Prijs zoeken

Beoordelingen - Stena Vision

Stena Vision | Gdynia - Karlskrona

Lees de beoordelingen van en door reizigers wat zij aan boord hebben ervaren wanneer zij met de Stena Vision reizen.

Als u thuis komt van uw reis, laat dan een beoordeling achter, zodat u kunt helpen andere klanten te informeren.


Hoe plaats ik een beoordeling

Op deze pagina ziet u een rode knop met de tekst ‘Beoordeling plaatsen’. Als u hierop klikt wordt een nieuwe pagina geopend waarop u de verschillende manieren om in te loggen te zien krijgt. Kies de optie "Login met uw Stena Line profiel". Na het inloggen komt u op de beoordelings pagina terecht van het desbetreffende schip.

Mocht u nog geen Stena Line profiel hebben dan dient u eerst een profiel aan te maken voordat u een beoordeling kunt plaatsen.
Profiel aanmaken »

M/S Stena Vision heeft als beoordeling 3.9 van de 5 door 118.
Rated 2 van de 5 door uit Wycieczka Szwecja w jeden dzień Trasa Gdynia - Karlskrona, 6 czerwca 2017, godz. 20.30, pasażerowie: 2x dorosłych i 1x dziecko. Kabina nr 8436. Kabina bez okna 4-osobowa. Mamy złą opinię o naszej kabinie. Kabina była bardzo brudna, nieposprzątana, wszędzie dużo kurzu, łazienka brudna. Materace na łóżkach brudne, podłoga niedomyta, ściany kabiny poplamione, brudne. Brak też rozrywki. Dla dzieci nie było żadnej dyskoteki, a była zapowiedziana. Dla dorosłych też lipa, w barach cichutko bez muzyki.
Datum plaatsing: 2017-06-11
Rated 5 van de 5 door uit Wspaniała obsługa Po raz kolejny miałam przyjemność, podróżować z moimi psami, promem Stena Vision. Obsługa promu przemiła i bardzo pomocna jak zawsze! Urocze Panie recepcjonistki i bardzo pomocny Pan ochroniarz, który pomógł mi z moja ciężką walizką. Bardzo Wam dziękuję! Nowy, mały wybieg dla psów, ułatwia życie czworonoga i właściciela :) Zdecydowanie polecam! Do zobaczenia!
Datum plaatsing: 2017-06-03
Rated 5 van de 5 door uit Spa Personel Generalnie chciałabym pochwalić obsługę spa... Glównie chodzi mi o kobiete Anie, która wymasowała mnie tak jak sobie tego zyczylam, zaskoczyła mnie swoja wiedza oraz kompetencja. Niesamowita wiedza na temat ciała i schorzen do tego bardzo bardzo w gabinecie profesjonalana szok... ze takie fajne kobiety mozna jeszcze spotkac!!!!
Datum plaatsing: 2016-12-08
Rated 2 van de 5 door uit Usel mat Buffen blir sämre för varje gång. Lunchbuffen rena katastrofen ! innehöll majskorn,olika pastasåser som var helt smaklösa , pasta . Skärpning !!
Datum plaatsing: 2016-11-16
Rated 5 van de 5 door uit Szwecja w jeden dzień Miałam mnóstwo wątpliwości i obaw przed wypłynięciem...ale.. było cudownie, wspaniale, wróciliśmy dzisiaj i już czekamy na następne promocyjne rejsy.Płynęliśmy z mężem i dwójką dzieci , młodsza córka ma niecałe 3 lata . Jedzenie super w restauracji Taste. Jedynym malutkim minusem było brak menu dla dzieci i brak możliwości zjedzenia obiadu na statku.....ale za to obsługa restauracji Taste przygotowała nam wspaniałe kanapki :)
Datum plaatsing: 2016-10-29
Rated 4 van de 5 door uit Szwecja w Jeden dzień Statek wyjątkowo pełen grup zorganizowanych. Na powrót ze Szwecji wybraliśmy kabiny na pokładzie 11. Standard kabin odpowiada *** . Niezła opcja dla zmęczonych i rodziców z niemowlakiem. Czysta i schludna łazienka, jedno szersze łóżko oraz czajnik bardzo się nam przydały. Naprawdę czysto i świeżo a na korytarzu pachnie odświeżaczem. Można odpocząć w czym pomogła też opcja późnego wymeldowania z kabiny. Jedyny minus to urwany (brak) podajnika do mydła w łazience i letnie posiłki w bufecie (te, które powinny być gorące).
Datum plaatsing: 2016-09-28
Rated 1 van de 5 door uit pffff är det någon här som har åkt med båten för 15år sen??? DET VAR TIDER OCH FANTASTISKA BÅTAR MED POOOOL BARER DISCO O MASSOR MER AV UNDÄRHåöåöll
Datum plaatsing: 2016-09-21
Rated 2 van de 5 door uit Brudna kabina, duże opóźnienie, brak zamówionego łóżeczka Pływamy z mężem promami Stena Line już 8 lat. Różnie bywało, ale ogólnie byliśmy zadowoleni. Niestety nie ostatnim razem. Płynęliśmy z Karlskrony do Gdyni 11 września promem Stena Vision. Prom powinien wypłynąć o 21:00 a my dopiero o 21:30 wjechalismy samochodem na pokład! Bez żadnej wcześniejszej informacji. Do kabiny zamowiliśmy łóżeczko dla dziecka (2,5 l.) którego oczywiscie nie bylo, gdy do niej weszlismy, Dopiero po prosbie w recepcji dostalismy je po jakims czasie, kiedy Mała była juz taka zameczona i dawno powinna spac. A sama kabina strasznie brudna. Posciel i reczniki ok, ale materace pod poscielą obrzydliwe! Podłoga, listwy, lustra, półki - wszystko daaaaawno nie myte. Mam nadzieję, że to się zmieni.
Datum plaatsing: 2016-09-13
  • y_2017, m_6, d_24, h_17
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_1.0.0-hotfix-1
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_118
  • loc_nl_NL, sid_stenavision, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline