Please note

UK Border Force Industriële stakingsacties: Advies voor passagiers die op 1 februari tot circa 2 februari 7 uur reizen op onze route vanuit Hoek van Holland naar Harwich

Ga op skivakantie naar Zweden en Noorwegen

Reis met de ferry en je hebt alles wat je nodig hebt voor de perfecte skivakantie

 

Deze winter roepen de bergen, en de Stena Line is de perfecte manier om met de auto van Denemarken naar de hellingen van Zweden en Noorwegen te reizen.

 

Ontspan aan boord terwijl je van Frederikshavn naar Göteborg of van Grenaa naar Halmstad reist - beide een schilderachtige rit naar enkele van de mooiste plekjes van Zweden. Ga naar de pistes van Sälen, of maak de lange - en prachtige - rit naar Åre, waar het grootste Zweedse Alpengebied ligt. Of reis noordwaarts naar Noorwegen, waar Trysil ervaringen voor alle leeftijden biedt, en Strandafjellet extra spannend is als je onder het noorderlicht skiet.

 

Pak je skibril, ski's, snowboard en alles wat nog meer in je auto past: Zonder bagagelimieten kun je alles meenemen wat je nodig hebt voor een onvergetelijke roadtrip naar enkele van de spannendste pistes van Europa.

Geweldig skiën in Zweden en Noorwegen

Reizen met de ferry

Reis met de ferry en neem al je skimateriaal mee.

Geweldig skiën in Zweden en Noorwegen

Reizen met de ferry

Vertrek
Retour

Klantenservice

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij je boeking? Neem contact op met onze klantenservice of vind de antwoorden op de meest voorkomende vragen in onze Veelgestelde vragen.