Zoek & boek

Beoordelingen - Stena Spirit

Stena Spirit | Gdynia - Karlskrona

Lees de beoordelingen van en door reizigers wat zij aan boord hebben ervaren wanneer zij met de Stena Spirit reizen.

Als u thuis komt van uw reis, laat dan een beoordeling achter, zodat u kunt helpen andere klanten te informeren.


Hoe plaats ik een beoordeling

Op deze pagina ziet u een rode knop met de tekst ‘Beoordeling plaatsen’. Als u hierop klikt wordt een nieuwe pagina geopend waarop u de verschillende manieren om in te loggen te zien krijgt. Kies de optie "Login met uw Stena Line profiel". Na het inloggen komt u op de beoordelings pagina terecht van het desbetreffende schip.

Mocht u nog geen Stena Line profiel hebben dan dient u eerst een profiel aan te maken voordat u een beoordeling kunt plaatsen.

Profiel aanmaken »

M/S Stena Spirit heeft als beoordeling 4.5 van de 5 door 406.
Rated 5 van de 5 door uit ZABAWA Super! Polecam, swietna zabawa i oderwanie od "ladu" :-)Bylismy z Grupa Przyjaciól - szalenstwo do rana, a bujanie - przydatne na dyskotece
Datum plaatsing: 2020-02-24
Rated 5 van de 5 door uit ZABAWA Super! Polecam, swietna zabawa i oderwanie od "ladu" :-)Bylismy z Grupa Przyjaciól - szalenstwo do rana, a bujanie - przydatne na dyskotece
Datum plaatsing: 2020-02-24
Rated 5 van de 5 door uit KRÓLEWNA SNIEGU PODRÓZOWALEM JUZ CZWARTY RAZ JAK ZAWSZE NA NAJWYZSZYM POZIOMIE JEZELI CHODZI O OBSLUGE NATOMIAST POGODA NIE DOPISALA I TROCHE BOBUJALO .
Datum plaatsing: 2020-02-24
Rated 5 van de 5 door uit Rejs 21-22 luty Szczerze moge polecic wycieczki tym promem, fachowa mila obsluga stojaca na bardzo wysokim poziomie dbajaca o klienta z kazdej strony.Kajuty czyste, jedzenie w restauracjach bardzo dobre za naprawde nie duze pieniadze.Zdecydowanie polecam
Datum plaatsing: 2020-02-23
Rated 2 van de 5 door uit Brak ogrzewania w kabinie!!! W zimie kabiny powinny miec sprawne ogrzewnie, napisalem reklamacje w tej sprawie ale nie dostalem odpowiedzi!!!!
Datum plaatsing: 2020-02-22
Rated 5 van de 5 door uit Opinnia Super , polecam rejsy StenaLine. Plywam od dwoch lat bez zadnych problemow
Datum plaatsing: 2020-02-19
Rated 5 van de 5 door uit Komfortowo i bez stresu Wycieczka Karlskrona w jeden dzien odbyla sie w bardzo milej atmosferze. Obsluga statku przyjazna i kompetentna. Duzy plus za mozliwosc odprawy w elektronicznym kiosku (udogodnienie od poprzedniego rejsu liniami Steny). Polecam!
Datum plaatsing: 2020-02-19
Rated 5 van de 5 door uit Komfortowo i bez stresu Wycieczka Karlskrona w jeden dzien odbyla sie w bardzo milej atmosferze. Obsluga statku przyjazna i kompetentna. Duzy plus za mozliwosc odprawy w elektronicznym kiosku (udogodnienie od poprzedniego rejsu liniami Steny). Polecam!
Datum plaatsing: 2020-02-19
  • y_2020, m_2, d_26, h_12
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.5
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_29, tr_377
  • loc_nl_NL, sid_stenaspirit, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline