Zoek & boek
COVID-19 & BREXIT

Passagiers reizend naar het Verenigd Koninkrijk
Om te reizen naar het Verenigd Koninkrijk dien je een negatieve COVID-19 testuitslag te overleggen die niet ouder is dan 3 dagen op het moment van vertrek, zie meer informatie. Voor verdere restricties kijk hier.

Passagiers reizend naar Nederland
Het hangt af van je situatie of je wel of niet naar Nederland mag reizen. Controleer vóór je gaat reizen de voorwaarden van de overheid. Indien je terug dient te reizen, is dat voor eigen rekening.
Om Nederland te betreden dien je een verklaringsformulier en bewijs van een negatieve COVID-19 PCR-test in combinatie met een negatieve sneltest (antigeen) OF bewijs van een negatieve LAMP-test te overleggen. Zonder deze negatieve testuitslag(en) kun je niet inschepen.
Lees hier de laatste informatie »

Lees de laatste coronavirus updates, de inreisvereisten van je bestemming, alles over veilig reizen aan boord van onze schepen en antwoord op de meest gestelde vragen.

Kijk hier voor meer informatie over reizen naar het Verenigd Koninkrijk na Brexit »

Ferry overtocht Noorwegen

U vaart met de boot op de meest comfortabele manier met uw auto naar Noorwegen.


Stena Line overtocht naar Noorwegen

Noorwegen is voor Nederlanders een compleet andere wereld. En met Stena Line komt u er heel eenvoudig. Frederikshavn-Oslo is één van de meest populaire routes om Noorwegen te "veroveren". Aan boord van de luxe ferry de Stena Saga vindt u alles voor een plezierige overtocht: van een Stena Shopping tot een casino en van verschillende restaurants tot een bioscoop. Welkom aan boord!