Zoek & boek

Beoordelingen - Stena Spirit

Stena Spirit | Gdynia - Karlskrona

Lees de beoordelingen van en door reizigers wat zij aan boord hebben ervaren wanneer zij met de Stena Spirit reizen.

Als u thuis komt van uw reis, laat dan een beoordeling achter, zodat u kunt helpen andere klanten te informeren.


Hoe plaats ik een beoordeling

Op deze pagina ziet u een rode knop met de tekst ‘Beoordeling plaatsen’. Als u hierop klikt wordt een nieuwe pagina geopend waarop u de verschillende manieren om in te loggen te zien krijgt. Kies de optie "Login met uw Stena Line profiel". Na het inloggen komt u op de beoordelings pagina terecht van het desbetreffende schip.

Mocht u nog geen Stena Line profiel hebben dan dient u eerst een profiel aan te maken voordat u een beoordeling kunt plaatsen.

Profiel aanmaken »

M/S Stena Spirit heeft als beoordeling 4.4 van de 5 door 268.
Rated 5 van de 5 door uit Niezapomniane chwile :) Wszystkie rejsy są super :) miło spędzony czas w gronie najbliższych i przyjaciół. Polecam
Datum plaatsing: 2018-11-13
Rated 4 van de 5 door uit Kryssnin Önskat att fler i personalen kunde Svenska.Byt heltäckningsmattor i korridorerna, där luktar sopor och Avlopp. Höj värmen på spa i relaxen. Personalen i pure Spa var mycket trevliga. 3 rätters middagen i Resturang metropolitan var mycket god och prisvärd, blev trevligt bemötta där med.
Datum plaatsing: 2018-11-11
Rated 5 van de 5 door uit Polska obsługa Z racji że często pływamy zaobserwowaliśmy jedną zależność otóż wjeżdżając już na prom jeśli widzimy że obsługa jest Polska z góry możemy darować sobie zabieranie suchego prowiantu z auta ponieważ już wiemy że będzie smacznie czysto milo
Datum plaatsing: 2018-11-06
Rated 5 van de 5 door uit Szwecja w jeden dzień Bardzo tanie bilety miła obsługa kabiny czyste lecz w nie których miejscach był bałagan. Polecam
Datum plaatsing: 2018-10-20
Rated 5 van de 5 door uit Karlskrona Świetna Wycieczka jednodniowa po Karlskronie, rewelacyjna pani Anita która przekazała bardzo dużo informacji. Pobyt na promie był bardzo fajny, sympatyczna i bardzo pomocna obsługa. Polecam i na pewno jeszcze skorzystam.
Datum plaatsing: 2018-10-17
Rated 5 van de 5 door uit Komentarz Wszystko zagrało tak jak było planowane, wspaniała atmosfera, miła obsługa, szczególnie pomocny Pan steward Konrad. Oprowadził nas po pokładzie i zapoznał z oferowanymi atrakcjami.
Datum plaatsing: 2018-10-15
Rated 4 van de 5 door uit Fajnie bylo Wycieczka bardzo przyjemna. Widoki super. Zwlaszcza Wschod slonca. Dlugonpozostana z nami. Ale trzeba brac prowiant ze soba gdyz odstepy miedzy posilkami bardzo male. I po obiedzie do konca rejsu czlowiek bardzo glodnieje.
Datum plaatsing: 2018-10-07
Rated 5 van de 5 door uit Podróż z wypoczynkiem Gorąco polecam linie STENA LINE i prom Stena Spirit ,obsługa na najwyższym poziomie mila sympatyczna ,wyżywienie super zabawa super podczas rejsu ,sporo atrakcji jest jak na jedna dobę często pływam i jestem bardzo zadowolony .Nie długim czasie planuje nastepna podroŻ ze STENA LINE i właŚnie na tym promie STENA SIRIT
Datum plaatsing: 2018-10-06
  • y_2018, m_11, d_17, h_14
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.9
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_78, tr_190
  • loc_nl_NL, sid_stenaspirit, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline