Zoek & boek

Restaurants & bars van de Stena Scandinavica


Stena Scandinavica - Taste Buffet Restaurant
Taste – all-inclusive buffetrestaurant

's Avonds geniet u van het heerlijke, uitgebreide Scandinavische buffet. U vindt er onder andere haring, zalm, verse salades, warme schotels, dessertkazen en nagerechten. Het buffet is inclusief bier en softdrinks.

U kunt bij het all inclusive buffet kiezen uit het uitgebreide assortiment kwaliteitswijnen op de wijnkaart. Wilt u een 'schnapps' of koffie toe? U kunt uw drankjes bestellen bij onze obers.

's Morgens vindt u hier het ontbijtbuffet dat op z'n zachtst gezegd rijkelijk gesorteerd is. Verschillende soorten brood, cornflakes, yoghurt, vleeswaren, eieren, pannenkoeken, vruchten, sappen, thee of koffie.

Stena Scandinavica - Riva Bar
Riva Bar

Deze stijlvolle bar is volledig in 'Riva' stijl, de bar bestaat zelfs uit een nagebouwde oude Riva speedboot. Het is een Mekka voor de ware wijnliefhebber en een uitstekende plek om de avond aan boord te beginnen.

Stena Scandinavica - C-View Lounge
C-View Lounge

Lounge bar + entertainment + kleine gerechten.

Geniet van de smaakvol ingerichte lounge tijdens uw verblijf. In de C-view Bar kunt u koude dranken bestellen en op het grote televisiescherm kunt u grote evenementen volgen: voetbalwedstrijden, popconcerten en actuele nieuwsuitzendingen.

Stena Scandinavica - Living Room
Living Room

Bar, tv-lounge en zakencentrum. Een oase van rust en ontspanning. Een boek lezen, genieten van een goede espresso aan de bar, tv-kijken in onze Newsroom of surfen op het internet.