmstad en je kunt uitkijken naar het verkennen van de westkust van Zweden. Geniet van het buitenleven en het prachtige landschap van Halmstad, de hoofdstad van Halland.   

 

Halmstad – de hoofdstad van Halland

Halmstad is een populaire toeristische bestemming met veel te zien en te doen, waaronder winkelen, zandstranden, golfbanen, geschiedenis en prachtige landschappen. Verken het kasteel Halmstad en het natuurreservaat Möllegårds, de prachtige Danska-waterval mag je niet missen, evenmin de Lynga zandduin.

 

Cruise van Halmstad naar Grenaa 

Aan boord van Stena Nautica kun je een film bekijken, kinderen zullen genieten van de speelruimte gevuld met LEGO® en onze Games Zone.  Trakteer jezelf op een upgrade naar onze Stena Plus Lounge of boek een hut voor nog meer privacy en ruimte om te ontspannen. Bij aankomst ben je klaar om te genieten van Grenaa en verder. 

 

Ontdek alles wat Grenaa te bieden heeft

Wanneer je per ferry van Halmstad naar Grenaa reist, kom je aan in Centraal-Jutland van waaruit je alles kunt ontdekken wat Denemarken te bieden heeft. Geniet van een perfect verblijf in Grenaa met lange strandwandelingen, heerlijk dineren en zoveel te zien en te verkennen.  Op slechts een klein eindje rijden liggen idyllische dorpjes met vakwerkhuizen, goed bewaard gebleven kastelen en herenhuizen en geweldige golfbanen. Verken het Kattegat Centre om de haaien te zien of voor nog meer sensatie bezoek je het grootste pretpark van de Scandinavische regio, Djurs Sommerland.

 

Dus waarom pak je de auto niet in en neem je een autovakantie met Stena Line?

Reis per ferry naar Halmstad in Zweden en Grenaa in Denemarken aan boord van de Stena Nautica. Terwijl je aan...

Meer weergeven Minder weergeven

Vaar met de Stena Nautica

naar Halmstad en Grenaa

Van € 63 /Auto+1

Vertrek
Aankomst
Duur
Check-in sluit
FERRY
Status

Ferry’s op deze route

  • Stena Nautica
    Stena Nautica

Havenlocaties

Haven van Halmstad
Haven van Grena

De haven van Halmstad aan de westkust van Zweden is zeer makkelijk te bereiken met de auto via snelwegen vanuit het noorden, zuiden en oosten. De stad is ook bereikbaar per trein en bus met een shuttlebus voor passagiers te voet van het station naar de terminal.

Pagina Haven van Halmstad bekijken

De haven van Grenaa aan de oostkust van Denemarken van het Jutlandische schiereiland ligt aan het einde van Route 16 en is dus makkelijk te bereiken met de auto. Openbare vervoersverbindingen zijn uitstekend, gelegen op loopafstand van de terminal.

Pagina Haven van Grena bekijken

Vaar met de Stena Nautica

naar Halmstad en Grenaa

Van € 63 /Auto+1

Vertrek
Retour

Klantenservice

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij je boeking? Neem contact op met onze klantenservice of vind de antwoorden op de meest voorkomende vragen in onze Veelgestelde vragen.