Zoek & boek
Informatie Coronavirus COVID-19

De situatie rond het Coronavirus COVID-19 heeft onze volle aandacht. De veiligheid van onze reizigers en collega’s heeft altijd topprioriteit en wij nemen uit voorzorg verschillende veiligheidsmaatregelen om voor iedereen een veilige en comfortabele reis te garanderen.
Deze omvatten o.a. een beperking van het aantal beschikbare faciliteiten aan boord en extra hygiëne maatregelen in ons buffet restaurant op de route Hoek van Holland-Harwich

Wij blijven alles in het werk stellen om u te helpen met uw reisplannen en zullen afzien van het in rekening brengen van wijzigingskosten voor klanten die hun reis willen wijzigen. Dit heeft betrekking op alle routes en is van toepassing op boekingen gemaakt tot en met 30 april 2020. U kunt uw boeking eenvoudig online wijzigen door in te loggen met uw profiel op Mijn Stena Line en de instructies te volgen.

Als gevolg van de veiligheidsmaatregen is het aantal beschikbare passagiersplaatsen aan boord verminderd.
Stena Line raadt alle klanten die nu willen reizen op de beschikbare routes aan hun ticket te boeken vóór aankomst in de haven.
U heeft dan gegarandeerd plaats en vermindert de kans dat u niet mee kunt op de afvaart. U kunt een overtocht boeken tot 2 uur voor vertrektijd.

Klik hier voor de meest actuele updates en reisvoorwaarden over het Coronavirus (informatie beschikbaar in het Engels)

Ferry overtocht Noorwegen

Reis met uw auto naar Noorwegen via een Stena Line ferry overtocht.


Stena Line overtocht naar Noorwegen

Noorwegen is voor Nederlanders een compleet andere wereld. En met Stena Line komt u er heel eenvoudig. Frederikshavn-Oslo is één van de meest populaire routes om Noorwegen te "veroveren". Aan boord van de luxe ferry de Stena Saga vindt u alles voor een plezierige overtocht: van een Stena Shopping tot een casino en van verschillende restaurants tot een bioscoop. Welkom aan boord!