Prijs zoeken

Beoordelingen - Stena Spirit

Stena Spirit | Gdynia - Karlskrona

Lees de beoordelingen van en door reizigers wat zij aan boord hebben ervaren wanneer zij met de Stena Spirit reizen.

Als u thuis komt van uw reis, laat dan een beoordeling achter, zodat u kunt helpen andere klanten te informeren.


Hoe plaats ik een beoordeling

Op deze pagina ziet u een rode knop met de tekst ‘Beoordeling plaatsen’. Als u hierop klikt wordt een nieuwe pagina geopend waarop u de verschillende manieren om in te loggen te zien krijgt. Kies de optie "Login met uw Stena Line profiel". Na het inloggen komt u op de beoordelings pagina terecht van het desbetreffende schip.

Mocht u nog geen Stena Line profiel hebben dan dient u eerst een profiel aan te maken voordat u een beoordeling kunt plaatsen.
Profiel aanmaken »

M/S Stena Spirit heeft als beoordeling 4.4 van de 5 door 126.
Rated 5 van de 5 door uit wycieczka promami stena line oraz Północna Olandia z przewodnikiem wycieczka 26.08.2017-28.08.2017 r. Na początek chciałam zaznaczyć,że z moim partnerem walczymy o złotą odznakę miłośnika latarni. Z tą też myślą popłynęliśmy promem firmy Stena line do Karlskrony, mając w planie zwiedzanie wyspy Olandia, na której znajduje się nasza upragniona latarnia.Niestety przy dwóch podejściach nie udało się zorganizować wycieczki z powodu braku chętnych.Nie wiem czy zadziałała jakaś magia, bo firma zorganizowała nam indywidualną wycieczkę z osobistym przewodnikiem i jego samochodem zamiast autobusu. Byliśmy w szoku!Takiej wycieczki nie proponuję żadne biuro.Jakby tego było mało Agnieszka okazała się profesjonalnym przewodnikiem i szalenie sympatycznym człowiekiem otwierającym nam wszystkie furtki na naszej trasie.Pomimo ciągłego deszczu na wyspie dojeżdżając do kolejnej miejscowości ustawał deszcz i tym sposobem mogliśmy zwiedzić każdy kolejny obiekt.Nie wiem czy każdy wie, ale w Szwecji wakacje kończą się 20 sierpnia i większość miejsc jest nieczynna.Mieliśmy szeroko otwarte oczy, gdy przed latarnią Lange Erik czekała na nas uśmiechnięta Pani , która obsługuje tą latarnię.Otworzyła dla nas drzwi i powiedziała...." macie pół godziny...."Agnieszka wszystko tłumaczyła.Widok był przepiękny,że zapierało dech w piersiach.Wyspa okazała się cudownym miejscem bez względu na pogodę.Nie wiem czy z powodu deszczu firma Stena Line zafundowała nam extra kabinę zamiast standardowej w obydwie strony, a dopełnieniem wszystkiego była gratisowa kolacja na promie w drodze powrotnej. Nie zapomnimy tej wycieczki do końca życia, chcieliśmy podziękować za wszystko co nas spotkało , za zaangażowanie, pełny profesjonalizm i zwykłą uczciwość.Chociaż firma Stena line nie musiała tego wszystkiego robić to jednak to uczyniła...polecamy wszystkim Stena line i tą wycieczkę. Joanna i Marek
Datum plaatsing: 2017-10-01
Rated 5 van de 5 door uit Kopenhaga-Malmo Byliśmy na wycieczce Kopenhaga-Malmo, ze znakomitym pilotem tej wycieczki Panią Karoliną. Jej ogromna wiedza nt. Danii i Szwecji zrobila na nas duże wrażenie. Oprócz profesjonalizmu, dawki dowcipu i humoru, przez co ani przez chwilę w czasie przejazdów autokarem nie można bylo się nudzić. Kopenhaga zachwyca swoim położeniem i zabytkami, Szwecja malowniczymi krajobrazami. Do tego przyjemna podróż promem Spirit (czysto, dobre jedzenie). Wprawdzie restauracja Taste, w której byliśmy na kolacji ma bardzo dobre i różnorodne przekąski, jednakże dania na ciepło mnie nie zachwyciły. Powrotną podróż odbywaliśmy promem Vision (też czysto, chociaż prom starszy) i korzystaliśmy z Food City i jedzenie było bardzo dobre. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowolenie z tej krótkiej podróży i na pewno wybierzemy sie jeszcze nie raz.
Datum plaatsing: 2017-08-10
Rated 5 van de 5 door uit Cesta The whole journey was great. Something has been done on the ship. For children and adults. I recommend STENA LINE.
Datum plaatsing: 2017-08-01
Rated 5 van de 5 door uit Pure Nordic Spa Opinia dotyczy Spa na pokładzie Stena Spirit. Kameralnie, bardzo przyjemna obsługa. Gdyby jeszcze w jacuzzi była woda z dodatkiem borowiny, soli morskiej lub może jodowa, bromowa. Natomiast w saunie mógł być dodawany zapach sosnowy czy eukaliptusowy. Mogłaby być serwowana kawa lub herbata. Mały wybór owoców. Była cytryna, ale jak ją przekroić aby wycisnąć sok do wody? Jednak ogólnie bardzo przyjemnie.
Datum plaatsing: 2017-07-23
Rated 5 van de 5 door uit Kopenhaga i Malmo Bardzo polecamy wycieczkę do Kopenhagi i Malmo ! Świetnie się bawiliśmy i zwiedziliśmy dużo ciekawych miejsc w Danii i Szwecji. Dzięki cudownej Pani przewodnik Aleksandrze K. dowiedzieliśmy się wielu interesujących rzeczy o Skandynawii. Bardzo polecamy tę wycieczkę i tego wspaniałego przewodnika! Pani Ola K .jest super!!! :)
Datum plaatsing: 2017-07-11
Rated 5 van de 5 door uit Było super :) W rejs do Karlskrony wybraliśmy się z dwójką dzieci (bawiły się świetnie). Pogodę mieliśmy ładną, więc dużo czasu spędziliśmy na górnym pokładzie, na leżakach ogólnodostępnych. Personel bardzo pomocny, na każde pytanie dostaliśmy wyczerpującą odpowiedź na każde pytanie. Jedzenie smaczne. Pokoje czyste, pościel świeżutka. Nie ma się do czego przyczepić. Planujemy kolejny rejs, tym razem bez schodzenia na ląd, tylko dla relaksu. Jednak będzie to statek Spirit, obsługa jest tam wyraźnie milsza. Sama Karlskrona nie powala, choć ceny nie są aż takie wysokie jak nas straszono (wejście do Muzeum jest za darmo). Pozdrawiam
Datum plaatsing: 2017-06-14
Rated 2 van de 5 door uit Wycieczka Szwecja w jeden dzień Trasa Karlskrona - Gdynia, 7 czerwca 2017, godz. 21.00, pasażerowie: 2x dorosłych i 1x dziecko. Kabina nr 8443. Kabina bez okna 4-osobowa. Powrót z przepięknej autokarowej całodziennej wycieczki pod nazwą Szwecja w pigułce. Bardzo z żoną i naszą córeczką jesteśmy zadowoleni z tej wycieczki. Szczególne podziękowania dla przewodniczki naszej wycieczki Pani Marty [nazwiska nie pamiętamy] która bardzo profesjonalnie pokazała nam Karlskrona i okolice. Bardzo polecamy tą wycieczkę innym turystom. Mamy za to złą opinię o naszych kabinie. Kabina była bardzo brudna, nieposprzątana, wszędzie dużo kurzu, łazienka brudna z chodzącymi robakami pod prysznicem. Materace na łóżkach brudne, podłoga niedomyta, ściany kabiny poplamione, brudne. Do tego zepsuta wentylacja w naszej kabinie przez co było nam bardzo duszno i spać w nocy było bardzo ciężko.
Datum plaatsing: 2017-06-09
Rated 4 van de 5 door uit weekend majowy Polecamy jako fajny weekend majowy, rejs powrotny STENA SPIRIT bujało lekko, ale jak to na morzu musi bujać , Karlskorona- wycieczka z przewodnikiem, ogólnie polecamy
Datum plaatsing: 2017-05-07
  • y_2017, m_11, d_19, h_23
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.3
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_126
  • loc_nl_NL, sid_stenaspirit, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline