Zoek & boek
CORONAVIRUS (COVID-19) – REISINFORMATIE

Houd u voor u boekt en vertrekt rekening met de volgende regels:
• U dient na aankomst in het Verenigd Koninkrijk tot 14 dagen in zelf-quarantaine te gaan. Na een verblijf in het Verenigd Koninkrijk gaat u bij terugkeer in Nederland 10 dagen in thuisquarantaine. Kijk hier voor de actuele Nederlandse en Engelse regels.
• U bent verplicht dit formulier in te vullen voor aankomst in het Verenigd Koninkrijk
• In verband met uw veiligheid en die van uw medepassagiers en het personeel is het verplicht een (niet-medisch) mondkapje te dragen in de terminals en op de ferry's op alle routes van en naar het Verenigd Koninkrijk, Ierland, op de ferry Mecklenburg-Vorpommern en op de route Denemarken-Zweden en Polen-Zweden. Dit geldt voor momenten dat het lastig is social distancing te houden, bijvoorbeeld tijdens het aan- en van boord gaan.

Bezoek onze Coronavirus pagina voor meer informatie

Ferry overtocht Noorwegen

U vaart met de boot op de meest comfortabele manier met uw auto naar Noorwegen.


Noorwegen is voor Nederlanders een compleet andere wereld. En met Stena Line komt u er heel eenvoudig. Frederikshavn-Oslo is één van de meest populaire routes om Noorwegen te "veroveren". Aan boord van de luxe ferry de Stena Saga vindt u alles voor een plezierige overtocht: van een Stena Shopping tot een casino en van verschillende restaurants tot een bioscoop. Welkom aan boord!