Zoek & boek

Faciliteiten van de Stena Hollandica

Aan boord van de Stena Hollandica, de Stena Line ferry naar Engeland

Aan boord van onze Superferry’s van Hoek van Holland naar Harwich zijn ruim voldoende faciliteiten aanwezig. Jong en oud hoeft zich tijdens de overtocht geen moment te vervelen. Welkom aan boord!


Guest Service
Guest Service

Ons vriendelijk personeel helpt je graag met al je vragen over de faciliteiten aan boord of over alle andere aanverwante zaken m.b.t. jouw reis. Bij de Guest Service balie koop je je bioscoop kaartjes, NS kaartje voor een enkele reis en hutaccommodatie. Tevens zijn er koffie, thee, soft drinks en kleine snacks verkrijgbaar.

Een geldautomaat van GWK Travelex vind je tegenover de Guest Service, waar je zowel Euro's als Britse Ponden kunt opnemen. Het is niet mogelijk om aan boord contant geld te wisselen.

Stena Plus Lounge
Stena Plus Lounge

De Stena Plus Lounge is een aangewezen "stilte ruimte". In deze comfortabele lounge kun je overdag rustig werken of lekker ontspannen. Je kunt gebruik maken van gratis vruchtensappen, water, koffie- en theefaciliteiten, wijn (rood, wit en rosé), fruit, koekjes, pinda’s en diverse dagbladen en magazines. Gebruik van de Stena Plus Lounge is tegen betaling van €18 per persoon te reserveren bij de Guest Service balie.

Magazine Lounge
News Room & Magazine Lounge

De News Room & Magazine Lounge bestaat uit een modern ingericht zitgedeelte met o.a. een leestafel en een groot scherm waarop je het laatste (wereld)nieuws kunt volgen. Bij de nabijgelegen Barista Bar kun je een kop koffie of een lichte versnapering halen. De lounge is gelegen in de 'quiet area'.

Happy kinderspeelplaats
Teen Town / Happy kinderspeelplaats

Kinderen zullen zich aan boord ook niet snel vervelen. In onze Happy kinderspeelruimte kunnen de kleintjes tekenfilms kijken, een mooie tekening maken of al spelende leren met de interactieve computerspelletjes op touch screen computers of met de spelsystemen aan de wand. In Teen Town kunnen de oudere kinderen het opnemen tegen de spelcomputers of gewoon even 'chillen'.

Ontmoet Happy »

Reizen met huisdieren

Laat geen van je familieleden thuis! Ook jouw huisdier is welkom bij Stena Line. Je kunt kiezen of je je huisdier in de auto laat of onderbrengt in een van de beschikbare kennels aan boord van het schip.

Reizen met huisdieren »

Stena Shopping
Duty Free on board shop

Tijdens de overtocht kun je naar harte lust shoppen in de Duty Free on board shop. Je vindt hier een breed aanbod van bekende merken tegen zeer scherpe prijzen. Bezoek Stena Shopping en doe jezelf een mooi souvenir cadeau om je te herinneren aan een geweldige reis of neem een attentie mee voor familie of vrienden. Het is bijna onmogelijk dat je jouw favoriete parfum goedkoper vindt aan de wal. En om jouw reis nog comfortabeler te maken hebben wij in ons assortiment ook de laatste nieuwe boeken, kranten en magazines voor de hele familie.

Aanbod Duty Free on board shop bekijken »