Please note

UK Border Force Industriële stakingsacties: Advies voor passagiers die op 1 februari tot circa 2 februari 7 uur reizen op onze route vanuit Hoek van Holland naar Harwich

Geniet van een dagtocht naar Zweden

Maak een dagtocht naar Göteborg vanaf Frederikshavn, te voet of met de auto.

 

Göteborg staat bekend om zijn grachten, lommerrijke boulevards en smalle voetgangersstraten en is een geweldige stad om een dag door te brengen.  In de stad, die bekend staat om zijn kunst en geschiedenis, word je verwend met de vele galerieën en musea om te ontdekken.  Als je wilt shoppen, ga dan naar de winkelstraten van Södra Larmgatan, Vallgatan en Kungsgatan.  Göteborg is een echte fijnproeversstad met veel geweldige restaurants. Mis een bezoek aan de vismarkt Feskekôrka niet als je er bent. En tot slot is Liseberg, het beroemde pretpark met zijn vele attracties en attracties een leuke plek voor iedereen.  De vieringen en feestelijke sfeer van Liseberg tijdens Kerstmis met zijn markten, shows en miljoenen lichtjes zijn echt prachtige ervaringen.

 

Göteborg wacht op je - boek vandaag nog je reis!

 

Ben je 16 of 17 jaar oud en moet je reizen zonder je ouders, dan moet je een volmacht van hen meebrengen.

Ervaar Göteborg

Geniet van een dag in Zweden

Bespaar tot 50%

Mis deze fantastische aanbieding niet!

Ervaar Göteborg

Geniet van een dag in Zweden

Bespaar tot 50%

Vertrek
Retour

Klantenservice

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij je boeking? Neem contact op met onze klantenservice of vind de antwoorden op de meest voorkomende vragen in onze Veelgestelde vragen.