Zoek & boek

Pasen in Londen

Proef de voorjaarssfeer in Londen tijdens het paasweekend!


Zoek de laagste prijs

Londen is een wereldstad die nooit verveelt en altijd wat te bieden heeft. Wil je genieten van deze metropool op haar best? Plan tijdens pasen een lang weekend Londen met ons Ferry & Trein pakket, zo begint je vakantie al aan boord. Londen is rondom het paasweekend enorm gezellig. Alle stadsparken komen in bloei vanwege de lente en er zijn ook nog eens volop events in de stad, waar wacht je nog op?

Entertain niet alleen je familie met de verschillende activiteiten als paaseieren zoeken in de stad, maar ook jezelf! Wat dacht je bijvoorbeeld van de paasconcerten en speciale chocolade proeverijen, high tea’s of lekker shoppen? Londen biedt het allemaal tijdens pasen. Ervaar het zelf en reis nú vanaf €49 p.p. naar het centrum van Londen!

Vul het aantal passagiers en de gewenste route in en klik op 'Zoek beste prijs'.

Boek hier een overtocht inclusief treinkaartjes vanaf €49 p.p. »

Praktische informatie

Paas kalender Goede vrijdag valt op 15 april 2022, 1e Paasdag op zondag 17 april en 2e Paasdag op maandag 18 april 2022.

Paas shoppenZowel goede vrijdag als paasmaandag zijn feestdagen in Londen. Tijdens deze feestdagen zijn banken, overheidsinstellingen en postkantoren gesloten. Winkels in Londen zijn met pasen op zondag gesloten, alleen de kleine winkels en sommige supermarkten zijn een paar uur open.
Attracties met Pasen De meeste attracties zijn open, maar check dit vooraf om teleurstellingen te voorkomen. Het openbaar vervoer rijdt tijdens feestdagen een aangepaste dienstregeling, houdt hier rekening mee.

Met de ferry en trein naar hartje Londen
Naar Londen incl. treinkaartjes v.a. €49 p.p.

Reis comfortabel en voordelig naar hartje Londen met Stena Line. Je reist per ferry naar Harwich waar je op de trein stapt om vervolgens in het centrum van Londen uit te stappen.

Boek hier een overtocht inclusief treinkaartjes »

Met Pasen naar Engeland, Ierland of Scandinavië

Kiel - Göteborg

v.a. €65

Frederikshavn - Göteborg

v.a. €60

Grena - Halmstad

v.a. €60

Rostock - Trelleborg

v.a. €45

Holyhead - Dublin

v.a. €109

Cherbourg - Rosslare

v.a. €189

Overige routes »

Koop de lekkerste chocolade paaseieren in Londen
Tip: Het lekkerste chocolade paasei

Ga op zoek naar het lekkerste chocolade paasei van Londen bij o.a. Paul A Young Fine Chocolates, William Curley, Melt of Artisan du Chocolat.

Zoek paaseieren in Londen met uw kinderen
Tip: Paaseieren zoeken in Londen

Laat de kinderen paaseieren zoeken in Londen bij Bank of England Museum of Ham House and Garden. Liever iets anders zoeken? Activiteiten bij Kew Gardens of doe de Giant Easter Duck Trail bij het London Wetland Centre.

Er is een fout opgetreden.