Loyalty Clubs

Beloon jezelf met Stena Line!

 

Als frequente reiziger en trouwe klant geniet je extra voordelen wanneer je je aanmeldt voor een van de loyaliteitsprogramma's van Stena Line, of je nu voor zaken of voor je plezier reist.

 

Extra Loyalty Club

Extra is helemaal gratis en als lid van de Extra Loyalty Club profiteer je direct van de voordelen van reizen met Stena Line.

 

Je verdient punten die je kunt gebruiken voor toekomstige reizen of voor onze exclusieve ledenaanbiedingen aan boord, en je profiteert van een aantal lidmaatschapsbonussen. Met Extra kun je bovendien online je boekingen, je puntensaldo en je accountgeschiedenis bekijken.

 

Ontdek meer of meld je aan om punten te verdienen met Extra!

Business Traveller

Met ons Business Traveller-programma* krijg je korting op Economy-, Flexi- of Premium-tarieven. Met een lidmaatschap zonder kaart biedt ons online boekingssysteem toegang voor meerdere aangewezen gebruikers met eenvoudige toegang tot online boekingen en boekingsbeheer.

 

Ontdek meer of meld je aan om punten te verdienen met Business Traveller!

 

*Ons Business Traveller-programma is beschikbaar in de volgende landen: Denemarken, Duitsland, Nederland, Ierland, Letland, Polen, Zweden en het Verenigd Koninkrijk.