Zoek & boek

Boek een vakantiewoning bij je ferry overtocht

Boek voordelig een vakantiewoning voor op uw bestemming. Bekijk het ruime aanbod en boek direct je accommodatie via Buro Scanbrit!

Stap meteen de Scandinavische natuur in vanuit jouw huisje en geniet van de rust en ruimte die onze bestemmingen te bieden hebben! De unieke vakantiehuizen in Noord Europa zijn allen in particulier bezit en hebben allemaal een persoonlijk karakter. Er is keuze uit duizenden vakantiehuizen, verspreid over heel Scandinavië.


Boek uw vakantiewoning in Zweden online
Vakantiewoningen in Zweden

Zoek jij een geschikte vakantiewoning voor jouw vakantie? Bekijk het uitgebreide aanbod vakantiewoningen naar Zweden.

Bekijk aanbod & reserveer vakantiewoning in
Zweden »

Boek uw vakantiewoning in Noorwegen online
Vakantiewoningen in Noorwegen

Zoek jij een geschikte vakantiewoning voor jouw vakantie? Bekijk het uitgebreide aanbod vakantiewoningen naar Noorwegen.

Bekijk aanbod & reserveer vakantiewoning in Noorwegen »

Boek uw vakantiewoning in Denemarken online
Vakantiewoningen in Denemarken

Zoek jij een geschikte vakantiewoning voor jouw vakantie? Bekijk het uitgebreide aanbod vakantiewoningen naar Denemarken.

Boek aanbod & reserveer vakantiewoning in Denemarken »

Aanvullende informatie en contact

Vakantiewoningen op deze website wordt je aangeboden door BuroScanbrit.nl. Je reservering wordt verwerkt via het reserveringssysteem van BuroScanbrit.nl. De betaling voor jouw vakantiewoning gaat via BuroScanbrit.nl. Voor eventuele vragen over jouw boeking, neem je contact op met de helpdesk van BuroScanbrit.nl, telefoon +31 (0)20 - 462 10 40 of per e-mail via info@buroscanbrit.nl.