Zoek & boek

Restaurants & bars van de Stena Spirit


Restaurant Taste
Taste

In het buffetrestaurant kunt u terecht voor het all-inclusive ontbijt-, lunch- en dinerbuffet. Hier kunt u eten en drinken zoveel u wilt voor een vaste prijs. Het buffet is inclusief bier en wijn.

U vindt er tientallen gerechten en u kunt uw eigen diner samenstellen en volgens uw eigen smaak. Welkom in het rijk van de smaken.

Food City restaurant
Food City

In het Food City restaurant kunt u, in een ontspannen sfeer, genieten van een heerlijk diner. Wij serveren ribben van de barbecue, kippenpoten en geroosterde zalm. Food City is meer dan een self-service restaurant! Het is ook een geweldige plek om te ontspannen tijdens de reis.

Metropolitan
Metropolitan Grill

Het elegante à la carte restaurant op dek 9. Hier zult u genieten van heerlijke gerechten uit de hele wereld. Misschien kan onze chef-kok u verleiden met gerechten uit de Poolse en Zweedse keuken. Het menu verandert per seizoen. Geniet van de goede dingen des levens. In de gemoedelijke sfeer komt u helemaal bij. 

C-view bar
C-view Bar

Aan boord van de Stena Spirit vind u een discotheek, een bar en en de beste muziek op zee! Het is de perfecte plek om te ontspannen tijdens het reizen. Wij bieden een brede selectie aan alcoholische drankjes en cocktails - bereid door onze bartenders.

Ristretto Coffee House
Ristretto

In onze Ristretto Coffee House serveert men ontbijt, gebak, sandwiches en een goede Italiaanse koffie in verschillende vormen, zoals espresso, cappuccino of latte.

Riva bar
Riva bar

Deze stijlvolle bar is volledig in 'Riva' stijl, de bar bestaat zelfs uit een nagebouwde oude Riva speedboot. De Riva bar
biedt een brede selectie aan dranken en gerechten, geïnspireerd door de Italiaanse keuken. Ontspan en geniet van het uitzicht op zee in onze bar met comfortabele stoelen.