Loyalty Clubs

Beloon jezelf met Stena Line!

 

Als frequente reiziger en trouwe klant geniet je extra voordelen wanneer je je aanmeldt voor een van de loyaliteitsprogramma's van Stena Line, of je nu voor zaken of voor je plezier reist.

 

Extra is volledig gratis en als lid van onze Extra Loyalty Club profiteer je direct van de voordelen van reizen met Stena Line. Je spaart punten die je kunt gebruiken voor toekomstige reizen of voor onze exclusieve ledenaanbiedingen aan boord, en je profiteert van diverse andere lidmaatschapsvoordelen.  Met Extra kun je je boekingen bekijken, je puntensaldo controleren en je accountgeschiedenis online bekijken.  Meld je vandaag nog aan en begin met sparen!

 

Met ons Business Traveller-programma* kun je besparen met kortingen op Economy-, Flexi- of Premium-tarieven. Met een lidmaatschap zonder kaart biedt ons online boekingssysteem toegang voor meerdere aangewezen gebruikers met eenvoudige toegang tot online boekingen en boekingsbeheer.

 

Meld je aan voor een Business Traveller-account* en bespaar wanneer je regelmatig reist.

 

 

*Ons Business Traveller-programma is beschikbaar in de volgende landen: Denemarken, Duitsland, Nederland, Ierland, Letland, Polen, Zweden en het Verenigd Koninkrijk.