Hoe betaal ik het saldo van een boeking?

Reizen naar/vanuit Frankrijk

Als je een aanbetaling hebt gedaan op onze route Rosslare - Cherbourg, moet het saldo 42 dagen voor je reisdatum worden betaald met een creditcard of betaalkaart. De aanbetaling is niet restitueerbaar.

 

Reizen naar/vanuit Zweden

Op onze Zweedse site kun je via facturen en in termijnen betalen in samenwerking met Captum Group AB. Om met een factuur of in termijnen te kunnen betalen, moet je ten minste 18 jaar oud zijn, geregistreerd zijn in Zweden en goedgekeurd zijn in de kredietcontrole die wordt uitgevoerd op het moment van aankoop. 

 

Facturen: Wanneer je een factuur betaalt, worden factuurkosten van momenteel 39 SEK toegevoegd. De factuur wordt via e-mail verzonden naar het adres dat bij de boeking is opgegeven. De factuur wordt onmiddellijk na de aankoop verzonden en heeft een betalingsperiode van 14 dagen. Algemene voorwaarden zijn van toepassing. 

 

Termijnen: Als je deze optie kiest op het moment van aankoop, worden maandelijkse administratiekosten van momenteel 29 SEK en opstartkosten toegevoegd volgens het door jou gekozen deelbetalingsplan. Vaste gedeeltelijke betaling is alleen van toepassing op de huidige aankoop en zolang je het gekozen plan volgt. Als je ervoor kiest om een klein bedrag te betalen of als je helemaal niet betaalt, wordt de termijnbetaling omgezet in Flexibele gedeeltelijke betaling. De factuur voor gedeeltelijke betaling wordt rond de vijfde van de maand via e-mail verzonden en verwijst vervolgens naar alle aankopen die je gedurende de maand hebt gedaan. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.