Geniet van een dagtocht naar Zweden

Wat kun je in één dag doen?  Maak een dagtocht naar Göteborg vanaf Frederikshavn, te voet of met de auto en bespaar tot 50% op standaardtarieven!

Göteborg staat bekend om de grachten, lommerrijke boulevards en smalle voetgangersstraatjes: een geweldige stad om een dag door te brengen.   De stad staat bekend om zijn kunst en geschiedenis, met vele galerieën en musea om te ontdekken.  Zin om te winkelen? Breng een bezoek aan de winkelstraten Södra Larmgatan, Vallgatan en Kungsgatan.  Göteborg is een echte fijnproeversstad met veel geweldige restaurants. Mis ook zeker niet een bezoek aan de vismarkt Feskekôrka. En tot slot is Liseberg, het beroemde pretpark met vele attracties en attracties leuk voor iedereen.  De vieringen en kerstsfeer van Liseberg met markten, shows en miljoenen lichtjes zijn werkelijk geweldige ervaringen.

Göteborg wacht op je - boek vandaag nog je reis!

 

Ben je 16 of 17 jaar oud en moet je reizen zonder je ouders, dan moet je een volmacht van hen meebrengen.

Ervaar Göteborg

Geniet van een dag in Zweden

Bespaar tot 50%

Mis deze fantastische aanbieding niet!

Ervaar Göteborg

Geniet van een dag in Zweden

Bespaar tot 50%

Vertrek
Retour

Klantenservice

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij je boeking? Neem contact op met onze klantenservice of vind de antwoorden op de meest voorkomende vragen in onze Veelgestelde vragen.