Maak een 36 uur durende cruise naar Gdynia, Polen

Trakteer jezelf op een ontspannen cruise met voldoende ruimte en frisse lucht, afgeprijsde artikelen in de shop aan boord en lekker eten. 

 

Een 36-uurs cruise naar Polen omvat 2 nachten aan boord met een gezellige cabine en een dag om de goede restaurants van Polen te verkennen en voordelige winkels in Gdynia. Je vindt ook voordelige prijzen in onze winkel aan boord voor alles van parfums en aftershaves tot cosmetica en alcohol. Welkom aan boord! 

 

 

Algemene voorwaarden

 

De Algemene Voorwaarden van Stena Line zijn van toepassing op alle boekingen en reizen:

 

  • Deze aanbieding is afhankelijk van beschikbaarheid en op de aangegeven dagen en afvaarten.
  • Het is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen, kortingen of promoties, inclusief Tesco Clubcard Boost-tokens.
  • Er geldt een servicetoeslag voor boekingen die niet via het internet worden gemaakt.
  • Er wordt een kleine toeslag in rekening gebracht bij alle tarieven als onderdeel van de inspanningen van de scheepvaart om nog groener en milieuvriendelijker te worden; er is een nieuwe limiet voor het zwavelgehalte in brandstof ingevoerd en deze kosten zijn van toepassing op alle boekingen.

Vaar van Karlskrona naar Gdynia

Maak een cruise van 36 uur naar Polen

Vanaf 20 €/persoon

Mis ook de geweldige aanbiedingen aan boord niet!

Vaar van Karlskrona naar Gdynia

Maak een cruise van 36 uur naar Polen

Vanaf 20 €/persoon

Vertrek
Retour

Klantenservice

Heb je vragen of heb je hulp nodig bij je boeking? Neem contact op met onze klantenservice of vind de antwoorden op de meest voorkomende vragen in onze Veelgestelde vragen.