Prijs zoeken

Beoordelingen - Stena Spirit

Stena Spirit | Gdynia - Karlskrona

Lees de beoordelingen van en door reizigers wat zij aan boord hebben ervaren wanneer zij met de Stena Spirit reizen.

Als u thuis komt van uw reis, laat dan een beoordeling achter, zodat u kunt helpen andere klanten te informeren.


Hoe plaats ik een beoordeling

Op deze pagina ziet u een rode knop met de tekst ‘Beoordeling plaatsen’. Als u hierop klikt wordt een nieuwe pagina geopend waarop u de verschillende manieren om in te loggen te zien krijgt. Kies de optie "Login met uw Stena Line profiel". Na het inloggen komt u op de beoordelings pagina terecht van het desbetreffende schip.

Mocht u nog geen Stena Line profiel hebben dan dient u eerst een profiel aan te maken voordat u een beoordeling kunt plaatsen.
Profiel aanmaken »

M/S Stena Spirit heeft als beoordeling 4.4 van de 5 door 137.
Rated 4 van de 5 door uit Semester Snabb och smidig incheckning. Sköna sängar. Dock kunde städningen runt sängarna och under madrassen varit bättre.
Datum plaatsing: 2018-02-22
Rated 5 van de 5 door uit Opinia To już mój chyba 10 rejs, jak zawsze wszystko okej obsługa miła i dobrze zorganizowana. Jedyne co bym zmienił to zastosowanie normalnej kawy zamiast tego okropnego koncentratu w restauracji Taste.
Datum plaatsing: 2018-02-20
Rated 5 van de 5 door uit Super Super klimat dobra zabawa . Jedyne co to zbyt szybko zamykane jedzenie
Datum plaatsing: 2018-02-19
Rated 5 van de 5 door uit Szwecja w jeden dzien na walentynki Jesteśmy zadowoleni z całego rejsu, poziom obsługi załogi zarówno na lądzie jak i na pokładzie na najwyższym poziomie :)
Datum plaatsing: 2018-02-16
Rated 4 van de 5 door uit Jak najbardziej POLECAMY !!!! Byał to kolejna przygoda z Stena Line" weekendna morzu " i tak jak poprzednia wyprawa z noclegami w Szwecji jeseśmy bardzo zadowoleni i polecamy Wszystkim :)Jedyne zastrzeżenie to ograniczony czas dostępu do poszczególnych restauracji :(
Datum plaatsing: 2018-02-16
Rated 5 van de 5 door uit Walentynki Wszystko było OK. Na samym statku trochę drogo. Obsługa bez uwag. Kabina i czystość kabiny ok. Ranne budzenie trochę przezkadza.
Datum plaatsing: 2018-02-13
Rated 5 van de 5 door uit ��k till Polen ��k med Stena till Polen! ��k p�� natten med f��rjan och stanna n��gra dagar i Polen och bes��k gamla Gdansk och str��nderna i Sopot. Mycket semester och n��je f��r lite pengar.
Datum plaatsing: 2018-02-13
Rated 5 van de 5 door uit Było super Krótki wypad bez dziecka. Było super. Odespaliśmy trochę :-)
Datum plaatsing: 2018-02-12
  • y_2018, m_2, d_23, h_20
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_2.0.7
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_0, tr_137
  • loc_nl_NL, sid_stenaspirit, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline