Zoek & boek

Restaurants & bars van de Stena Hollandica


Taste restaurant
Taste restaurant

In dit ‘fresh & healthy’ restaurant kunt u terecht voor uw ontbijt, lunch, diner of gewoon voor de lekkere trek. U kunt kiezen uit een gevarieerd assortiment van verse producten, snacks en complete maaltijden. Er wordt gewerkt met front-end cooking, veel gerechten worden ter plekke bereid!

Taste Wine Bar
Taste Wine Bar

In deze gezellige bar kunt u een keuze maken uit onze zorgvuldig geselecteerde witte en rode wijnen en champagne. Ook zijn hier diverse biersoorten, whiskies, cognacs, fruitsappen en frisdranken verkrijgbaar.

Barista Bar
Barista Bar

De koffie wacht op u! In de Barista Bar kunt u kiezen uit diverse heerlijke koffie- en theespecialiteiten. Ook andere warme en koude dranken zijn hier verkrijgbaar.

Riva bar
Riva Bar

Deze stijlvolle bar is compleet ingericht in "Riva-stijl". De bar zelf is in feite een Riva Speed boot! U kunt er aan de bar een drankje drinken of rustig gaan zitten in de comfortabele zithoek met uitzicht op zee. Wilt u genieten van een lekker kopje koffie of een drankje na het eten dan bent u hier aan het goede adres. In de Riva bar serveren wij u onder andere vele biersoorten, whiskey, cognac, wijn en diverse frisdranken. U bent van harte welkom om met uw reisgezelschap een drankje te nuttigen in de Riva bar.

Sundeck Bar
Sundeck Bar

Bewonder het prachtige uitzicht terwijl u heerlijk geniet van de zon en natuurlijk een lekker drankje. Geopend als de weersomstandigheden het toelaten.