Zoek & boek

Beoordelingen - Stena Spirit

Stena Spirit | Gdynia - Karlskrona

Lees de beoordelingen van en door reizigers wat zij aan boord hebben ervaren wanneer zij met de Stena Spirit reizen.

Als u thuis komt van uw reis, laat dan een beoordeling achter, zodat u kunt helpen andere klanten te informeren.


Hoe plaats ik een beoordeling

Op deze pagina ziet u een rode knop met de tekst ‘Beoordeling plaatsen’. Als u hierop klikt wordt een nieuwe pagina geopend waarop u de verschillende manieren om in te loggen te zien krijgt. Kies de optie "Login met uw Stena Line profiel". Na het inloggen komt u op de beoordelings pagina terecht van het desbetreffende schip.

Mocht u nog geen Stena Line profiel hebben dan dient u eerst een profiel aan te maken voordat u een beoordeling kunt plaatsen.

Profiel aanmaken »

M/S Stena Spirit heeft als beoordeling 4.4 van de 5 door 405.
Rated 5 van de 5 door uit Ocena Ok wszystko w jak najlepszym porzadku . Obsluga pomocna
Datum plaatsing: 2020-04-19
Rated 3 van de 5 door uit Ocena podrozy Wszystko na plus oprocz jakosci jedzenia. Podrozuje kilka razy w roku a podroz promem ma mi pozwolic odpoczac przed dalsza podroza. I to oceniam dobrze.
Datum plaatsing: 2020-03-23
Rated 5 van de 5 door uit Rejs karnawalowy i andrzejkowy Super niezapomniany rejs andrzejkowy oraz karnawalowy. Polecam wszystkim plyniecie statkiem, super wrazenia i jedzenie. Swietne koncerty gwiazd oraz atmosfera. Fajnie z rodzinka mozna spedzic czas na statku. Polecam
Datum plaatsing: 2020-03-17
Rated 5 van de 5 door uit Oferta Stena Line Bardzo dobry przewoznik, bardzo dobra kuchnia mila obsluga i komfort podrózy
Datum plaatsing: 2020-03-16
Rated 3 van de 5 door uit Rejs Gdynia -Karlskrona Mila,usmiechnieta i kompetentna zaloga,przyjemny rejs.
Datum plaatsing: 2020-03-10
Rated 5 van de 5 door uit Niezapomniany rejs Pierwszy raz wybralam sie w rejs jednodniowy z 07.03 na 08.03 ze Stena Line i juz wiem ze nie byl to mój ostatni rejs. Bylo cudownie :) Punkt Informacji na promie bardzo pomocny, wszedzie na pokladach mapki z rozkladem statku, przytulne kabiny, smacznie w restauracjach i duzo interesujacych form spedzenia wolnego czasu podczas rejsu. Polecam i do zobaczenia wkrótce na pokladzie :)
Datum plaatsing: 2020-03-09
Rated 5 van de 5 door uit Niezapomniany rejs Pierwszy raz wybralam sie w rejs jednodniowy z 07.03 na 08.03 ze Stena Line i juz wiem ze nie byl to mój ostatni rejs. Bylo cudownie :) Punkt Informacji na promie bardzo pomocny, wszedzie na pokladach mapki z rozkladem statku, przytulne kabiny, smacznie w restauracjach i duzo interesujacych form spedzenia wolnego czasu podczas rejsu. Polecam i do zobaczenia wkrótce na pokladzie :)
Datum plaatsing: 2020-03-09
Rated 5 van de 5 door uit Niezapomniany rejs Pierwszy raz wybralam sie w rejs jednodniowy z 07.03 na 08.03 ze Stena Line i juz wiem ze nie byl to mój ostatni rejs. Bylo cudownie :) Punkt Informacji na promie bardzo pomocny, wszedzie na pokladach mapki z rozkladem statku, przytulne kabiny, smacznie w restauracjach i duzo interesujacych form spedzenia wolnego czasu podczas rejsu. Polecam i do zobaczenia wkrótce na pokladzie :)
Datum plaatsing: 2020-03-09
  • y_2020, m_5, d_29, h_14
  • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.8
  • cp_1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_16, tr_389
  • loc_nl_NL, sid_stenaspirit, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING), SortEntry(order=FEATURED, direction=DESCENDING), SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
  • clientName_stenaline