Logo voor het Stena Line-lidmaatschap genaamd "Extra".
Stena Line Extra-lidmaatschap

Meld je aan om punten te sparen

Log in of meld je aan voor Stena Line Extra om je gepersonaliseerde aanbiedingen te bekijken en punten te verdienen met alles dat je koopt

Wij belonen onze trouwste klanten

Omdat wij onze trouwste klanten graag willen bedanken voor hun loyaliteit aan Stena Line, hebben wij een speciaal lidmaatschapsniveau aan ons loyaliteitsprogramma toegevoegd: Extra Gold. Extra Gold-leden verdienen niet alleen dubbele punten, maar ze krijgen ook toegang tot de exclusieve voordelen die je op deze pagina kunt bekijken.

 

Het is eenvoudig om Extra Gold-lid te worden. Je krijgt automatisch een upgrade van Blue naar Gold als je in een periode van 12 maanden genoeg punten verdient.

 

Meld je hier aan om Extra-lid te worden.

Dubbele punten

Je krijgt het dubbele aantal punten voor boekingen en aankopen aan boord, ofwel 10 punten per besteding van € 1/£ 1. Gebruik deze punten om voor toekomstige reizen en vooraf geboekte extra’s zoals hutten en maaltijden te betalen.

Gratis toegang tot de Plus Lounge

Je krijgt op bepaalde routes gratis toegang tot de Stena Plus Lounge voor jezelf plus één gast (leeftijd vanaf 8 jaar). Je komt heerlijk tot rust in de kalme, ruime lounge met gratis snacks en drankjes en volledige bediening. 
Je kunt de gratis stoel bijboeken in de Aan boord Extra's stap, tijdens het maken van je reservering.

Geen servicekosten

Is de kans groot dat je plannen veranderen? Gold-leden betalen geen servicekosten bij het boeken en wijzigen van boekingen via ons Contact Centre en onze havens. Je betaalt gewoon het verschil in tarief (indien van toepassing) en eventuele wijzigingskosten voor je tarieftype.

Exclusieve aanbiedingen

Word lid van onze Extra Loyalty Club en profiteer van exclusieve toegang tot aanbiedingen aan boord in onze winkels. Je krijgt hier 50% korting op de normale prijs. Het enige dat je hoeft te doen om te profiteren van deze exclusieve ledenaanbiedingen aan boord is je lidmaatschapsnummer laten zien als je afrekent.