Zoek & boek

Beoordelingen - Stena Spirit

Stena Spirit | Gdynia - Karlskrona

Lees de beoordelingen van en door reizigers wat zij aan boord hebben ervaren wanneer zij met de Stena Spirit reizen.

Als u thuis komt van uw reis, laat dan een beoordeling achter, zodat u kunt helpen andere klanten te informeren.


Hoe plaats ik een beoordeling

Op deze pagina ziet u een rode knop met de tekst ‘Beoordeling plaatsen’. Als u hierop klikt wordt een nieuwe pagina geopend waarop u de verschillende manieren om in te loggen te zien krijgt. Kies de optie "Login met uw Stena Line profiel". Na het inloggen komt u op de beoordelings pagina terecht van het desbetreffende schip.

Mocht u nog geen Stena Line profiel hebben dan dient u eerst een profiel aan te maken voordat u een beoordeling kunt plaatsen.

Profiel aanmaken »

M/S Stena Spirit heeft als beoordeling 4.4 van de 5 door 309.
Rated 5 van de 5 door uit Opinia Fantastyczny pobyt na statku z dzieckiem podczas rejsu Ferie na statku. Córeczka zachwycona. Niedlugo wyruszamy w podobny rejs z tym ze, z zespolem Feel. Polecamy.
Datum plaatsing: 2019-02-28
Rated 5 van de 5 door uit rejsy na cudowniejsze weekendy z dziecmi i romatyczne weekendy tylko z Mezem.....cos pieknego :)
Datum plaatsing: 2019-02-27
Rated 5 van de 5 door uit rejsy na cudowniejsze weekendy z dziecmi i romatyczne weekendy tylko z Mezem.....cos pieknego :)
Datum plaatsing: 2019-02-27
Rated 5 van de 5 door uit Super Bardzo mila podróz. Mozna sie zrelaksowac. Polecam PURE NORDIC SPA
Datum plaatsing: 2019-02-14
Rated 5 van de 5 door uit Podróz Promem Polska Szwecja Szwecja Polska Chcesz milo i bezpiecznie przeplynac Baltyk wybierz Stena Line. Od 15 lat plywamy i jestesmy bardzo zadowoleni. Na promie znajdzie kazdy cos dla siebie. Restauracje serwujace róznorodnosc smaku jak i ceny. Mozesz zasiasc przy stole z widokiem na moze i degustowac 3 godziny rózne potrawy jak i zjesc szybkie danie w innej restauracji. Jestes studentem biznesmenem czy wlasnie wybrales sie do pracy - na pewno wybór Stena bedzie wlasciwy. Naprawde warto wybrac ta linie do podrózowania do Szwecji.
Datum plaatsing: 2019-01-31
Rated 5 van de 5 door uit polen resa En bra ?verfart till polen, p? en trevlig b?t med vettiga priser . Hade det trevligt helt enkelt.
Datum plaatsing: 2019-01-30
Rated 5 van de 5 door uit Boski rejs Wraz z partnerem wybralismy oferte "weekend na morzu". To byl wyjatkowy rejs, obsluga przemila, pyszne posilki, ciekawe okazje w sklepie. Juz dawno nie spedzilam tak wspaniale czasu. Dziekuje Stena. Juz zarezerwowalam nastepny rejs, w marcu znów plyniemy .
Datum plaatsing: 2019-01-24
Rated 5 van de 5 door uit Boski rejs Wraz z partnerem wybralismy oferte "weekend na morzu". To byl wyjatkowy rejs, obsluga przemila, pyszne posilki, ciekawe okazje w sklepie. Juz dawno nie spedzilam tak wspaniale czasu. Dziekuje Stena. Juz zarezerwowalam nastepny rejs, w marcu znów plyniemy .
Datum plaatsing: 2019-01-24
  • y_2019, m_3, d_18, h_15
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.11
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_93, tr_216
  • loc_nl_NL, sid_stenaspirit, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline