Zoek & boek

Restaurants & bars van de Stena Hollandica


Boek je maaltijd vooraf en krijg een aantrekkelijke korting
Taste restaurant
Taste Self Service Restaurant

In ons restaurant kun je kiezen uit een breed assortiment verse producten voor ontbijt, lunch en diner. Ook aan kindermaaltijden, vegetarische en glutenvrije opties is gedacht. Je geniet altijd van vers bereide schotels. Boek je maaltijd vooraf: dan weet je zeker dat er plaats is en ontvang je bovendien een aantrekkelijke korting.

Taste Plus
Taste Plus

Probeer onze nieuwe Taste Plus restaurantservice. Upgrade de vooraf geboekte maaltijd eenvoudig aan boord naar een heerlijke maaltijd met bediening aan tafel. Geniet samen van lekker eten met zeezicht aan de voorzijde van onze ferry.

Taste Wine Bar
Taste Wine Bar

In deze gezellige bar kun je een keuze maken uit onze zorgvuldig geselecteerde witte en rode wijnen en champagne. Ook zijn hier diverse biersoorten, whiskies, cognacs, fruitsappen en frisdranken verkrijgbaar.

N.B. In verband met het Coronavirus is deze faciliteit tijdelijk gesloten

Barista Bar
Barista Bar

De koffie staat voor je klaar! In de Barista Bar kun je kiezen uit diverse heerlijke koffie- en theespecialiteiten. Ook andere warme en koude dranken zijn hier verkrijgbaar.

Riva bar
Riva Bar

Deze stijlvolle bar is compleet ingericht in "Riva-stijl". De bar zelf is in feite een Riva Speed boot! Geniet met je reisgezelschap van een drankje aan de bar of ga rustig zitten in de comfortabele zithoek met uitzicht op zee. We serveren er vele biersoorten, whiskey, cognac, wijn en diverse frisdranken. Ook voor een aperitief of een lekker kopje koffie na het eten ben je hier aan het goede adres.

Sundeck Bar
Sundeck Bar

Bewonder het prachtige uitzicht terwijl je heerlijk geniet van de zon en natuurlijk een lekker drankje. Geopend als de weersomstandigheden het toelaten.